Haftasonu olunca ne oluyor kiSenin afımlatın bilekliğin de mi benim ki telefonum da canım . O yüzden adım yarışı olduğu zaman bulundurmak gerekiyor
Tatlım hafta sonu diye almamıştır dedim ya
Neinnn peki degilPeki canım
Senin sadece sıkılaşmayq ihtiyacın var. Öyle aman aman kilon kalmadı. Spor yapmaya sıkılaşmaya bak ,sonra göreceksin nasıl fiziğin olacak ..benm göbekte yağlar eridi göbeğe çalışmam lazım sıkılaşmak için şöyle elimi içine bastırıp şekil veriyorum o derece oldu sıkılaştımı daha iyi olacaktır.Oyle deme sende ataga kalkabilirsin, benim artik hızım düştü baya. Sporu cok arttirmam lazim. Ama spor konusunda burda bana cok katki sagladiniz hepiniz
İşten güçten telefonun da adım sayarım varsa yanında bulunduramayabiliyorsun telefonu . Çocuğun olur eşin olur çalışan bayandan evinin işi olur . Ne bilim olur da olur .Haftasonu olunca ne oluyor ki
Bencede değil abla da yapacak birşey yok herkes kendi sorumluluğunu bilmesi gerekiyorNeinnn peki degil
Bilincinde değildir belki abla. Yada hastadır ne bileyim . O yüzden birine geçen anlattım adım atabiliyor musun yada atabilecek misin diye . Oda biliyormuş kuralları yeni değilmiş . Kimseyle polemik yaşamak istemiyorum . Bende isterim herkes sorumluluğunu yerine getirsin diye sinir de olmuyor değilim ama olmayınca olmuyor işte ne yapacaksın .Ama adim yarisi yapiyoruz cnm
Eğer bi takim yarışina gönüllü girdiyse kişi, bence bunlar mazaret degilİşten güçten telefonun da adım sayarım varsa yanında bulunduramayabiliyorsun telefonu . Çocuğun olur eşin olur çalışan bayandan evinin işi olur . Ne bilim olur da olur .
Ben mi atmadım kız adımları
İyi geceler canımİyi geceler güzellerim.
İyi geceler canımİyi Geceler kızlar
Henüz hazır değilim galiba bir de başlayınca sonuna kadar tam yapmak istiyorum onun cesareti yok hala bendeOlsun canım belki daha zamanın vardır
Ohhh şükür tam moralim bozulmusken yüzümü güldürdün cnm ayaklarina saglikİyi Geceler kızlar
Tabiki yapicak bisey yok cnmBilincinde değildir belki abla. Yada hastadır ne bileyim . O yüzden birine geçen anlattım adım atabiliyor musun yada atabilecek misin diye . Oda biliyormuş kuralları yeni değilmiş . Kimseyle polemik yaşamak istemiyorum . Bende isterim herkes sorumluluğunu yerine getirsin diye sinir de olmuyor değilim ama olmayınca olmuyor işte ne yapacaksın .
Hasta cocuklarla helal olsun cnm
Sıkıntı yapma abla ,bunları biz biliyoruz ama yeni gelenler ilk başta algılayamıyor mesela biri vardı yeni gelen unuttum bizim takımdaydıEğer bi takim yarışina gönüllü girdiyse kişi, bence bunlar mazaret degil
Hastalik vs. Olur anlarim, ona zaten sözümüz olmaz
Valla hepsi bizde de var ama sırf adım atmak için WC giriyoruzİşten güçten telefonun da adım sayarım varsa yanında bulunduramayabiliyorsun telefonu . Çocuğun olur eşin olur çalışan bayandan evinin işi olur . Ne bilim olur da olur .
Ben mi atmadım kız adımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?