Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oyle deme sende ataga kalkabilirsin, benim artik hızım düştü baya. Sporu cok arttirmam lazim. Ama spor konusunda burda bana cok katki sagladiniz hepiniz
Senin sadece sıkılaşmayq ihtiyacın var. Öyle aman aman kilon kalmadı. Spor yapmaya sıkılaşmaya bak ,sonra göreceksin nasıl fiziğin olacak ..benm göbekte yağlar eridi göbeğe çalışmam lazım sıkılaşmak için şöyle elimi içine bastırıp şekil veriyorum o derece oldu sıkılaştımı daha iyi olacaktır.

Ama adim yarisi yapiyoruz cnm
Bilincinde değildir belki abla. Yada hastadır ne bileyim . O yüzden birine geçen anlattım adım atabiliyor musun yada atabilecek misin diye . Oda biliyormuş kuralları yeni değilmiş . Kimseyle polemik yaşamak istemiyorum . Bende isterim herkes sorumluluğunu yerine getirsin diye sinir de olmuyor değilim ama olmayınca olmuyor işte ne yapacaksın .

Eğer bi takim yarışina gönüllü girdiyse kişi, bence bunlar mazaret degil
Hastalik vs. Olur anlarim, ona zaten sözümüz olmaz

İyi Geceler kızlar
Ohhh şükür tam moralim bozulmusken yüzümü güldürdün cnm ayaklarina saglik
Tabiki yapicak bisey yok cnm

10 ekim menüsü

12.00 civari
3 4 yk menemen
2 dlm ekmek
1er çay kaşık bal pekmez kaymak
1 dilim kaşar, 1 dilim peynir

Arada yeşilçay

17.00 civari
Türk kahvesi+ fit kurabiyem

18.30 cocuklardan kalan 3 4 tk kereviz yemeği

20.00
8 9 üzüm

21.00
Nescafe

fantastikaaa Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul

Eğer bi takim yarışina gönüllü girdiyse kişi, bence bunlar mazaret degil
Hastalik vs. Olur anlarim, ona zaten sözümüz olmaz
Sıkıntı yapma abla ,bunları biz biliyoruz ama yeni gelenler ilk başta algılayamıyor mesela biri vardı yeni gelen unuttum bizim takımdaydı aypare ackerman ilk başta oda adım atmıyordu çünkü idrak edememişti adımların puan kazandıracağını yada nasıl olacağını vs oda hergün 15 000 yapsaydı belki de kazanmıştık sonradan idrak etti bak şimdi devam ediyor . O yüzden yeni gelenleri almadan önce sorun adım atabilir misiniz menü yazabilir misiniz böyle böyle kurallar var vs diye. Deneme süresi olsun bence hemen takımlara girmesinler. En az 2 hafta ama hemen yarışlara giriyorlar yarışlar alt üst oluyor kural bilmedikleri için

Valla hepsi bizde de var ama sırf adım atmak için WC giriyoruz
Sen dedin haftasonu diye amadiyelim miracigima ozaman haftasonunuda yarışa dahil etmesin o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…