- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Yarın bende başlayacağım gel beraber NiyetlenelimHenüz hazır değilim galiba bir de başlayınca sonuna kadar tam yapmak istiyorum onun cesareti yok hala bende
Yok canim inan supurge yaparken telefon cantasina koyup aldim 1.500dü sonra hep ara ara yerinde yurume yaptim. Bir ara youtube dan video açıp tvye aktardim. Cocuklar baksin diye. Teli yine cantaya koyup yerinde yürüdümGene de en kotu 2- 3 bin adım oluyordur telde dimi
Bugün diyet menüsü Dukan birası yaptim..diyetten çıktığım günün ertesi gün hemen telafi edersem artıya düşmem diye düşünüyorumSen yaparsın dilek ,nasıl gidiyor koruma ...
Yawrum yarış dedin mi bende akan sular durur bilirsin. Ben başkasının adına konuştum . Hay konuşmaz olaydım6Valla hepsi bizde de var ama sırf adım atmak için WC giriyoruz
Sen dedin haftasonu diye amadiyelim miracigima ozaman haftasonunuda yarışa dahil etmesin o vakit
Bilekligim yok canim. İmkan oldukca uzerime aliyorumSenin afımlatın bilekliğin de mi benim ki telefonum da canım . O yüzden adım yarışı olduğu zaman bulundurmak gerekiyor
Tatlım hafta sonu diye almamıştır dedim ya
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Muhatap orta da yokYawrum yarış dedin mi bende akan sular durur bilirsin. Ben başkasının adına konuştum . Hay konuşmaz olaydım
Sen yaparsın artı gelirsen de halledersinBugün diyet menüsü Dukan birası yaptim..diyetten çıktığım günün ertesi gün hemen telafi edersem artıya düşmem diye düşünüyorum
Ama altında yatan bir rahatsızlık vardır durup dururken agrirmiÇok şükür doktor fıtık falan demedi. Her gittiğimde masaj yazıyor doktor . Masaja gidiyorum belime boynuma masaj yapıyor hareket yaptırıyor. Belimi aletlerle çekiyor vs iyi geliyor. Boynumdan geldiğini söylemişti doktor . Perşembe günü de kendimi sıktım çok boynum ağrıdı herhalde ondan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum . Yarın bakalım iyi olmazsa doktora gidecem yine masaj yazsın . Filizin dediği yağlaıda alayım onunla da masaj yaparım.
Bende öyle yapcam artik. Evde birseylere baslamam lazim. Ben cocuklarla pilatese falan gidemicem belli oldu. O yuzden adim yarislarina katilmayip bolgesel sporlara geçsem daha iyi olacakSenin sadece sıkılaşmayq ihtiyacın var. Öyle aman aman kilon kalmadı. Spor yapmaya sıkılaşmaya bak ,sonra göreceksin nasıl fiziğin olacak ..benm göbekte yağlar eridi göbeğe çalışmam lazım sıkılaşmak için şöyle elimi içine bastırıp şekil veriyorum o derece oldu sıkılaştımı daha iyi olacaktır.
Ayaklarina saglik bitanemUnutmadan menü mu vereyim
11:00
1 göz yumurta
1 dilim ekmek
Domates, salatalık, Sivri biber
4 zeytin
15:00
1 kase mercimek çorbası
20:00
5 yk patlıcan yemeği
Salata
1 dilim ekmek
Su: 2lt
AdimEki Görüntüle 2931085
@Cordeliaa @Filiz16 @Zipzip-Mefkurem
Süpersin canım tebrik ederim en azından gün içinde yapabileceğini yapabilmek için şartları zorluyorsun ve elinden geleni yapıyorsunYok canim inan supurge yaparken telefon cantasina koyup aldim 1.500dü sonra hep ara ara yerinde yurume yaptim. Bir ara youtube dan video açıp tvye aktardim. Cocuklar baksin diye. Teli yine cantaya koyup yerinde yürüdüm
Bence deneme suresini arttirmak lazimBencede değil abla da yapacak birşey yok herkes kendi sorumluluğunu bilmesi gerekiyor
Bilmemmi zamanında ezdin gectiydin beniYawrum yarış dedin mi bende akan sular durur bilirsin. Ben başkasının adına konuştum . Hay konuşmaz olaydım
Evet abla o biraz sarktı cocuklari yıkama Faslı girdi arayaAyaklarina saglik bitanem
Menü güzel sadece aksam saati biraz geçe kalmış :)
Galiba baksana böyle olmuyor bir heves listeye giriliyor ama sonuç hüsranBence deneme suresini arttirmak lazim
Kim dedi sana konuş diyeYawrum yarış dedin mi bende akan sular durur bilirsin. Ben başkasının adına konuştum . Hay konuşmaz olaydım
İyi geceler canımİyi geceler kızlar yarın 6 da kalkış benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?