Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gene de en kotu 2- 3 bin adım oluyordur telde dimi
Yok canim inan supurge yaparken telefon cantasina koyup aldim 1.500dü sonra hep ara ara yerinde yurume yaptim. Bir ara youtube dan video açıp tvye aktardim. Cocuklar baksin diye. Teli yine cantaya koyup yerinde yürüdüm

6Valla hepsi bizde de var ama sırf adım atmak için WC giriyoruz
Sen dedin haftasonu diye amadiyelim miracigima ozaman haftasonunuda yarışa dahil etmesin o vakit
Yawrum yarış dedin mi bende akan sular durur bilirsin. Ben başkasının adına konuştum . Hay konuşmaz olaydım

Ama altında yatan bir rahatsızlık vardır durup dururken agrirmi
Bende boyun fıtığı düzleşmesi var tutulup kalınca aşırı ağrı olunca iğne yaptırıyor iyi geliyor
Çok geçmiş olsun cnm

Bende öyle yapcam artik. Evde birseylere baslamam lazim. Ben cocuklarla pilatese falan gidemicem belli oldu. O yuzden adim yarislarina katilmayip bolgesel sporlara geçsem daha iyi olacak

Yok canim inan supurge yaparken telefon cantasina koyup aldim 1.500dü sonra hep ara ara yerinde yurume yaptim. Bir ara youtube dan video açıp tvye aktardim. Cocuklar baksin diye. Teli yine cantaya koyup yerinde yürüdüm
Süpersin canım tebrik ederim en azından gün içinde yapabileceğini yapabilmek için şartları zorluyorsun ve elinden geleni yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…