- 8 Eylül 2016
- 103.336
- 438.211
- 898
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimGünaydın![]()
Bitti tatlımBitti mi canım![]()
Hayırlı olsun kuzumBitti tatlım![]()
Buraların tozunu arttıralım kaptanımFitt_anne
Kinoalihatun
@Nau Nau
@North River
fesang
@erenmothers
minerva1988
Mavi ve sarı kelebeklerim bu hafta beraberce hedefimize koşar ve sağlam adımlarla ilerliyoruz herşey sağlığımız için fit ve güzel kelebeklerim ben size güveniyorum sizde kendinize güvenin bu haftanın şampiyonu biz olalım anlaştık mı![]()
Kaptancığım pazartesi avantajı al sen gerisi bizdeFitt_anne
Kinoalihatun
@Nau Nau
@North River
fesang
@erenmothers
minerva1988
Mavi ve sarı kelebeklerim bu hafta beraberce hedefimize koşar ve sağlam adımlarla ilerliyoruz herşey sağlığımız için fit ve güzel kelebeklerim ben size güveniyorum sizde kendinize güvenin bu haftanın şampiyonu biz olalım anlaştık mı![]()
Kaybettıgımız tek şey yaglarımız olsun kırmızı kaptancıgımHayırlı olsun kuzumumarım kiloları yağdan verdiğimiz harika bir hafta olur
![]()
Aaaa nick değişmiş şans getirsinKaptancığım pazartesi avantajı al sen gerisi bizde![]()
AminnnHayırlı olsun kuzumumarım kiloları yağdan verdiğimiz harika bir hafta olur
![]()
1455
Selam kaptan
İnşallah
Hmm demek öyleKaptancığım pazartesi avantajı al sen gerisi bizde![]()
Günaydın canim baslangicin hayirli olsunGünaydınnnmusmutluu hafta sonları diliyorum
dün tartilmamistim bu sabah tartildim
Bu seni son görüşüm dostum![]()
Cook teşekkür ederimGünaydın canim baslangicin hayirli olsun![]()
Hedef69 kimdi diye eski mesajlari okuyorumSagol canisi
Bayadir burda olmayinca nicki silmistim. Saatten onceFitt_anne kac kere ifsa etti beni abla
Belli belli![]()
Canım annene acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun.tesekkur ederım kaptancıgım. bu hafta katılamıycam annem ameliyat olucak duzenım ve aktıflıgım olamıyablır:[
gecen cuma 78.8
bugun 77.7
fark 1.1