Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydin takimlarda secilmis :rapci::rapci:
Günaydın canim♥️
Benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir 😵😰😓

Sabah çok islandim demiştim. Mecburen kendime sweet aldım.. daha sonra magaza sorumlusu geldi. Sen kimsin dedi 😬 benim görüştüğüm kişi sorumlu değilmiş, bana gel dediğini inkar etti, benim bilgilerimi sorumluya gostermemiş bile.. çok üzüldüm sabah beri mağaza mağaza dolaştım iş sordum, başvuru yaptım. Gençken iyi bir meslek edinseydim asla böyle şeyler yaşamazdim. Geleceğim için dgsyi kazanıp mutlaka kendimi geliştirecegim.

Aglayamadigim için yüzüm gözüm şişti. Şimdi bindim otobus önce Şirinevler sonra bakırköy devam edicem bakinmaya
Yaa çok üzüldüm canim insallah gönlüne göre bir iş bulursun 🤲🤲
Teşekkür ederim canım sabahta alerjiler hortladı bu ara çok olmaya başladı ilaçlarımı içtim dinleniyorum şimdi geçecek inşallah 🙏
Gecmis olsun kaptanim ♥️
Merhaba canim♥️

Dünkü menümü yazayım hemen
14.10.2022 menüm
Sabah
Yok

Öğle 14.00
Üç yumurtadan omlet
İki dilim ekmek
Yoğurt

Akşam 19.30
Bir tabak etli patlıcan yemeği
İki dilim ekmek

Su 1 litre spor yok

Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit
Afiyet olsun canım 🥰
Günaydın mutlu haftasonları🥰
14 Ekim Adım 9569 pastelfit pastelfit
Eki Görüntüle 3145834
Ayağına sağlık canım 🥰
Canım takımımmmm ❤️💛

kırmızı güllerim 🌹

pastelfit pastelfit
@DombiliKus
@Zuzushh
Amine Busra Amine Busra

Sarı çiçeklerim 🌻
Zipzip- Zipzip-
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
@_ASTRAL_

Umarım sağlıkla, irademizi hiç kaybetmeyerek ve kilolarımızı kaybettiğimiz harika bir hafta olur ❤️💛 menüleri ve adım sayılarını paylaşırken beni etiketlemeyi unutmayın 🥰🥰🥰 motivasyonumuz yüksek , keyfimiz bol olsun ☺️👉👈 sizleri seviyoreeeee 🥰🥰🥰
Hayırlı olsun yeni takımımız kaptanım😍

Çok üzüldüm canım ya insanların duygularıyla oynamak yalan söyleyip adam kandırmak bu kadar kolaymı Allaha havale et tatlım Rabbim bir kapıyı kaparsa bin kapıyor açar gönlüne göre güzel bir iş bulursun inşallah 🙏🙏🙏

canım üzüldüm ve şaşırdım valla :KK43: inşallah daha güzel bir iş bulursun.

Gecmis olsun canim ne ameliyati

Nick degistirmis hatun gece gece :KK70:

Canim inan okudugun okuldan cok insanlarin sahsiyetsizligi su yasadigin sey. Internet uzerinden basvursan boyle gezerek is bulmak zordur. Neden cunku artik cv ye bakip yada tanidik vasitasi ile oluyor. Kendini yuruyerek yokma . Yok mu cevrenizde seni onerebilecekleri tanidik vs. Kariyer. Net gibi sitelerden bak bence daha guvenilir. Magaza sorumlusunun kim oldugunun bile belli olmadigi yerler paranida odemez zaten

Canım üzüldüm umarım gönlüne göre bir iş bulabilirsin. Yaşın daha çok genç ne istersen başarabilirsin.

Yaaa. Hic yazili birsey yok muydu mesajdir maildir? Tel konusmalarinizin dakika / tarih kayitlari vardir. Cok sinir bir durum haklisin
Hepinize çok teşekkür ederim. Sözlü olarak konuşuldu kız inkar etti. Zaten sorumlu bile değilmiş benle sorumlu gibi konuştu, ben anlamadım onun mağaza müdürü olmadığını.. herneyse, yarın Şirinevler de başka bir mağazaya deneme için gidicem. Çok yere başvuru yaptım. Hayırlısı olsun

Adimim tamam hanımlar ben bittim Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-15-15-36-25-154_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    Screenshot_2022-10-15-15-36-25-154_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 29
Hepinize çok teşekkür ederim. Sözlü olarak konuşuldu kız inkar etti. Zaten sorumlu bile değilmiş benle sorumlu gibi konuştu, ben anlamadım onun mağaza müdürü olmadığını.. herneyse, yarın Şirinevler de başka bir mağazaya deneme için gidicem. Çok yere başvuru yaptım. Hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım ❤️😘

Back
X