Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimGünaydin takimlarda secilmis![]()
Yaa çok üzüldüm canim insallah gönlüne göre bir iş bulursunBenim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir
Sabah çok islandim demiştim. Mecburen kendime sweet aldım.. daha sonra magaza sorumlusu geldi. Sen kimsin dedibenim görüştüğüm kişi sorumlu değilmiş, bana gel dediğini inkar etti, benim bilgilerimi sorumluya gostermemiş bile.. çok üzüldüm sabah beri mağaza mağaza dolaştım iş sordum, başvuru yaptım. Gençken iyi bir meslek edinseydim asla böyle şeyler yaşamazdim. Geleceğim için dgsyi kazanıp mutlaka kendimi geliştirecegim.
Aglayamadigim için yüzüm gözüm şişti. Şimdi bindim otobus önce Şirinevler sonra bakırköy devam edicem bakinmaya
Gecmis olsun kaptanimTeşekkür ederim canım sabahta alerjiler hortladı bu ara çok olmaya başladı ilaçlarımı içtim dinleniyorum şimdi geçecek inşallah![]()
Merhaba canim
4008
Iyi hafta sonları pastelfitimİyi haftasonları hanımlar![]()
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık canım
Hayırlı olsun yeni takımımız kaptanımCanım takımımmmm
kırmızı güllerim
pastelfit
@DombiliKus
@Zuzushh
Amine Busra
Sarı çiçeklerim
Zipzip-
Hedef60kgolmak
@_ASTRAL_
Umarım sağlıkla, irademizi hiç kaybetmeyerek ve kilolarımızı kaybettiğimiz harika bir hafta olurmenüleri ve adım sayılarını paylaşırken beni etiketlemeyi unutmayın
motivasyonumuz yüksek , keyfimiz bol olsun
sizleri seviyoreeeee
![]()
Canım takımımmmm
kırmızı güllerim
pastelfit
@DombiliKus
@Zuzushh
Amine Busra
Sarı çiçeklerim
Zipzip-
Hedef60kgolmak
@_ASTRAL_
Umarım sağlıkla, irademizi hiç kaybetmeyerek ve kilolarımızı kaybettiğimiz harika bir hafta olurmenüleri ve adım sayılarını paylaşırken beni etiketlemeyi unutmayın
motivasyonumuz yüksek , keyfimiz bol olsun
sizleri seviyoreeeee
![]()
Çok üzüldüm canım ya insanların duygularıyla oynamak yalan söyleyip adam kandırmak bu kadar kolaymı Allaha havale et tatlım Rabbim bir kapıyı kaparsa bin kapıyor açar gönlüne göre güzel bir iş bulursun inşallah![]()
canım üzüldüm ve şaşırdım vallainşallah daha güzel bir iş bulursun.
Gecmis olsun canim ne ameliyati
Nick degistirmis hatun gece gece
Canim inan okudugun okuldan cok insanlarin sahsiyetsizligi su yasadigin sey. Internet uzerinden basvursan boyle gezerek is bulmak zordur. Neden cunku artik cv ye bakip yada tanidik vasitasi ile oluyor. Kendini yuruyerek yokma . Yok mu cevrenizde seni onerebilecekleri tanidik vs. Kariyer. Net gibi sitelerden bak bence daha guvenilir. Magaza sorumlusunun kim oldugunun bile belli olmadigi yerler paranida odemez zaten
Canım üzüldüm umarım gönlüne göre bir iş bulabilirsin. Yaşın daha çok genç ne istersen başarabilirsin.
Hepinize çok teşekkür ederim. Sözlü olarak konuşuldu kız inkar etti. Zaten sorumlu bile değilmiş benle sorumlu gibi konuştu, ben anlamadım onun mağaza müdürü olmadığını.. herneyse, yarın Şirinevler de başka bir mağazaya deneme için gidicem. Çok yere başvuru yaptım. Hayırlısı olsunYaaa. Hic yazili birsey yok muydu mesajdir maildir? Tel konusmalarinizin dakika / tarih kayitlari vardir. Cok sinir bir durum haklisin
Ust uste gelmis bugun hersey cok gecmis olsun canimBugün acayip bir sekilde devam ediyor kendimi Eve atmaya çalışıyorum. Dolgum ya da dişim kırıldı, minibüste adamın üzerine düştüm![]()
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın canim
Yaa çok üzüldüm canim insallah gönlüne göre bir iş bulursun
Gecmis olsun kaptanim
Merhaba canim![]()
Geldi mi üst üste gelir derler ya öyle olmuş bence bir an önce eve git canımBugün acayip bir sekilde devam ediyor kendimi Eve atmaya çalışıyorum. Dolgum ya da dişim kırıldı, minibüste adamın üzerine düştüm![]()
Hakkında hayırlısı olsun canımHepinize çok teşekkür ederim. Sözlü olarak konuşuldu kız inkar etti. Zaten sorumlu bile değilmiş benle sorumlu gibi konuştu, ben anlamadım onun mağaza müdürü olmadığını.. herneyse, yarın Şirinevler de başka bir mağazaya deneme için gidicem. Çok yere başvuru yaptım. Hayırlısı olsun
Ohhhh mis ne güzel dinlenmişsin canımYatıp uyumuşum 2300 hala
Bende yürüyüşe ciktim 7300 adimdayim eve dönüyorum 10.000 olur sanirimYarım saat yürüdüm geldim hâlâ 7500 adımdayım![]()