Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tabi ki yazcam. Yazmanın amacı da zaten menüdeki yanlışları uyarmak değil mi? Yanlışı da biliyorum zaten . Ama bu dille değil.
Benden başka ipin ucunu kaçıran yok mu hiç? Olmadı mı bu zamana kadar? Ödül günü harici diyeti bozan? Neden böyle bi tepkiyi ben görüyorum ?
Üzüldüm sadece
İnan bana hepimiz yapıyoruz zaman zaman önemli olan farkında olup hatayı devam ettirmemek 😉

Aynen bende öyleyim biliyormusun burnuma bir çözüm bulsam onun dışında iyiyim ama yinede vücut direncini düşürmemek için dikkat etmek getekli 😉💙
Havalarda tam hasta olmalik giyinsen terliyorsun soyunsan usuyorsun. Gerci Ankara iki gundur baya sogudu ben dogalgazin acilisini yaptim

Tabi ki yazcam. Yazmanın amacı da zaten menüdeki yanlışları uyarmak değil mi? Yanlışı da biliyorum zaten . Ama bu dille değil.
Benden başka ipin ucunu kaçıran yok mu hiç? Olmadı mı bu zamana kadar? Ödül günü harici diyeti bozan? Neden böyle bi tepkiyi ben görüyorum ?
Üzüldüm sadece
Canım neler neler yiyenler oldu 😉 hepimiz iştahlıyız gerçekten o günün sabahı çok açsak büyük ihtimalle akşama dünyayı yemiş oluyoruz :) sen de haftasonu yapmış oldun cuma tartısı önemli :) ben de başaracağına inanıyorum canım 💜
Fitt_anne Fitt_anne yulduzum çok strese girme bak kaptan sara_28 sara_28 burda ;) cumaya 4 gün var tatlım neler döner 😉

Ben uyuyacam kızlar hepimize iyi geceler yarın güzel bir güne uyanalım 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
İyi geceler canım 😍

Canım neler neler yiyenler oldu 😉 hepimiz iştahlıyız gerçekten o günün sabahı çok açsak büyük ihtimalle akşama dünyayı yemiş oluyoruz :) sen de haftasonu yapmış oldun cuma tartısı önemli :) ben de başaracağına inanıyorum canım 💜
Fitt_anne Fitt_anne yulduzum çok strese girme bak kaptan sara_28 sara_28 burda :KK66: cumaya 4 gün var tatlım neler döner 😉

İyi geceler canım 😍
Teşekkür ederim💙

Herkese iyi akşamlar 🤗

Sabah
1 haşlanmış yumurta cok az kavrulmuş patates 1 tk bal 1 dilim tam.bugday 10 zeytin

Akşam
Balık bol salata

Spor yapamıyorum maalesef. Günlük rutin adimim 6000 oluyor o kadsr. Bu hafta Sabah oğlanı okula gönderip digeride uyanmamisken inşallah 🙏 30 dk leslie yapmayi planlıyorum💪

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-16-23-10-13-585_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-10-16-23-10-13-585_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 25
Back
X