Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım midesinden rahatsızlandı 2 gece önce başlamış demir ilacı vermiş dr u, akşam da çok alıç yediğini sonra başladığını anlattı
Acile gittiler bugün daha iyiymiş 🙂
Aaaa ben kaçırmışım teşekkür ederim canım benim. Elhan Elhan biricikim çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Canımcım Elhan ablaya söyler misin demir ilacını hemen bıraksın devletin verdiği ise bende ilk kullandığımda hastanelik oldum ağrıdan sancı dan kıvrandım resmen acile kendimi zor attım sonrasında 1 hafta devam etti ağrı ilacı bıraktım ağrı kesildi

Sidefer aldım özel çok iyi hiç bilmiyorum ilacın yan etksini🤲🤲🤲😘

Canımcım Elhan ablaya söyler misin demir ilacını hemen bıraksın devletin verdiği ise bende ilk kullandığımda hastanelik oldum ağrıdan sancı dan kıvrandım resmen acile kendimi zor attım sonrasında 1 hafta devam etti ağrı ilacı bıraktım ağrı kesildi

Söyledim tatlım çok sağol 😘bugnkü dr demir eksikliği ilaçlık değil demiş zaten 🤗
İlaç sonradan aklına geldi ben de sormadım valla 😔
Herkese selamı var çok teşekkür ediyor 💖💖💖

Beni de mahvetmisti, midem öyle bir sismisti ki

Back
X