Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun minnoşum havalar bir garip yaBenim oğlanım ateşi çıktı yine , bize acil yolları göründü![]()
Allah kolaylık versin canım kendine dikkat sağlığını ihmal etmeHayırlı geceler kızlar
Çarşamba mr çekildi, sonucu beni oraya sevk eden ortopedi doktoruna götüreceğiz, randevu 3 hafta sonra.
Perşembe günü misafirim geliyordu, meğer yatılı gelmiş. Kızım ve torunlar da yatıya kaldı, ev baya kalabalıktı. Geç yattık, geç kalktık, tartılmayı bile unuttum. Bu sabah da bir yakınımızın kalp krizi geçirdiği haberiyle uyanıp apar topar oraya gittik. Çok şükür durumu iyi, yanlış alarm çıktı.
O kadar yorgun ve yoğunumki diyet filan düşünmediğim gibi su bile içemiyorum. Durumum düzelene kadar bana müsade. Halimden de memnun değilim ama kafa ve vücut yorgun. Sizlerin zayıfladığını gördükçe mutlu oluyorum. Allah herkese istediği kiloyu sağlıklı bir şekilde versin amin![]()
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahBenim oğlanım ateşi çıktı yine , bize acil yolları göründü![]()
Iyi pazarlar canim❤
Günaydın canim ❤Günaydın herkese![]()
Günaydın pastelfitim ❤Günaydın hanımlar![]()
Iyi pazarlar canim.❤Selam kızlar
İYi pazarlar![]()
Gecmis olsun pastelfitim ❤Benim oğlanım ateşi çıktı yine , bize acil yolları göründü![]()
Ben desara_28 tebrik ederim canımmm
Ben yine saldırıyorum yiyeceklerene yapacağım yaaaaa
![]()
Bu hafta takımlara ara verdik canimZipzip- ben bugün başlayabilirmiyim yeşil takımla adım atamıyorum elime telefonum geçmiyor 65.25 kilom
Ben de ama yarından itibaren toparlıcam inşallahBen de![]()
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumuBenim oğlanım ateşi çıktı yine , bize acil yolları göründü![]()
Ben de yarın bir toparlayayım diyorumBen de ama yarından itibaren toparlıcam inşallah![]()
Ben de yarın bir toparlayayım diyorum
Çok geçmiş olsun canım benim kızlar da düzelmediler bi türlü. Uykusuzluktan başım ağrıyor artıkBenim oğlanım ateşi çıktı yine , bize acil yolları göründü![]()
Bir an önce kizlarin sağlığına sen uykuna kavuşun inşallah canımÇok geçmiş olsun canım benim kızlar da düzelmediler bi türlü. Uykusuzluktan başım ağrıyor artık
Gecmis olsun canim kizlarinaÇok geçmiş olsun canım benim kızlar da düzelmediler bi türlü. Uykusuzluktan başım ağrıyor artık
Afiyet olsun canim❤23 ekim menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta ile menemen peynir 2 lokma bal
1 çay
Ara 1 elma
Öğlen 1 kase çorba 1 ayran
Ara 1 kase yoğurt
Akşam 1 servis kaşığı antep tava 1 barak ayran
3 litre su
Eki Görüntüle 3149921
pastelfit