CanimmAy evett gelsem iyi olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanimmAy evett gelsem iyi olacak
Teşekkür ederim ablacımGeçmiş olsun canım.
Boyun ağrısı için evde sürülebilir veya içilebilir kas gevşetici bulundur canım. Komşu ve akrabalarda merhem var mı bir sor.Teşekkür ederim ablacım
Afiyet olsun bitanemBen kahvaltı hazırlamaya giriştim
Teşekkür ederim biricikim sana da kolay gelsinAfiyet olsun bitanemben de girişeyim geç olmadan.
![]()
Kolay gelsin bende giriştim an itibariyle geç oldu ama oğlumun gösterisi vardı anca kaldı bu saateBen kahvaltı hazırlamaya giriştim
Canımm, iyiyim şükür. Hamilelik devam. Okula gidip geliyorum. Ev işleri vs derken hiç vaktim kalmıyor. Ben de özlüyorum sizleri, bu ara biraz saldım sanki. Dikkat etmem lazım aslında. En azından adım atsam diyorum, beni dinç ve dengede tutar. Sen neler yapıyorsun? Hayat nasıl gidiyor?She-Raa şiram durumlar nasıl? Özledim seni
Ben götürmedim oğlumu ya. Araba yok servis yok öğretmene söyledim yapacak bir şey yokKolay gelsin bende giriştim an itibariyle geç oldu ama oğlumun gösterisi vardı anca kaldı bu saate![]()
Artık yarıyı geçmişsindir değil mi? Biz de iyiyim canım okula git gel ev çocuk ve burası hayatım geçiyorCanımm, iyiyim şükür. Hamilelik devam. Okula gidip geliyorum. Ev işleri vs derken hiç vaktim kalmıyor. Ben de özlüyorum sizleri, bu ara biraz saldım sanki. Dikkat etmem lazım aslında. En azından adım atsam diyorum, beni dinç ve dengede tutar. Sen neler yapıyorsun? Hayat nasıl gidiyor?
Okul Çok mu uzak canımBen götürmedim oğlumu ya. Araba yok servis yok öğretmene söyledim yapacak bir şey yok![]()
2 km canım ama oraya araç yok. Çocuğum normalde servisle gidiyor ama servis kalkmadı bugün. Arabamız yok taksi de bulamamaktan çekindimOkul Çok mu uzak canım
24 haftalık olduk canım. En geç 15 hafta sonra doğum olur inşallah. Çalışan anne olunca bir sürü parçaya bölünüyorsun, çalışan annelerin kaderi bu . Bugün dinleniyorum ben de. Töreni dün yaptık. Bugün tatil oldu bize.Artık yarıyı geçmişsindir değil mi? Biz de iyiyim canım okula git gel ev çocuk ve burası hayatım geçiyorarada uğra özlüyoruz
Anladim canım olsun sağlık olsun yapacak bişey yok2 km canım ama oraya araç yok. Çocuğum normalde servisle gidiyor ama servis kalkmadı bugün. Arabamız yok taksi de bulamamaktan çekindim
Eveeet kesinlikle. Nöbetten düştün artık neyse ki, geri kalan süreç çok rahat geçsin inşallah canım24 haftalık olduk canım. En geç 15 hafta sonra doğum olur inşallah. Çalışan anne olunca bir sürü parçaya bölünüyorsun, çalışan annelerin kaderi bu . Bugün dinleniyorum ben de. Töreni dün yaptık. Bugün tatil oldu bize.
Öyle canım, inşallah bir dahaki törenleri okul günü yaparlarAnladim canım olsun sağlık olsun yapacak bişey yok
Merhem var ablacım ama faydası olmadı çünkü dinlendiremedim. Kızların ikisi de hasta. Küçük öksürmekten hiç uyuyamıyo 2 gündür buhar veriyorum. Büyük artık söküyo balgamı öksürdükçe çıkarmak için kusuyo.Boyun ağrısı için evde sürülebilir veya içilebilir kas gevşetici bulundur canım. Komşu ve akrabalarda merhem var mı bir sor.
Allah şifa versin canım ya çocuk hasta olunca çok zorMerhem var ablacım ama faydası olmadı çünkü dinlendiremedim. Kızların ikisi de hasta. Küçük öksürmekten hiç uyuyamıyo 2 gündür buhar veriyorum. Büyük artık söküyo balgamı öksürdükçe çıkarmak için kusuyo.
Biri uyuyo biri uyanıyo. Ya ikisi birbirinin sesine uyanıyo
Dün gece yine 4 dü uyudum sabh 7 de kalktık![]()
Allah razı olsun canım . Gerçekten öyle. Bitik durumdayımAllah şifa versin canım ya çocuk hasta olunca çok zor
Ah ah hepsi bir arada. Geçmiş olsun canım. Boynuna vick de sürebilirsin varsa. Üstüne sıcak su torbası veya sıcak havlu koy iyi gelir.Merhem var ablacım ama faydası olmadı çünkü dinlendiremedim. Kızların ikisi de hasta. Küçük öksürmekten hiç uyuyamıyo 2 gündür buhar veriyorum. Büyük artık söküyo balgamı öksürdükçe çıkarmak için kusuyo.
Biri uyuyo biri uyanıyo. Ya ikisi birbirinin sesine uyanıyo
Dün gece yine 4 dü uyudum sabh 7 de kalktık![]()
Viks deneyeyim canım. SağolasınAh ah hepsi bir arada. Geçmiş olsun canım. Boynuna vick de sürebilirsin varsa. Üstüne sıcak su torbası veya sıcak havlu koy iyi gelir.