13.677 tam yazıyordum şarjım bitti@aloneangel35 kaç oldun? Benim 15 olmadikesin sen kazandin.
Ah canım kayınpederim rahatsız bugün bütün gün kayınvalidemdeydim o yüzden bakamadım hiç buralara
Geçmis olsun,onemli bir sey yok insaallahAh canım kayınpederim rahatsız bugün bütün gün kayınvalidemdeydim o yüzden bakamadım hiç buralara
Tamam mi, devam mi?13.677 tam yazıyordum şarjım bitti
İmkanin varsa evde at, bin küsür kalmış şunun şurasinda. Hee şarj yok.Sözde 15.000 adım atcaktım
akciğerinde leke vardi kötü huyluymus sonuçları bugün çıktı tedavi olucak rabbim tüm şifa bekleyen hastalara yardım etsin inşallahGeçmis olsun,onemli bir sey yok insaallah
Nereye gidiyoruz
Sen devammiTamam mi, devam mi?
Çok geçmiş olsun canımakciğerinde leke vardi kötü huyluymus sonuçları bugün çıktı tedavi olucak rabbim tüm şifa bekleyen hastalara yardım etsin inşallah
İmkan var ama çok yoruldum gelen giden çok oldu adım atcak halim yokİmkanin varsa evde at, bin küsür kalmış şunun şurasinda. Hee şarj yok.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Aah ahakciğerinde leke vardi kötü huyluymus sonuçları bugün çıktı tedavi olucak rabbim tüm şifa bekleyen hastalara yardım etsin inşallah
Ok o zamanİmkan var ama çok yoruldum gelen giden çok oldu adım atcak halim yok
Sen ne alemdesinOk o zaman
Sen ne alemdesin
YaparsınOğlumu salliyorum. (Adimsayarsiz tabi)11 bin küsürdü. 12 yaparım yatmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?