Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok kuzum benden kaptan olmaz. Tembelim ben .siz çok iyi götürüyorsunuz
Aaaa yaparsın ya motivasyon konuşması bir de menü yorumlaması yapacaksın. Pazartesi tartısı var fazladan ama yapamam dersen sıradaki yüksek orana geçebilirim.

LİG SIRALAMASI

50'LER LİGİ KİLO
armin83 56.90
60'LAR LİGİ KİLO70'LER LİGİ KİLO
bluegreeneyes 63.55 Azmet5255 70.40
Dil-i bitab 63.80 Ellssa 73.30
tomrs 64.20 B Beklenen2 75.95
D Deltavealfa 69.95 sibel_84 77.45
FitFiliz 78.80
Boncuk2307 79.05
80' LER LİGİ KİLO
lologuny 80.00
ummhnisa 83.90
P pocoyoo 84.40
Tutku44 88.20

Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (18.07.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim

Dikkat edeyim canım inşallah ya milletin sıcak olunca iştahı kesilir bnm iştahı ne soğuk ne sıcak hiç etkilemiyor var mı bnm gibi olan
ayyy bu beeennn
canımsın güldürsün beni evet günüm vardı ve yemeyince ev sahabesi kusuyor ya bende dedim yarim yiyeyim
40 yaş, daha sakin daha uysal daha olgunlaşmış oluyorsun, çoğu şeyi görmezden geliyorsun öyle
haydi bakalım sağlicakla fit bir sekilde yaş alalım insa
Detoks çorbası canım
2 kabak
2 domates
1 soğan
2. Diş sarımsak
Baharat
Pisir blender yapm
deneyecegim sagol canımmm
afiyet olsun hafif guzel menu
afiyet olsun tatlımm
Vuuu süpersin tatlım
sensin o
afiyet olsun canım
olsun yine gider tatlımmm
Kızlar geçen haftayla aynı çıktım
Geçen hafta:78.8
Bu hafta:78.8

Diş ağrısı olmasa daha iyi sonuçlanirdi bu haftam.
tomrs
Ellssa
Boncuk2307
pazartesiye eksi gelir üzülme canım
bravoo canımmm
harika bir eksi hosgeldinnnnn
Tebrikler kaptişim harikasin
sagol canımmm
canım burda bazı yanlısliklar var
persembe spor menu bildirimimi yapmıstım ben

bide Ellssa kaptanımi karsı takima P pocoyoo arkadaşı kendi takimıma almıstım transfer vardı bence puanlari bu iki faktor etkiler

Teşekkürler canm yeniden hesaplanırsa çok iyi olur karışıklık olmus

Aaaa yaparsın ya motivasyon konuşması bir de menü yorumlaması yapacaksın. Pazartesi tartısı var fazladan ama yapamam dersen sıradaki yüksek orana geçebilirim.
Vallahi ben bu kaptan takım olaylarını okumadan geldim sadece menü paylaşılıyor zannedip
Ya da 1 hafta yapayım. Sonra başkası alsın. İş bölümü gibi. Motive olayını yapamam. Onlar bende yok

Merhabalar kızlar aklım burda ama gelemiyorum kayseri ye geldim çocuklar hastalandı çok kötüyüz ishal ateş kusma hepsi bi arada fenalardayim tabi diyet miyet hak getire böyle hayal etmemistim memleket e gelmeyi napalim sağlık olsun da yine yapılır planlar öpüyorum hepinizi gelirim inşallah fırsat buldukça

canım benim cocuklar hastalanınca kendimize zaman ayiramiyiruz duzelsimler hemen gel olur mu ?
Allah şifalar versin insa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…