- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Kendini esirge lütfen. Sağlığın her şeyden daha önemliİnşallah artık zorluyor arada,ne telefon nede pc kullanmak iyi gelmiyor,direk el bileği zorluyor artık.
Günaydınlar olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini esirge lütfen. Sağlığın her şeyden daha önemliİnşallah artık zorluyor arada,ne telefon nede pc kullanmak iyi gelmiyor,direk el bileği zorluyor artık.
Günaydınlar olsun![]()
Birde telde tablette oyun oynuyorum,şu candy oyunları varya ondan..Kendini esirge lütfen. Sağlığın her şeyden daha önemli![]()
Boynumda bir sislik var canim doktor ultrason arti mr istediHayir olsun canim ne icin Mr selam veriyim dedim bunu gordum
Teşekkür ederim canim insallahAnladım kaptanım. Kolay bir tedavi süreci olur inşallah![]()
Canım sonuç aldın mı hacamatta. Nerelere kupa kapadılarHerkese selamlar bugün yine kar tatili almıştıkannemlerdeyim bugün hacamat yapıyorlardı bir cesaret bende 5 kupa yaptırdım
umarım şifa olur
![]()
Teşekkür ederim canim haftaya belli olacak sonuclar burdan da yazarim durumuZipzip- canım benim geçmiş olsun Rabbim şifa versin sonuçlar nezaman cikiyor
Gecmis olsun canim . Yag bezesi gibi mi. Eşimde de bel yakininda var bazen agri yapiyor ama yag bezesi dedi doktor bana sacma geldi . Bak simdi tekrar gorunsun oda . Sonuclarin jnsallah temiz cikar canimBoynumda bir sislik var canim doktor ultrason arti mr istedi
Teşekkür ederim canim insallah![]()
Canım umarım basit bir yağ bezesidir Allah esirgesin beterinden. Ama yine de görünmekte fayda var sıkıntısız atlatın inşallahGecmis olsun canim . Yag bezesi gibi mi. Eşimde de bel yakininda var bazen agri yapiyor ama yag bezesi dedi doktor bana sacma geldi . Bak simdi tekrar gorunsun oda . Sonuclarin jnsallah temiz cikar canim
Gecmis olsun canim . Yag bezesi gibi mi. Eşimde de bel yakininda var bazen agri yapiyor ama yag bezesi dedi doktor bana sacma geldi . Bak simdi tekrar gorunsun oda . Sonuclarin jnsallah temiz cikar canim
Troit için birşey yapılacakmı peki,ilaç tedavisi filan.Ultrasonla bakıldı tiroitlerde kist varmis kistte kanama meydana gelmiş ondan dolayi sislik artmış
Biyopsi yapildi gecen hafta onunda sonucu haftaya çıkacak
Esinede gecmis olsun gorunmekte fayda var sağlığı ihmal etmemek lazım![]()
Günaydınlar kuzucumGünaydın![]()
![]()
Günaydınlar fesangcımGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Madalya geliyorMagnoliasız ikinci günümgünde iki kase yiyordum ordan şey edin
![]()
Hormon degerlerim normal çıkmış aslinda onun için bir tedavi vereceklerini sanmiyorum ama yinede ultrason ve mr sonrasi karar verilirTroit için birşey yapılacakmı peki,ilaç tedavisi filan.