Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boynumda bir sislik var canim doktor ultrason arti mr istedi

Teşekkür ederim canim insallah 🥰
Gecmis olsun canim . Yag bezesi gibi mi. Eşimde de bel yakininda var bazen agri yapiyor ama yag bezesi dedi doktor bana sacma geldi . Bak simdi tekrar gorunsun oda . Sonuclarin jnsallah temiz cikar canim

Gecmis olsun canim . Yag bezesi gibi mi. Eşimde de bel yakininda var bazen agri yapiyor ama yag bezesi dedi doktor bana sacma geldi . Bak simdi tekrar gorunsun oda . Sonuclarin jnsallah temiz cikar canim
Canım umarım basit bir yağ bezesidir Allah esirgesin beterinden. Ama yine de görünmekte fayda var sıkıntısız atlatın inşallah

1668056900875.webp

Atam sevgiyle özlemle saygıyla anıyoruz,bıraktığın emanete sonsuza kadar sahip çıkacağız minnetarız En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE rahat uyu ATAM

Ultrasonla bakıldı tiroitlerde kist varmis kistte kanama meydana gelmiş ondan dolayi sislik artmış
Biyopsi yapildi gecen hafta onunda sonucu haftaya çıkacak
Esinede gecmis olsun gorunmekte fayda var sağlığı ihmal etmemek lazım 😊😊

Ultrasonla bakıldı tiroitlerde kist varmis kistte kanama meydana gelmiş ondan dolayi sislik artmış
Biyopsi yapildi gecen hafta onunda sonucu haftaya çıkacak
Esinede gecmis olsun gorunmekte fayda var sağlığı ihmal etmemek lazım 😊😊
Troit için birşey yapılacakmı peki,ilaç tedavisi filan.
Günaydınlar kuzucum :KK200:
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn :KK49::KK49:
Günaydınlar fesangcım :KK200:

Back
X