- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Kocam her gün bi.sürü çikolata gofret cips alıp geliyo bin defa dedim alma diye alıyo. Neden ?Bugün de görümcem aşure getirmiş. Hem de bir tencere getirdi bende bıraktı. Neden yani neden???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam her gün bi.sürü çikolata gofret cips alıp geliyo bin defa dedim alma diye alıyo. Neden ?Bugün de görümcem aşure getirmiş. Hem de bir tencere getirdi bende bıraktı. Neden yani neden???
Alt göbek hemen fırlıyoBenim de basende. Hemen anında basene koşuyor yağlar![]()
Göndermem gel bana beraber yiyelimAsureyi severim bana gonderebilirsin![]()
Benim kocam da alır sonra ben yiyince bu ara kilo aldın sen derKocam her gün bi.sürü çikolata gofret cips alıp geliyo bin defa dedim alma diye alıyo. Neden ?
Ben bu hafta diyetisyene gidicem herhalde. Sadece yağdan verdiriyormuşAlt göbek hemen fırlıyo![]()
Teşekkür ederim, hoşbuldumHosgeldin canim![]()
Kilo vermemi istemiyoBenim kocam da alır sonra ben yiyince bu ara kilo aldın sen der![]()
Yaa senin için çok iyi olur canımBen bu hafta diyetisyene gidicem herhalde. Sadece yağdan verdiriyormuş
Evet canim bu sayfaya yazıyoruz ama cok fazla ilgilemiyorum burayla
Bi sıkıntı yok değil mi?Evet canim bu sayfaya yazıyoruz ama cok fazla ilgilemiyorum burayla
Yok gibi canim Erzurumdayim boynumda bir sislik var patoloji ve Mr sonucu bekliyorum duruma gore ameliyat olacağımBi sıkıntı yok değil mi?
Ya geçmiş olsun. Allah şifa versin inşaAllah. Sonuçlar tertemiz gelir umarımYok gibi canim Erzurumdayim boynumda bir sislik var patoloji ve Mr sonucu bekliyorum duruma gore ameliyat olacağım![]()
Teşekkür ederim canim İnşallahYa geçmiş olsun. Allah şifa versin inşaAllah. Sonuçlar tertemiz gelir umarım![]()
Çok şükür elifcim. Ben de evime geldim. İki gündür iş güç....İyiyim canim Erzurumdayim sonuclarin cikmasini bekliyorum sen nasilsin![]()
Kolay gelsinÇok şükür elifcim. Ben de evime geldim. İki gündür iş güç....
sonuçlar ne zaman çıkacak?
Onu demese iyiydiBenim kocam da alır sonra ben yiyince bu ara kilo aldın sen der![]()
Aynen hiç işi bilmiyorOnu demese iyiydi
Ne güzel beraber yerdiniz huzurla![]()
canım geldiğim gün banyoda ayarı bozuk tartıya çıktım. yanlış o.60kiloyum tartıldın mı hiç