Ben pztsi başlıyorum inşallah cicikuşum. Sen ne zaman düşünüyorsun? Grup şu an dinlenmede cuma başlayacak birkaç kişiCanımmm tam sana selam çakacaktık yazdın vallaveririz kuzum ya, kışın insanın en büyük motivasyonu yaza zayıf girmek oluyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pztsi başlıyorum inşallah cicikuşum. Sen ne zaman düşünüyorsun? Grup şu an dinlenmede cuma başlayacak birkaç kişiCanımmm tam sana selam çakacaktık yazdın vallaveririz kuzum ya, kışın insanın en büyük motivasyonu yaza zayıf girmek oluyor
![]()
Teşekkür ederim iyiyim canim sen nasilsin iyilesebildin miNasılsın kaptanım![]()
Çokj sağol teşekkğrlerGeçen hafta hastaydım. 2 kilo vermişim iştahsızlıktan. Diyet yapmıyorum. Korumadayım. Sen nasılsın?
Geçmiş olsun![]()
Çok şükür tamamen düzeldimTeşekkür ederim iyiyim canim sen nasilsin iyilesebildin mi![]()
Hayırlı uğurlu olsun canımBen başladım canım
Senden naber
Sağol bebişHayırlı uğurlu olsun canım
iyiyim canım sen nasılsınsara_28 saracım nasılsın canım?
geçmiş olsun hanım cımGünaydınalr kuzucum
Çok sağol canımcım gene o koltuğa oturmak gerekiyor.
nasılsın kaptanım sonuçların çıktımıTeşekkür ederim iyiyim canim sen nasilsin iyilesebildin mi![]()
geçmiş olsun canım bende kilo aldım malesef ama veririz canımız sağolsunHoşbuldum. Çok iyiyim. Muhtemelen bir çok kişinin mücadele ettiği soğuk algınlığından başka derdim yokBirde buraya acilen dönecek kadar kilo aldım
![]()
geçmiş olsun canım ihmal etme bir an önce doktora gitSelam kızlar, nasılsınız?
Benim diz hala ağrıyor, hareketlerim yavaş, bugün çok yürüdüm desem en fazla gün içinde 6000 oluyor. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum, hiçte boş durmuyorum. Sanki boş kalırsam, oturursam bir daha hiç kalkamayacakmışım gibi hissediyorum, korkuyorum.
Dün dr gittim, mr sonucunu gösterdim, dizde sıvı birikmiş, onu çekmeleri gerekiyormuş yada diz protezi takılacakmış ki o en son çare.
Birde Türkiye de doktora gidip gösteriyim diye şimdilik uzatıyorum
Teşekkür ederim abla. Benim bağışıklık düşükmüş baya. İnşallah çabuk atlatırsın senÇok sağol canım,havalarda tetikliyor zaten,öyle çok kolay hastada olmam aslında bu sefer yakalandım,sizlerede çok geçmişler olsun.
Hoşgeldin bebeğim cuma başlayacağızmasterfit devam ediyormu kızlar![]()