Her sene aynı şeyi söylüyorum da neyseMartta doğumgünüme 36 beden olmak istiyorum. İnşallah canım oluruz oluruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sene aynı şeyi söylüyorum da neyseMartta doğumgünüme 36 beden olmak istiyorum. İnşallah canım oluruz oluruz![]()
Kendine vereceğin en güzel hediye olurMartta doğumgünüme 36 beden olmak istiyorum. İnşallah canım oluruz oluruz![]()
Bakalım 8 Mart beni beklesinKendine vereceğin en güzel hediye olur![]()
Yaaa evet benimde eski topiklerden 2 arkadaş vardı bir anda yok oldular insanız merak ediyoruz şifreyi unuttular diyorum kendi kendime ama başka hesap açıp gelebilirler o yüzden aklıma gelince üzülüyorumBirkaç sevdiğim arkadaş vardı böyle birden bire yok oldular yıllardır girmiyorlar. Aklıma geldikçe içim sıkışıyor... KeşkeCordelia bir ses verse en azından uğrasa
Çok güzel umarım hevesin her gün artarak devam ederKardeşinden Türkçe kaynak kitap aldım. Okumalik birkaç roman vs kitap aldım. İnşallah bir yerden başlıyorum artık![]()
Evet benim de öyle çok merak ettiğim birkaç kişi varYaaa evet benimde eski topiklerden 2 arkadaş vardı bir anda yok oldular insanız merak ediyoruz şifreyi unuttular diyorum kendi kendime ama başka hesap açıp gelebilirler o yüzden aklıma gelince üzülüyorum![]()
Yok öyle bişiBeni çok görüyorlar![]()
Oy oy oyyy ne güzel bir mesaj. AminSen benim bozişimsin su kraliçesi olarak kazindin yüreğimebir de şaşkın imoci ve
Başarılar seninle olsun bu hafta bol bol yağ yak kuzum.![]()
Emojimi sevmedigin ve pek muhabbetimiZ olmadigi icin dusunmustumNeden secmeyeceğim düşündün ki![]()
Hos bulduk.Maviş takıma hoşgeldiniz
@Willemijn-
Kmsl Hnd
@DombiliKus
@Mthn83
@SebastianCheesecake
Haftasonu gündüz kaçamak varsa bile akşam telafisini yapalım arkadaşlar. Bol bol su içelim. Bitki çayı da ekleyebiliriz. Çaylar kahveler şekersiz![]()
İnsaallahYippi balımbiraz dikkat ederiz yavaştan di mi
Hoşbulduk kaptancımtamam uyum sağlıyorum ben de yavaştan
![]()
Sağol kaptanimAfiyet olsun canım
Haberim yok ama bazı kisiler benim de ara ara aklima geliyorMesela theblabla diye bir yazar vardı bdv'de, çok zor bir hayat yaşıyordu arada konu açıp anlatıyordu bir anda yok oldu. Ara ara aklıma geliyor
Olsun , sorun yok@Nau Nau az önce dayanamayıp peynir ve domates yedim biraz. Midem bulanıyordu artık
Yok öyle. Günü gününe isterizEve yeni girebildim menüleri sabah bildirecegim.![]()