Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zayıflamaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu yaşayarak öğretiyor hayat.
Üç gündür açım.
Bildiğiniz bomboş mide ile geziyorum.
Uyuyamıyorum, midem yanıyor.
İmplant var ağzımda sekiz tane ve alt çenedeki (üç diş hariç) tüm dişlerimi çektiler. Peynir, yoğurt ve süt ürünleri yasak. Başka bir şey çiğneyemiyorum. Boş boş çorba içiyorum sadece ve doymuyorum. Benim tiroidim var, sürekli eritiyor yediklerimi zaten.
Açlıktan şu an uyuyamıyorum ve çok mutsuzum. Yüzüm de hep şişti.
Açlıktan ağlamak geliyor içimden ya :KK43:

Hepinize ne kadar saygı duyduğumu ve ne kadar zorlu bir süreç olduğunu söylemek istedim. Umarım herkes hep sağlıklı olur.
İnsanın istediğinde istediğini yiyebilmesi meğer en büyük özgürlükmüş. 🥹
Gğnaydın😊geçmiş olsun🙏Sağlık en önemlisi, inşallah bir an önce feraha çıkarsınız. Herşeyi yiyememek veta yasaklı olması ekstra zor tabi. Ben bir iplant yaptırıcam da korkudan yaptıramıyorum. Allah kolaylık versin🙏

Tartıldım ama foto çekmek aklıma gelmedi.

Cuma 64.1
Bugün 63.9
Fark 200 gram D u t D u t @Kmsl Hnd pastelfit pastelfit
Eksi eksidir canım harikasın ❤
Süper❤
Evet sanırım. Teşekkürler kuzum
🌹geçmiş olsun canım
Cuma 57,4
Pazartesi 57,8
Adet oldum Cumaya düşecek inşallah🙈
D u t D u t
😂😂 inşallah canım moral bozmak yok .

Gece hiç uyumadım ya oğlumun ateşi var baya. Kustu da😔 anneme bırakıp okula geldim inşallah bugün düzelir
Çok geçmişler olsun,çok salgın var bu aralar.
Günaydınlar
Günaydın tartı resmimi kime atmam gerekiyor @Zipzip- pastelfit pastelfit 😌
Günaydınlar
Tebrikler eksin çok güzel
günaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun
Günaydınalr saracım
Gğnaydın😊geçmiş olsun🙏Sağlık en önemlisi, inşallah bir an önce feraha çıkarsınız. Herşeyi yiyememek veta yasaklı olması ekstra zor tabi. Ben bir iplant yaptırıcam da korkudan yaptıramıyorum. Allah kolaylık versin🙏
Korkma sakın diş çekiminden daha kolay varya,sakın ihmal etme sonra sıkıntı oluyor
Günaydın hanımlar🥰
Günaydınlar pastelcim

Zayıflamaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu yaşayarak öğretiyor hayat.
Üç gündür açım.
Bildiğiniz bomboş mide ile geziyorum.
Uyuyamıyorum, midem yanıyor.
İmplant var ağzımda sekiz tane ve alt çenedeki (üç diş hariç) tüm dişlerimi çektiler. Peynir, yoğurt ve süt ürünleri yasak. Başka bir şey çiğneyemiyorum. Boş boş çorba içiyorum sadece ve doymuyorum. Benim tiroidim var, sürekli eritiyor yediklerimi zaten.
Açlıktan şu an uyuyamıyorum ve çok mutsuzum. Yüzüm de hep şişti.
Açlıktan ağlamak geliyor içimden ya :KK43:

Hepinize ne kadar saygı duyduğumu ve ne kadar zorlu bir süreç olduğunu söylemek istedim. Umarım herkes hep sağlıklı olur.
İnsanın istediğinde istediğini yiyebilmesi meğer en büyük özgürlükmüş. 🥹
10 sene implan yaptırmıştım,hiç böyle bir yasak olmadı bende,sadece sert şeyleri yemeyin denmişti,peynir süt yoğurt asla yenmez diye birşey denmedi hiç.Sadece sıvı yumuşak yemekler özellikle çorba veriliyor.
Çekilen dişin yerine hemen impkantı takıp geçici kaplama diş takıyorlar,sende takılmadı hiç.

canım adım adım yaklaş düşük karbonhidratı eminsen 😍
avmde ne yedin cnm kahvaltı yapmış mıydın ,çok güzel etler tavuk yapıolar aslında
Haklısın canım, vardı ama çocuk tutturdu hamburger diye, ortalık ana baba günü, oturacak yer yok, zaman az falan derken onu bırakıp kendi keyfime keder beslenemedim. Bu hafta benim, haftasonu da tekim. Bu hafta oldu oldu😒

Günaydınlar hanımlar :KK200:
Günaydin♥️♥️
Tartıldım ama foto çekmek aklıma gelmedi.

Cuma 64.1
Bugün 63.9
Fark 200 gram D u t D u t @Kmsl Hnd pastelfit pastelfit
Tebrikler dostum. Tarti fotosu olmuyo ki pazartesi. Kendine gel 😳😳 😃😃
Günaydınnn
Tebriklerr

Günaaaydınn
Günaydın kızlar. Sendromunun gözünü sevdiğim pazartesiye ulaştıran rabbime şükürler olsun 😅
Günaydin. Amin.

Back
X