- 22 Ocak 2013
- 41.659
- 210.498
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzmanı gerekiyor bununda çene cerrahı yapıyor bunu,şimdi nasıl varmı sıkıntısı filan.Aaaa o zaman mikrobik mi oluyor. Ne tablet verdi canım, iyi geldiyse alalım biz de , evde bulunsun
Olur benceben herşeyi unutsam da olur
Benden masterfit olmaz
kaşımak aklıma gelmedi
İplantın kemiğe kaynaşması beklenirken biley oldu , vida mı açılmış ney, gitti dişcşyw, bi doktor sıkmış, gece başladı ağrı. Bir sürü olaylar olaylar![]()
Çok geçmiş olsun. Kardeşim de dişlerini yaptırıyor çok zor bir süreç.Bende iyiyim sağol,hafiften grip devam ediyor 15 gün filan oldu herhalde,geçmiyor nedense,dişler fena implant takılacak bir tanesi kırıldu düştü,sorma yaaa 7 diş çekilecek bide sıkıntılı dönem olacak hep bunlarla uğraştım![]()
Çok sağol kaptanım,hem zor hemde maddiyatlı maalesef.Çok geçmiş olsun. Kardeşim de dişlerini yaptırıyor çok zor bir süreç.![]()
Günaydınlar yerim bu dünya güzelini
Allah yardımcın olsun. Hepimizin.Çok sağol kaptanım,hem zor hemde maddiyatlı maalesef.
İnşallah hepimize zor süreçler bunlar.Allah yardımcın olsun. Hepimizin.![]()
İnanılmaz. Bu ne yaa dediğimiz günleri arıyoruz. Her markete gittiğimde şok oluyorum.İnşallah hepimize zor süreçler bunlar.
Hoşgeldiniz ilk sayfada kurallar yazıyorMerhaba biraz okuyabildim . Kilo vermek için önceden cuma takımları oluyormuştu şimdi nasıl . Bende kilo vermek istiyorum![]()
Oh beeee tamamlandıkYoklama vakti
@Elhan
@pastelfit
@60kiloyum
@Aijoo
@Kmsl Hnd
fesang
HanimKelesimiGetir
@SebastianCheesecake
@_ASTRAL_
@Beth18
@DombiliKus
@askrhpozitif
@North River
@minerva1988
@Kendinin en iyi hali ol
@sara_28
@karamelllim
@madamhd
@Mefkurem
@kackaloribu
@Zeynep_Nihal
Unuttuklarım kızacak kesin![]()
Değil canımSen boza misin?
Hoşbulduk ortim balım canım ay düşündüğümden çok özlemişim ben siziOh beeee tamamlandıkhoşgeldin cordişyam
![]()
E biz de seniHoşbulduk örtüm balım canım ay düşündüğümden çok özlemişim ben sizi![]()
Sen boza misin?
Hoşgeldin günaydınGünaydın bu arada![]()
Herşey anlık artık,bir aldığını farklı alıyorsun sürekli zamlar.İnanılmaz. Bu ne yaa dediğimiz günleri arıyoruz. Her markete gittiğimde şok oluyorum.![]()
Günaydın ben de cordeliaHoşgeldin günaydın
Yok ben salep![]()