- 8 Eylül 2016
- 103.317
- 438.152
- 898
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim yaaHayırdır haberler filann bişiler olacak gibi sanki demii
İnşallah yakalarsınız kuzumCanım çok iyi haberim yok benim bir kedim vardı evdeki kedilerimin annesi smokin kedi belki hatırlarsınız 5 gündür kayıptı her yere baktım aradım bulamamıştım bugün gelmiş yan bahçeye yaralı barınaktan aradım götürelim diye ben yakalayamadım onlar da yakalayamadı sabahtan beri onunla uğraşıyorum ne olur dua edin
Gel canım gel biz başladık cumaCanım diyetteyim başladım diyete takımları girebilir miyim bilmiyorum bir atasözü var şimdi hatırlayamadım da burnum boktan vs diye @Elhan bı el at bana
Ay çok mutlu olduk hissetmeneBiliyor musun enerjinizi hep hissediyordum ve her gün gelmek istiyordum bugün bile tereddüte kaldım yine aynı şeyi yaşadım ben bir gireyim oraya kızları göreyim dedim sonraki aman enerjim yok herkese de negatif bir şey yüklemeyeyim verecek hesabım da yok hepsi bana kızmıştır hakli olarak. Sonra da dedim suçunun cezasını çek kızım gir sen kim kızarsa kim döverse yapacak bir şey yok![]()
Sorun değilHoş buldum ama seni hatırlayamadım çok özür diliyorum eğer geçmişte tanışıyorsak
İnşallah canım. Olmazsa ona da bir enerji çalışması yaparızIyidir insallah canim belki ailesinin yanına gitmiştir
Canım çilek mobilyadan aldım. Dolap, çalışma masası ve aynalı sifonyer. Eğer oda bakiyorsan kalitesi güzel tavsiye ederim. Modelin adı da MoccaYa geçen sene dayaniyordum bu sene yapamiyorum
Nerden aldın canim bir de neler aldın?
Tarçınlı kahve. Aklimda olsun canim
Ama eve bitter alırsam hepsini yemeden bırakmam![]()
Etmez miyiz yaaaa ay içim bir fena olduCanım çok iyi haberim yok benim bir kedim vardı evdeki kedilerimin annesi smokin kedi belki hatırlarsınız 5 gündür kayıptı her yere baktım aradım bulamamıştım bugün gelmiş yan bahçeye yaralı barınaktan aradım götürelim diye ben yakalayamadım onlar da yakalayamadı sabahtan beri onunla uğraşıyorum ne olur dua edin
Yaaa bu sene biraz öyle olduAnam bıraktığımda koltuk alıyordu yine mobilya alıyor güle güle kullansın güzel günlerde kullanın![]()
Ne kadar kibarsınSorun değilBurdaydım bir süre. Yazışmıştık aslında ama bende epeydir düzenli giremedim. Normal unutmanız.
Normalde unutmam da şu an kafam da yerinde değil biraz onunla da ilgisi var kusura bakma canım benimSorun değilBurdaydım bir süre. Yazışmıştık aslında ama bende epeydir düzenli giremedim. Normal unutmanız.
Çok sağolun çok iyisiniz. Muhteşemsiniz.Ay çok mutlu olduk hissetmene
Ay yok olur mu öyle şey kızmak filan aşk olsun![]()
Yapariz tabi kiİnşallah canım. Olmazsa ona da bir enerji çalışması yaparız![]()
Canım dünyada en akıllı kedi seçilse emin ol yarışmada ilklere girer öyle bir kedi. Yakalamak gerçekten çok zor olacak Arabanın altından öbür arabanın altına oradan arka bahçeye geçiyor üstelik de bunu bu yaralı haliyle yapıyor. Yaralı haliyle bile nasıl bir hayat mücadelesi yapıyor bilmiyorum 5 gündür delirmiştim zaten çünkü benim kapimdan bir buçuk yıldır ayrılmadı. Çok dua ettim Allah'ım ne olur güç ver iyi olsun eğer birinin evinde değilse iyi durumda değilse bulayım onu diye çok dua ettim ama şimdi bulmuşken kaybettim gibi oldu.Yerim yaatatlı ablam evet olacak gibi sanki resmi durumlar
zıpzıpım haber verir netleşirse
İnşallah yakalarsınız kuzum
Kutusu var mı kapıyı açıp altına dal parçası tuttursan o girince çeksen iple uzaktanya da atabiliyorsan örtü at görmesin seni canım, fırın eldivenleriyle yakala yavaşça olmadı
Gel canım gel biz başladık cuma![]()
Teşekkür ederimNe kadar kibarsınhadi sen de düzenli gel
![]()
Rica ederimNormalde unutmam da şu an kafam da yerinde değil biraz onunla da ilgisi var kusura bakma canım benim![]()
Aaa unuttum benTakım transferi olmadı sanirsam
Arada uğruyor canım hem küçük cocuk hem hamilelik zorluyordur
Amin inşallahSıvı biriktiğini duymamıştım hiç. Annem ve babamda sıvı yok, özellikle annem çok kötü. O yüzden diz sıkıntısının çok zor olduğunu biliyorum. İnşallah burada bi doktor sorununu çözer![]()