İnşallah ablaYavrum her şey yoluna girecek boziş seni tam tanımıyor iyi niyetli olduğunu anlayacak. Nolur sakin ol bitanemmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ablaYavrum her şey yoluna girecek boziş seni tam tanımıyor iyi niyetli olduğunu anlayacak. Nolur sakin ol bitanemmm![]()
Hayırlı olsun canımTamam inşallah bugün başlayayım menülere.
Oğlan nasıl oldu yeni odanız hayırlı olsun. Görüyorum ama yazamıyorumHayırlı olsun canım
Canım bugün daha iyi çok şükür yeni odasında tablet oynuyorOğlan nasıl oldu yeni odanız hayırlı olsun. Görüyorum ama yazamıyorum![]()
Teşekkür ederim, inşallahHayırlı olsun canım
Daha önce hiç takımlara girmiş miydin canım masterfit'teTeşekkür ederim, inşallah![]()
Yeşilde idim hep. Ama sadece 1 kez maviye girmiştim sanırımDaha önce hiç takımlara girmiş miydin canım masterfit'te
5.takımdaydık canımDaha önce hiç takımlara girmiş miydin canım masterfit'te
Hmm tmm canım adım ve menü konusunu biliyor musun diye sormuştumYeşilde idim hep. Ama sadece 1 kez maviye girmiştim sanırım
Tamam canım5.takımdaydık canım![]()
BismillahirrahmanirrahimTesekkur ederimmaalesef dün kötü oldu
Bir sey desen de sana asla gücenmem. İstersen kız bana, çünkü sen kaptanliginin her doneminde menulerime/menulerimize, insanlik namina "AFİYET OLSUN" dedin.
Amine Busra sen benim diger menulerime en fazla bir kere afiyet olsun dedin, Allah askina, deminki yorumu niye yapiyorsun? İyi menulerime de yorum yapsaydin? Pardon sadece afiyet olsun demen yeterliydi insan yerine koyup. Kaptansin sen ya ve "afiyet olsun" demiyorsun. Kac gundur yazacaktim, kendimi tuttum ama isine gelene yorum yapman, bardagimi tasirdi . Bizi gazla demiyoruz, kaptan olarak afiyet olsun demen görgü kuralı olarak gerekliydi. Sonra da Boza kavgacı.
Önce kendini bu halimle güldürdün beni.Tatlım tamamen yanlış anlaşilmalardan kaynaklı gidersen önce kendimi sonra seni öldürürümbir ara ben de sana aynı mevzudan kırılmıştım durumu izah ettin sorun çözülmüştü. Ben kabul etmiyorum bu tür gidişleri
![]()
Gitmiyorum canım. Zaten aylardır adam akıllı diyet yapamıyorum. Burası beni iyi tutuyor. Bu hafta adapte haftam diye böyle aslında. Herkesin de öyle olduğunu biliyorum. Kötü bir yorumda yaptığımi düşünmüyorum. Bir an şokla gidicem dedim ama sonra vazgeçtimÖnce kendini bu halimle güldürdün beni.Amine Busra rica etsem kaptanlığa devam etsen. Henüz yazılanları tam olarak okumadım neler olduğunu da bilmiyorum ama
Elhan ın dediği gibi lütfen gitmeyin
Yok canım şu an nerede bilmiyorum apartmanların arasında bir yerde sık sık çıkıp bakıyorum sesleniyorum acıkınca gelir diye umut ediyorum. Teşekkür ediyorum ilgin için çok sağ ol kuzumCordelia kedi nasıl oldu tedaviye gidebildi mi
İnşallah bulup tedavi ettirirsiniz. Döndün artık dimi daha fazla uzak kalma buradanYok canım şu an nerede bilmiyorum apartmanların arasında bir yerde sık sık çıkıp bakıyorum sesleniyorum acıkınca gelir diye umut ediyorum. Teşekkür ediyorum ilgin için çok sağ ol kuzum![]()
İyi yaptın canım. Hayat gerçekten çok zor ilerliyor bir sürü sıkıntı oluyor birbirimizi kırmadan anlayisla karşılamamız lazım konuları bilmiyorum Bir taraf olmak adına da yazmıyorum kimse lütfen yanlış anlamasın.Gitmiyorum canım. Zaten aylardır adam akıllı diyet yapamıyorum. Burası beni iyi tutuyor. Bu hafta adapte haftam diye böyle aslında. Herkesin de öyle olduğunu biliyorum. Kötü bir yorumda yaptığımi düşünmüyorum. Bir an şokla gidicem dedim ama sonra vazgeçtim![]()
Buradayım canım gitmeyi hiç istemiyorum ve hiç düşünmüyorum.İnşallah bulup tedavi ettirirsiniz. Döndün artık dimi daha fazla uzak kalma buradan
Benimde kusurum var, kendi kusurlarimida biliyorum. Bu hafta 4x4 menü verdiğim söylenemez. Üstelik adimlarida tamamlayamadim. Kimse birşey demedi sagolsunlar, deselerdi de kirilmazdim olani Allah görüyorİyi yaptın canım. Hayat gerçekten çok zor ilerliyor bir sürü sıkıntı oluyor birbirimizi kırmadan anla işte karşılamamız lazım konuları bilmiyorum Bir taraf olmak adına da yazmıyorum kimse lütfen yanlış anlamasın.![]()