Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Avene yi duydum. Her akşam kil maskesi yapıyor musun. Ben bir kez yaptım kına gibi hiç hoşuma gitmedi 😅😂 siyah nokta temizleme içinde birşey aldım o da güzel çıkmadı.
Şuan günlük nemlendirici krem alabildim ben
Canım bir de pirinç maskem var dönüşümlü yapıyorum ama her akşam maske yapmıyorum ben. Bir duştan sonra birini yapiyorum sonra bir gün ara veriyorum. Her gün maske yapılmamalı hele kil maskesi sakın :)

Amine Busra Amine Busra sabahları sadece duru suyla yüzümü yıkıyorum.

Akşam önce temizleme jeli ile yıkıyorum sonra dermoskin marka alkollü bir tonik ile siliyorum. Maske günümse maske yapıyorum 10 dk bekletip ılık suyla yıkıyorum. Sonra göz kremi ve ardından yüzümün geri kalanına nemlendirici

29 kasım salı
D u t D u t Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Kahvaltı 09.15
1 h yumurta 5 zeytin
1 wasa üstüne 1 tk fıstık ezmesi
10 badem marul salatası

Ara
3-4 tane uno’nun ince küçük grisinisinden

Akşam 19.30
Tatlı tabağı büyüklüğünde ince vejeteryan pizza tambuğday

Su 2 lt

Adım 8.853

Eklentiler

• EE7D4CDE-D634-42DA-9B4B-D580FD8D1248.webp
    EE7D4CDE-D634-42DA-9B4B-D580FD8D1248.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 37
Hayır kuzum şimdi yine ciktim baktım. Canım biraz salamla Kuru mama vermiştim onlar onu belki yarın sabaha kadar tutar ama En geç yarın sabah kapıya gelir diye umut ediyorum. Çünkü o yaralı başka yerde başka kedilerle yemek yiyemez. İnşallah sabah yine gelecek. 🙏

29 kasım salı

Kahvaltı 09.15
1 h yumurta 5 zeytin
10 badem marul salatası

Ara

Akşam 19.30

Su 2 lt

Adım 8.853
Yarın sabah pizzanın tarifini yazar mısın minnoşum? Afiyet olsun

29 kasım salı

Kahvaltı 09.15
1 h yumurta 5 zeytin
10 badem marul salatası

Ara

Akşam 19.30

Su 2 lt

Adım 8.853
Afiyet olsun canım. ♥️😘

Hayır kuzum şimdi yine ciktim baktım. Canım biraz salamla Kuru mama vermiştim onlar onu belki yarın sabaha kadar tutar ama En geç yarın sabah kapıya gelir diye umut ediyorum. Çünkü o yaralı başka yerde başka kedilerle yemek yiyemez. İnşallah sabah yine gelecek. 🙏
İnşallah canım❤️

fesang fesang
Cordelia Cordelia
@Zipzip-
Canlarım arada uğruyorum evet. Hayat çok yoğun bu aralar. İlkyardım seminerim vardı 2 gündür günlük 120 km yol yaptım. Oğlum da çok hareketli ve sürekli oyun istiyor. Okul deseniz 1.sınıfım, oldukça aktifim. Bu yüzden 28 haftalık hamileliğime rağmen hiç kilo almadım 😬 doktor bunda sıkıntı olmadığını, bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi şükür. Doğumdan 1 yıl sonra aranıza döneceğim inşallah 🙏🏻
Sizler nasılsınız ? Nasıl gidiyor? Grubu pek takip edemiyorum maalesef
Canım benim sağlıkla kucağına al. Seneye görüşürüz. 😘😘😘😘😘😘 Şükür iyiyiz diyelim.♥️♥️♥️♥️

Back
X