Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saol ablam 🤗baya uzun bi süreç var sanırım canım önümüzde
olsun hepsi daha sağlıklı olabilmek için geçireceğin bir süreç canım herşey şey çok güzel geçecek inşallah 🌸
Aynı gün çekim ve implant takılacak kaplamalar çıkacak sonra 4 ay bekleme süreci olacak.
Bitince güzrl oluyor tabi. :KK74:

Şimdilik yok kuzum inşallah olmaz birqzdan doktora gideceğiz
Çok geçmiş olsun
Ya lahana gibi giydirip yolluyorum okula. Öğleden sonra eve bir geliyor önü açık montu giymemiş la havle
Çocuk işte. Lahana gibi giydirirken her kiyafeti neden giydiğini anlatmayı denesen ve kendisinin giyinmesine izin ver. Çünkü okuldan dönüşte kendisi hazırlanıyor. Yeni nesil çocuklar iletişime açık ve neden sorusuna meraklı

Güzelim yaa.. olur mu öyle? Ben de bir sene önce aynen kurulu düzen üstüne gelmiştim ve kendimi çok yabancı hissetmiştim ama bak şimdi her lafa atlayan gevezenin teki oldum çıktım 🙈 sen grubun durgun haline geldin biraz da ondan ilgilenemedik sanırım. Bundan sonra daha güzel olur kaptanlarimiz geri döndü 🤩

Aaaa ne demek dışlanmışlık. Ben seninle çok denk gelemedim. Ama bundan sonra kurtulamazsın😍

Günaydın eğlenceli bebeem😁

Günaydın Hanımcım🥰

Geçmiş olsun, ah bu çocukların çektiği. Kıyamam yaa🙏

Yavrum seni yeni taniyorum. Çok tatlı bir hatunsun hislerin gerçekten yanlış. Zamanla birçok şey paylaşacağız aidiyet duygusu güçlenecek. Bizimle kal olur mu :KK74:

Mthn83 Mthn83 aktif olmadigimiz bir dönemde geldigin icinn öyle hissetmis olabilirsin 😊

Sakın dışlanma diye düşünmeyin sakin bir döneme denk gelmişinizdir onan yani,yoksa sayfaya bile yetişemiyorduk genelde.
Bizler hep buradayız zaten dertler sevinçler paylaşınca güxeldir.
Hepinize teşekkür ederim 🥰
Bu sizden gelenler sebebiyle olmuyor. Bazen içten geliyor. Çok candansiniz hepiniz çok teşekkür ederim. ❤️❤️
İnşallah teşekkür ederim. Annem niye destek olamıyor bana. Ağlamak istiyorum aglayamiyorum. Gece uyuyamadım gelemem kızla git görüşmeye dedi. Arkadaşa biraktim simdi
Canım iyi olmuş. Yarın ise gidecekken yapsaydı aynısını. Farz etki annen yok o yakınlarda. Yeni bir plan oluştur. Hiç kötü düşünme. Çalışırken daha çok yorulacaksin ama ruhun daha dingin olacak. O yüzden kapalı kapılar arkasından çıkmaya caliş🥰

@Aijoo benim annem o konuda masaallah cok iyi. Geceleri bile bakti ki, ben gece bakan anne duymadim.🤲🤲Cogu anne bakmiyor, ustlenmemek konusunda haklilar ama hic yardimci olmamak da hos degil. Bu arada annemin isi cikti, gecici yardimci olamayacakti ama biz dedik daha fazla yormayalim. İlerde kizimin evladina kesinlikle bakarim, saglikli oldugum surece. Oglumun da.Annemin annesi bir gece bakmamis cocuklarina.
Torun doğdu 40 gün ben baktım yeri geldi aldım çocuklar uyusun diye.

Çok geçmiş olsun

Çocuk işte. Lahana gibi giydirirken her kiyafeti neden giydiğini anlatmayı denesen ve kendisinin giyinmesine izin ver. Çünkü okuldan dönüşte kendisi hazırlanıyor. Yeni nesil çocuklar iletişime açık ve neden sorusuna meraklı

Hepinize teşekkür ederim 🥰
Bu sizden gelenler sebebiyle olmuyor. Bazen içten geliyor. Çok candansiniz hepiniz çok teşekkür ederim. ❤️❤️

Canım iyi olmuş. Yarın ise gidecekken yapsaydı aynısını. Farz etki annen yok o yakınlarda. Yeni bir plan oluştur. Hiç kötü düşünme. Çalışırken daha çok yorulacaksin ama ruhun daha dingin olacak. O yüzden kapalı kapılar arkasından çıkmaya caliş🥰
İlk başta yabancılık çekmek çok normal,zamanla tanıyınca daha rahat hissedeceksiniz kendinizi.
Bende sayfanın en yaşlı üyesiyim torun sahibi bir anneneyim.
Tekrardan hoş geldiniz aramıza.:KK200:

16697926601066362435785391285187.webp

Saat 10 kahvesi buyrun 🥰

İlk başta yabancılık çekmek çok normal,zamanla tanıyınca daha rahat hissedeceksiniz kendinizi.
Bende sayfanın en yaşlı üyesiyim torun sahibi bir anneneyim.
Tekrardan hoş geldiniz aramıza.:KK200:
Çok teşekkür ederim 😘🥰
Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün 🥰

3 erkek, 3 kediyle yaşıyorum, oğlanlar sağolsun yardımcı olur, eşim dağıtmasın kafi😂😂

Tmm kuzum başlayım inşallah 🥰🥰🥰
Aa sevindim 💗

Uyutmadı danalar, 3. kediyi aşırı kıskandı, asla benimle yatmasına izin vermiyor, yanıma aldım, beraber yatalım diye, saldırıp kaçırdı, hırsını alamadı ötekine saldırdı, sonra gitmiş mutfakta top oynuyor, haliyle uykum kaçtı
Neyse 2 saat sonra oğlanları kaldıracağım, biraz uyusam iyi olur
Hayırlı geceler 🥰
Vay yaramaz 😀
Mesela kendi alarmlarını kursunlar kendileri kalksınlar sen dinlen olma mı 🥰

Hoşbulduk. Ben cordelia 30 kilodan fazla verdim. 1 yıl SONRA hızla geri aldim. Evli mutsuz çocuksuz bir kadınım.😉 diyet döneminde bol spor yaptığım ve spor listelerini tuttuğum için spor kraliçesi derlerdi. Şimdi külkedisiyim ama boşver sen kraliçe bil. ♥️♥️♥️ Seni tanıyabilir miyim?
Tabi ki kraliçesin 😍 bak spor sayfamız boş kaldı seni bekledik 😍 yeniden şenlensin tatlım 🎉
80sen en az 15 kilo daha vereceksin demektir 😍😎vav

Tam zamanlı işler için daha çok arıyorlar ama bende bırakamıyorum kıyamıyorum. Ama baktım olmuyor annemde bakmak istemezse part time olarak küçüğü kreşe vericem gibi duruyor... 3 yaşını şubatta dolduracak
İnşallah çok teşekkür ederim. Ücretinde değilim asgari ucrete göre hesaplarsalar sorun yok. Ama saatleri çok önemli benim için. Annem sabah istemiyor 🙄
İşte böyle tatlım herşeyin çaresi var :KK9:

Çok teşekkür ederim 😘

Sağol canım. 🥰

🥰 Teşekkür ederim

Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun @60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım ❤️

🥰🥰🥰

Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur 🥰😘
Canım inşallah yabancılık hissini tamamen atarsın 🙏

Hepimiz Cemileyiz👊😂Akşam bi ara Cemile olup evdekileri kılıçtan geçirdim😂😂😂
Ahahaha 😂erkeklere hücuum

Resmen beynim yandı😄
Önce mor sebze ne ola ki, radika mı acaba derken…
Maş çorbası nasıl oluyo acaba diye düşünmeye başlayıp…
Türkiye’nin doğusu ve batısı arasındaki saat farkını hesaplamaya başlamak 😂😂😂
Afiyet olsun canım🥰
Sonra da beyin hücrelerin halay çekmeye başladı :halay:

Geldimmmm tatlışımmmmm cuma günü başlıyorum inşallah 🥰🥰🥰🥰çok özledim zaten sizleriiii 😍😍😍
Allaaahh hoşgeldin balım 😍

Back
X