- 22 Ocak 2013
- 41.595
- 210.320
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım ben de kilo aldım. Bir ara 71' leri bile gördüm. Cesaretimi toplayıp yeniden başladım. Lütfen canını sıkma. Kesinlikle vereceksin. Kendime ne kadar inanıyorsam sana da inanıyorum.Di mi yaa neyse vereceğim sizlerle![]()
Zaten listeleri dağıtmaya geldim. Yokluğumda kimler şampiyondu bilmiyorum ama artık ikinci olarak devam ederler yapacak bir şey yokTatlım ben de kilo aldım. Bir ara 71' leri bile gördüm. Cesaretimi toplayıp yeniden başladım. Lütfen canını sıkma. Kesinlikle vereceksin. Kendime ne kadar inanıyorsam sana da inanıyorum.![]()
Harikasın bunları duymak ne güzelZaten listeleri dağıtmaya geldim. Yokluğumda kimler şampiyondu bilmiyorum ama artık ikinci olarak devam ederler yapacak bir şey yok![]()
Sağolasın kaptanimAfiyet olsun kaptanim![]()
Afiyet olsun abla yeni haftanın heyecanı sarsın hepimizi.1 Aralık Menüsü
12.00 Üç yumurtalı omletin yarısı, ceviz , domates, salatalık , yarım avokado
Bir dilim tahıllı ekmek
13.00 Kahve
16.00 Bir hurma, iki mandalina
17.30 Yine patlıcan çok şükür bitti, yoğurt
19.00 Bir yulaflı kurabiye, çay
Yediklerim çok olsun diye yemiş bulundum
İki litre su
Amine Busra ,
Hedef60kgolmak
Veee hafta kapatılır
En kısa zamanda istediğin yiyeceklere kavuşmanı dilerim arkadaşım. Tekrardan geçmiş olsunMerhaba, yanlış kişiye mi mesaj yazdınız diye düşünmeye başladım.
Ben o kadar yürüyebilsem, haritadan silinirim herhalde.
Kilomu korusam yeter, bir de diyet mi yapayım yazık değil mi bana
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.![]()
Koridorda bıraktığım yaralı kediye üzülüyorum ama evdeki kedileri hasta edebilir.dışarıda yağmurda soğukta olmasından yine de iyidir herhalde
Yeni hafta yeni umutlarla gelsin tatlım.Sağolasın kaptanim
Afiyet olsun abla yeni haftanın heyecanı sarsın hepimizi.![]()
Ne ince dusuncelisinKoridorda bıraktığım yaralı kediye üzülüyorum ama evdeki kedileri hasta edebilir.dışarıda yağmurda soğukta olmasından yine de iyidir herhalde![]()
Derya'yi etiketliyim diyorum ama uzun zamandır girmemiş
Koridorda karton koli var mı canım...içine de eski bir kıyafet için rahat ederdi. Bizim apartman girişine koydum ben. Bir de minik kırlent var içinde. Bazen minnoşlar giriyor içine. Bizim aoartmanin kedisi bayagi doğurgan bu sene ikinci bebeklerini büyütüyor. Bir de kötü huyu var ki ikinci ayın sonunda minikleri reddediyor.Koridorda bıraktığım yaralı kediye üzülüyorum ama evdeki kedileri hasta edebilir.dışarıda yağmurda soğukta olmasından yine de iyidir herhalde![]()
Onun ve diger kedilerin iyiliği icin canim üzülmeKoridorda bıraktığım yaralı kediye üzülüyorum ama evdeki kedileri hasta edebilir.dışarıda yağmurda soğukta olmasından yine de iyidir herhalde![]()
Çocukluğumuzda ki kart postal
Ay çok güzel![]()
Evet ya harika olur canım
Hazırcı olduk ablacım herşey zor gelmeye başladı eskiden emek vardı![]()
Ooo sağol çizkekim. Cheesecake![]()
Biz kendimiz yapardık kartonlar dan simlerle süslemek, ne güzel günlermiş... Çocuklara yaptırayım bende şimdi![]()
sizde de güzel nostaljik duygular uyandırdığıma çok sevindimÇocukluğumda böyle kış, kar ve simli yılbaşı tebrik kartları olurdu
Allah ım ne severdim![]()
iyi bariHafta sonu ya biyere gideriz, ya dışardan sipariş veririz, çok nadir yemek yaparım
Kendileri de akşama kadar yatarlar, hiç odalarına girmem. Pazartesi onları işe yollar odalarına girişirim.
Sadece evde ufak tefek işlere yardım ederler, niye gözüme görünür çünkü babalarından görmedim. Adam sofradan öylece kalkardı, artık söylüyorum kalkmışken tabağını tezgaha götür, giderken çöpü at, mesela aşağı inerken şunu götür desem laf sayardı, şimdi kendi soruyor, inecek bişey varmı diye, aynısı yukarı çıkarken de geçerli, ben de boş inip çıkmıyorum, biraz paylaşalım deyil mi
![]()
Onun ve diger kedilerin iyiliği icin canim üzülme
Hem sicak evde hem de karnı tok![]()
Yaaa mükemmelsizde de güzel nostaljik duygular uyandırdığıma çok sevindiminternetten resim çıkartılıp simle süslenebilir
![]()
birkaç tane daha
![]()
![]()
![]()
iyi barihaftasonu dinleniyorsun en azından ve akşam yemeklerinden sonra
![]()
Yaaa mükemmel![]()