Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatlım ben de kilo aldım. Bir ara 71' leri bile gördüm. Cesaretimi toplayıp yeniden başladım. Lütfen canını sıkma. Kesinlikle vereceksin. Kendime ne kadar inanıyorsam sana da inanıyorum. :KK60:
Zaten listeleri dağıtmaya geldim. Yokluğumda kimler şampiyondu bilmiyorum ama artık ikinci olarak devam ederler yapacak bir şey yok 😎😁😘

Afiyet olsun kaptanim 💙
Sağolasın kaptanim
1 Aralık Menüsü
12.00 Üç yumurtalı omletin yarısı, ceviz , domates, salatalık , yarım avokado
Bir dilim tahıllı ekmek
13.00 Kahve
16.00 Bir hurma, iki mandalina
17.30 Yine patlıcan çok şükür bitti, yoğurt
19.00 Bir yulaflı kurabiye, çay
Yediklerim çok olsun diye yemiş bulundum 😅

İki litre su
Amine Busra Amine Busra , Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Veee hafta kapatılır
Afiyet olsun abla yeni haftanın heyecanı sarsın hepimizi. 😍♥️

Merhaba, yanlış kişiye mi mesaj yazdınız diye düşünmeye başladım.
Ben o kadar yürüyebilsem, haritadan silinirim herhalde.
Kilomu korusam yeter, bir de diyet mi yapayım yazık değil mi bana 🥹
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.🍀
En kısa zamanda istediğin yiyeceklere kavuşmanı dilerim arkadaşım. Tekrardan geçmiş olsun💜

An itibari ile ben 😁

Eklentiler

• 20221201_221508.webp
    20221201_221508.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 25
Koridorda bıraktığım yaralı kediye üzülüyorum ama evdeki kedileri hasta edebilir.dışarıda yağmurda soğukta olmasından yine de iyidir herhalde 🤷‍♀️
Koridorda karton koli var mı canım...içine de eski bir kıyafet için rahat ederdi. Bizim apartman girişine koydum ben. Bir de minik kırlent var içinde. Bazen minnoşlar giriyor içine. Bizim aoartmanin kedisi bayagi doğurgan bu sene ikinci bebeklerini büyütüyor. Bir de kötü huyu var ki ikinci ayın sonunda minikleri reddediyor. :KK57:

Çocukluğumuzda ki kart postal
Evet ya harika olur canım 🌸

Hazırcı olduk ablacım herşey zor gelmeye başladı eskiden emek vardı 🙁
Ooo sağol çizkekim. Cheesecake:oha:
Biz kendimiz yapardık kartonlar dan simlerle süslemek, ne güzel günlermiş... Çocuklara yaptırayım bende şimdi 😌
Çocukluğumda böyle kış, kar ve simli yılbaşı tebrik kartları olurdu
Allah ım ne severdim 😍
sizde de güzel nostaljik duygular uyandırdığıma çok sevindim 😍 internetten resim çıkartılıp simle süslenebilir :KK200: ☃️
birkaç tane daha 😍

photofunky.gif
709403042christmas-card-eve-snowy-animated-gif-3.gif
icegif-856.gif

Hafta sonu ya biyere gideriz, ya dışardan sipariş veririz, çok nadir yemek yaparım
Kendileri de akşama kadar yatarlar, hiç odalarına girmem. Pazartesi onları işe yollar odalarına girişirim.
Sadece evde ufak tefek işlere yardım ederler😂😂, niye gözüme görünür çünkü babalarından görmedim. Adam sofradan öylece kalkardı, artık söylüyorum kalkmışken tabağını tezgaha götür, giderken çöpü at, mesela aşağı inerken şunu götür desem laf sayardı, şimdi kendi soruyor, inecek bişey varmı diye, aynısı yukarı çıkarken de geçerli, ben de boş inip çıkmıyorum, biraz paylaşalım deyil mi 😂😂
iyi bari ;) haftasonu dinleniyorsun en azından ve akşam yemeklerinden sonra :KK200:

Back
X