- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
Hamile iken tutamadım hiç canım. 1 ay öyle var. Birazda önceden var ama net hatırlamıyorum gününü. İşte sürekli olmasa da 2 ay borç olarak tutmayı düşündüm.Kaç gün tutacaksın daha canım? Allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile iken tutamadım hiç canım. 1 ay öyle var. Birazda önceden var ama net hatırlamıyorum gününü. İşte sürekli olmasa da 2 ay borç olarak tutmayı düşündüm.Kaç gün tutacaksın daha canım? Allah kabul etsin
Her gün yapma niyeti ile başlayıp günün sonunu getiremiyorum maaalrsefMerhaba canım diyet yapıyor musun şu an yoksa bizimle mi başlayacaksın
Hoşnuldum merhabaHosgeldin canim aramıza![]()
Hoşbuldum merhabaHoşgeldiniz
Afiyet olsun canım![]()
Hadi bakalım Allah kabul etsin benim de çok borcum varHamile iken tutamadım hiç canım. 1 ay öyle var. Birazda önceden var ama net hatırlamıyorum gününü. İşte sürekli olmasa da 2 ay borç olarak tutmayı düşündüm.
:))) İstersen bu akşamdan itibaren menü yazmaya başla. Cuma hazır hissedersen takımlara girersinHer gün yapma niyeti ile başlayıp günün sonunu getiremiyorum maaalrsef
O nasıl iftar ayol
Bugün yazmasam olurmu gerçekten çok kötü yedim takım nasıl oluyor burada:))) İstersen bu akşamdan itibaren menü yazmaya başla. Cuma hazır hissedersen takımlara girersin
Afiyet olsun hanimiş ara öğün
Yaz yaz canım merak etmeBugün yazmasam olurmu gerçekten çok kötü yedim takım nasıl oluyor burada
HoşgeldiiinnnSelaaamm![]()
Allah kabul etsin afiyet olsun canım
İçiyimSu için su![]()
Kuzum gittin mi dr a bu konu içinBugün biraz rahatsızım çarpıntı ve ritim bozukluğu var .
Akşam da misafir vardı.
Bugün pek yazamiycam
Yarın yazarım