Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamlar 🌿🌿🌸🌸🌸

3 Aralık menüsü

Sabah kahvaltim resimde

12.30 kaşarlı tost -ayran

16.00 yarım dlm İslâk kek -kahve

Akşam- 1 kepçe yoğurtlu çorba, 1 tabak sulu köfte

Adımlarım eksik oldu. Nolur mazur görün temizlik yaptığım için yetişemedim 😔 akşamda misafirliğe gittim, hiç bir şey yemedim çay içip döndüm Elhan Elhan
pastelfit pastelfit Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-04-15-13-22-952_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    Screenshot_2022-12-04-15-13-22-952_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20221203_081529.webp
    IMG_20221203_081529.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 32
Bugün yok şimdi takip ediyorum bakalım sağol canim

Teşekkür ederim ♥️
Hadi inşallah bitmiştir 🙏

Selamlar 🌿🌿🌸🌸🌸

3 Aralık menüsü

Sabah kahvaltim resimde

Adımlarım eksik oldu. Nolur mazur görün temizlik yaptığım için yetişemedim 😔 akşamda misafirliğe gittim, hiç bir şey yemedim çay içip döndüm Elhan Elhan
Zipzip- Zipzip-
Olsun canım diğer günler atarsın 😘 afiyet olsun

Selamlar 🌿🌿🌸🌸🌸

3 Aralık menüsü

Sabah kahvaltim resimde

Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ♥️

Selamlar 🌿🌿🌸🌸🌸

3 Aralık menüsü

Sabah kahvaltim resimde

Zipzip- Zipzip-
Menün güzel tatlım afiyet olsun. Adımların için yapacak bir şey yok.

Ayy senin esprilerini anreme anlatıyorum bir eğlendik 😁

Afiyet olsun canım :)
Sıfırladığı için bugün en az 8.625 adım bekliyoruz olur mu :KK66:
İyi yapıyorsun
10. Takımdaydken akşam geç vakit gelen arkadaşlar gülmekten ölürdü, terapi gibisiniz derlerdi.
Arkadaşa gidiyorum, kızı yanımızdan ayrılmıyor, biz maceralarımızı anlattıkça eğleniyor

Dün bütün gün temizlik yapıp akşam 8 buçuk gibi hem dinleneyim, hemde bir kaç bölüm dizi izleyim diye uzanmıştım. Gözümü bir açtım saat gece 2, donmuşum çekyatta😒 sabah 9 buçuğa kadar kalkmadım yataktan. Sonuç : korkunç bir baş ağrısı😔
Allah şifa versin canım, ben de başağrısıyla uyandım 😔, hala ağrıyor

Hoş geldiniz :KK60:

Afiyet olsun tatlım 💙

Harikasın dedim mi :KK68:

Supper:KK9:

Yediklerimiz psikolojimizi de şekillendiriyor biraz daha zenginlestir tatlim.

Hoş geldin kuzu :KK25:

Çok geçmiş olsun canım. Üzüldüm niye böyle oldu :KK43:

İyi ki varım :KK71:

Eski okulumda arkadaşlar düşesim derdi bana :cry:

Pazarı da kurutursun merak etme..iyi ki Antalya'da yaşamiyorsun :dua:

Son durumu ne bilmiyorum ama o sayıda kalsın 🤪

Geçmiş olsun canım bacım :dua::KK68:

Bizim grupta yaşlanmak yasak :sus:

Doktora git tatlım boşa eziyet çekme.

Aman diyim dikkatli ol şeytana uyma bebem :KK14:

Hayırlı olsun canım ❤️ tanistigimiza memnun oldum. Ben Elhan senin gibi çıtır hayalleri olan genç bir kızım :süslü:

Her şey çok güzel afiyet olsun bitanem 💙💋🌹

Yerinde bir karar göreyim seni maviş kızım 😘🙏

İlle çelme takarlar bilmem mi :KK57:

Yememesi lazım ne diyorsun kırmızı başlıklı fena kız :KK19:

Pişiye hayııııırrr:stop:

Su canavarları olduk ya :21:

Muz iç piyasada daha ucuz maalesef bitanemmm 🥺

Merak ediyorum nasıl yattın ben bir uyanmayla hallettim bu gece :KK22:

Afiyet olsun bitanem 😍💐 12' den sonraki adımlar bir sonraki güne sarkıyor onu ekleme bence.

Afiyet olsun bitanem. İki dilim pasta çok olmuş yarimla idare edecektin. Bir de soğuk baklava yemişsin sanırım.

Akşamdan sonra yediğin her şey aleyhine . Buna çok dikkat et canım. Afiyet olsun.

Günaydın kordişim. Günler sonra sana mesaj yazabilmek ne güzel 🙏💙🌹

Günaydın fıstığım. 💋💙🌹

Afiyet olsun tatlım.💙🌹

Yaaa yumurta diyeti yaptığımız günler geldi aklıma beş gün ne azap cekmiştim. Cigerle diyeti bozmuştum.🙈

Günaydın canım.💐🌹

Tavuk şiş unutulur mu :super:

Günaydın tatlım 💋🌹😘

Günaydın 💙💋🌹

Kolay gelsin canım 💙🌹 çok öptüm 💋💋💋💋💋💋💋
Sabah 5 te 1 kez kalktım, 10:30 da balon gibi uyandım, o kadar tatlının ödem yapacağı belliydi 😔

Kızlar burdaki sohbet çok güzel buradan ayrı kalmak iyi oldu sizlerin değerini daha iyi anladım.

Kaptan olmak ya da olmamak önemli değil, bence buradaki herkes zayıflamak için bir arada. Yazdığımız bir cümleyle çok büyük moral kaynağı olabiliyoruz. Hep öyle düşünmüşümdür Bu ekipteki herkesin büyük katkılar sağladığını. Ve Elif yoğun olduğu halde ben ortada bile olmadığım halde takımdaki herkes çok güzel bir şekilde bir arada kalmış,bu beni çok mutlu etti gerçekten bir takım olmayı başardığinız için hepinizi tebrik ediyorum. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ne güzelsin sen ya 🥰🥰🥰iyi ki varsınız 😍
Biz bir arada güzeliz bebeğim o kadar mutluyum ki burada💕💕💕
Bende bende 🤗

3 aralık menüm

Sabah yağ yakıcı kahve
13.30 1 kepçe tavuklu çorba
tandır etli patlıcanlı kaşar ve beşalmel soslu kebap,roka, 2 kaşık fesleğenli patates püresi , salata
2 dilim pide
1/3 kaymaklı ayva tatlısı, çay
15.00 1/2 dilim çikolatalı pasta ,türk kahvesi
17.00 detoks çay, 3 kare çikolata , 1 hurmalı kurabiye
19.30 light yoğurt acı biber 3 badem 1 ceviz 1 kuru trabzon hurması

Yağ yakıcı kahve

2 lt su , 8.888 adım 888 puan
30 dk kardiyo 300 puan

Elhan Elhan Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun balım 😍😍😍

Sabah 5 te 1 kez kalktım, 10:30 da balon gibi uyandım, o kadar tatlının ödem yapacağı belliydi 😔
Bi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuş 🙈ama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluyum dediğimizde artı olarak gelmezmiş 😂😂evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım 😂😂zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm 🙈🙈🙈

Bi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuş 🙈ama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluluk dediğimizde artı olarak gelmezmiş 😂😂evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım 😂😂zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm 🙈🙈🙈
Aslında çok pozitif bir enerji veriyorsun hep mommyciğim 💜💜💜💜

Back
X