- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Canım benim, nasıl oldunAmin canım sağolasın
Denemedim canım deneyeyim
Sağolasın canım bende sizi özledim
Eskidendi o bu aralar bende şu içemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim, nasıl oldunAmin canım sağolasın
Denemedim canım deneyeyim
Sağolasın canım bende sizi özledim
Eskidendi o bu aralar bende şu içemiyorum
Ben de evdekilere gözleme yapmayı düşünüyorum, ben de yumurta yerim heraldeBilmem ki tadına bakmadım![]()
Genel anlamda pozitifidir balım kolay kolay mutsuz olmayı sevmem ama yemek konusunda takıntı oldu artık sanırım küçük birşey yememde hemen kilo aldım gibi hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyorAslında çok pozitif bir enerji veriyorsun hep mommyciğim![]()
İyi uykular balım güzel güzel dinlenEv bomboş temizlik mi yapsam dizi mi izlesem derken bir saat uyumaya karar verdim. Sonra çocuğu alıp işleri yaparım öpüyorum![]()
Yok o yemesin onun yerine de 2 ay sonra ben yerimAy kuzum benim nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm nasıl da güzeldir Taze çıktı azıcık sıcacık mis gibi içine de peynir koyacaksın![]()
Ben çok abarttım sanıyordum, yavrum sen de coşmuşsun3 aralık menüm
Sabah yağ yakıcı kahve
13.30 1 kepçe tavuklu çorba
tandır etli patlıcanlı kaşar ve beşalmel soslu kebap,roka, 2 kaşık fesleğenli patates püresi , salata
2 dilim pide
1/3 kaymaklı ayva tatlısı, çay
15.00 1/2 dilim çikolatalı pasta ,türk kahvesi
17.00 detoks çay, 3 kare çikolata , 1 hurmalı kurabiye
19.30 light yoğurt acı biber 3 badem 1 ceviz 1 kuru trabzon hurması
Yağ yakıcı kahve
2 lt su , 8.888 adım 888 puan
30 dk kardiyo 300 puan
@ElhanCordelia @Zipzip-
İyi yapıyorsun
10. Takımdaydken akşam geç vakit gelen arkadaşlar gülmekten ölürdü, terapi gibisiniz derlerdi.
Arkadaşa gidiyorum, kızı yanımızdan ayrılmıyor, biz maceralarımızı anlattıkça eğleniyor
Sağol aşkomNe güzelsin sen yaiyi ki varsınız
Bende bende
Afiyet olsun balım![]()
Olabilir canımBi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuşama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluyum dediğimizde artı olarak gelmezmiş
evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım
zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm
![]()
İyi dinlenmelerEv bomboş temizlik mi yapsam dizi mi izlesem derken bir saat uyumaya karar verdim. Sonra çocuğu alıp işleri yaparım öpüyorum![]()
Görüşürüz canımAkşam gelirim görüşürüz kızlar![]()
2045bin adım hadi yürüyün
Ablacım menünü tekrar oku istersenBen çok abarttım sanıyordum, yavrum sen de coşmuşsun![]()
Hiç pişmanlık duymadım, zaten biraz zahmetli pastaydı bana göre, kendim yapmam, senede 1 belki denk gelecek te yiyecem. Diğer tatlıyı ben yapmıştım, muhteşem ve hafif olmuş, herkes çok sevince gaza geldim, normalde 5 tane rahat yiyebilirdim, az yedimBi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuşama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluyum dediğimizde artı olarak gelmezmiş
evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım
zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm
![]()
Bahane sen de tatlıyı çok yemişsinAblacım menünü tekrar oku istersen![]()
Ay hangisi oHiç pişmanlık duymadım, zaten biraz zahmetli pastaydı bana göre, kendim yapmam, senede 1 belki denk gelecek te yiyecem. Diğer tatlıyı ben yapmıştım, muhteşem ve hafif olmuş, herkes çok sevince gaza geldim, normalde 5 tane rahat yiyebilirdim, az yedim.
Tiroidim olduğu için ödem sorunum var canım, herşey sebep oluyor, alıştım artık, vücudumu tanıyorum, sorunum sadece ödem çok olunca sabahları ayaklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum.
Çok kavramımız biraz farklıBahane sen de tatlıyı çok yemişsin![]()
Hay Allah kıyamam sana ya.. evet burda beraberiz bunu beraber aşalımGenel anlamda pozitifidir balım kolay kolay mutsuz olmayı sevmem ama yemek konusunda takıntı oldu artık sanırım küçük birşey yememde hemen kilo aldım gibi hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyorsanırım bunu aşmam lazım
![]()
Uyuyamadım ama teşekkür ederim canımcımİyi uykular balım güzel güzel dinlen![]()
Görüşürüz tatlımAkşam gelirim görüşürüz kızlar![]()
Cansın