Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslında çok pozitif bir enerji veriyorsun hep mommyciğim 💜💜💜💜
Genel anlamda pozitifidir balım kolay kolay mutsuz olmayı sevmem ama yemek konusunda takıntı oldu artık sanırım küçük birşey yememde hemen kilo aldım gibi hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor ☺️sanırım bunu aşmam lazım 🙈

3 aralık menüm

Sabah yağ yakıcı kahve
13.30 1 kepçe tavuklu çorba
tandır etli patlıcanlı kaşar ve beşalmel soslu kebap,roka, 2 kaşık fesleğenli patates püresi , salata
2 dilim pide
1/3 kaymaklı ayva tatlısı, çay
15.00 1/2 dilim çikolatalı pasta ,türk kahvesi
17.00 detoks çay, 3 kare çikolata , 1 hurmalı kurabiye
19.30 light yoğurt acı biber 3 badem 1 ceviz 1 kuru trabzon hurması

Yağ yakıcı kahve

2 lt su , 8.888 adım 888 puan
30 dk kardiyo 300 puan

@Elhan Cordelia Cordelia @Zipzip-
Ben çok abarttım sanıyordum, yavrum sen de coşmuşsun :KK70:

İyi yapıyorsun
10. Takımdaydken akşam geç vakit gelen arkadaşlar gülmekten ölürdü, terapi gibisiniz derlerdi.
Arkadaşa gidiyorum, kızı yanımızdan ayrılmıyor, biz maceralarımızı anlattıkça eğleniyor
😍

Ne güzelsin sen ya 🥰🥰🥰iyi ki varsınız 😍

Bende bende 🤗

Afiyet olsun balım 😍😍😍
Sağol aşkom 😍

Bi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuş 🙈ama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluyum dediğimizde artı olarak gelmezmiş 😂😂evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım 😂😂zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm 🙈🙈🙈
Olabilir canım

Ev bomboş temizlik mi yapsam dizi mi izlesem derken bir saat uyumaya karar verdim. Sonra çocuğu alıp işleri yaparım öpüyorum 😘😘😘😘😘
İyi dinlenmeler 😘

Akşam gelirim görüşürüz kızlar 😘😘
Görüşürüz canım

Bi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuş 🙈ama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluyum dediğimizde artı olarak gelmezmiş 😂😂evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım 😂😂zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm 🙈🙈🙈
Hiç pişmanlık duymadım, zaten biraz zahmetli pastaydı bana göre, kendim yapmam, senede 1 belki denk gelecek te yiyecem. Diğer tatlıyı ben yapmıştım, muhteşem ve hafif olmuş, herkes çok sevince gaza geldim, normalde 5 tane rahat yiyebilirdim, az yedim😂😂.
Tiroidim olduğu için ödem sorunum var canım, herşey sebep oluyor, alıştım artık, vücudumu tanıyorum, sorunum sadece ödem çok olunca sabahları ayaklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum 😔.

Hiç pişmanlık duymadım, zaten biraz zahmetli pastaydı bana göre, kendim yapmam, senede 1 belki denk gelecek te yiyecem. Diğer tatlıyı ben yapmıştım, muhteşem ve hafif olmuş, herkes çok sevince gaza geldim, normalde 5 tane rahat yiyebilirdim, az yedim😂😂.
Tiroidim olduğu için ödem sorunum var canım, herşey sebep oluyor, alıştım artık, vücudumu tanıyorum, sorunum sadece ödem çok olunca sabahları ayaklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum 😔.
Ay hangisi o 😍 senin yaptığın neliydi

Bahane sen de tatlıyı çok yemişsin 😂😂
Çok kavramımız biraz farklı 🤭 neyse önemli olan dengelemek :p

Genel anlamda pozitifidir balım kolay kolay mutsuz olmayı sevmem ama yemek konusunda takıntı oldu artık sanırım küçük birşey yememde hemen kilo aldım gibi hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor ☺️sanırım bunu aşmam lazım 🙈
Hay Allah kıyamam sana ya.. evet burda beraberiz bunu beraber aşalım 💕

Back
X