Hosbuldum canımNe mutlu bize
Hoşgeldin canım günaydın mutlu pazarlar
Hoşbuldum canım bende seni çok seviyorumCanım benim hoşgeldin seni çok seviyorum
İyiyim diyelim iyi olalım canım kendimi halsiz hissediyorumCanım benim, nasıl oldun
Afiyet olsun canım
Nasılsın bitanem?Hosbuldum canım
Hoşbuldum canım bende seni çok seviyorum
İyiyim diyelim iyi olalım canım kendimi halsiz hissediyorum
Yürüyen damacanaya döndük...Gidip su içeyimsizde için
Ne bileyim listede seçenek olarak bir bulgur yazıyor bir ekmek. Bulguru seciverdim, daha doğrusu bitsin diye yedim benden başka kimse yemedi ama yarın bulgur yokAfiyet olsun canımDiyetisyen kaynaklı bir menudur inşallah. Bulgur pilavı bir haftada kaç defa yeniyor bilemedim. Lütfen yarın ödem yapmasin
Halsizim bunun dışında midem daha iyi sen nasılsın canımNasılsın bitanem?
Diyetisyen kaynaklı ama bir gıdım aştım kaynağıAfiyet olsun canımDiyetisyen kaynaklı bir menudur inşallah. Bulgur pilavı bir haftada kaç defa yeniyor bilemedim. Lütfen yarın ödem yapmasin
Yoruldun mu bugün? Midenin iyi olmasına sevindim bitanemHalsizim bunun dışında midem daha iyi sen nasılsın canım
Ne güzel 3 3.5 litre su içtiğim zamanları özledim yeniden başlayacamYürüyen damacanaya döndük...
Diyetisyenin Antepli olma ihtimali çok fazla...ne bulgurcu çikti böyle.Ne bileyim listede seçenek olarak bir bulgur yazıyor bir ekmek. Bulguru seciverdim, daha doğrusu bitsin diye yedim benden başka kimse yemedi ama yarın bulgur yok
Yok işte sebepsiz halsizim doğru dürüst yaptığım bir şey yokYoruldun mu bugün? Midenin iyi olmasına sevindim bitanem
İnşallah Saracim...yarın bekliyoruz seni .Ne güzel 3 3.5 litre su içtiğim zamanları özledim yeniden başlayacam
İyi fikirDiyetisyenin Antepli olma ihtimali çok fazla...ne bulgurcu çikti böyle.Bulguru fazla yaptığın zaman buzluğa atıp sonra ayran çorbası yapabilirsin tatlım...nane ile süper olur.
İnşallah canımİnşallah Saracim...yarın bekliyoruz seni .
Geçmiş olsun gezegenimAllah şifa versin canım, ben de başağrısıyla uyandım, hala ağrıyor
Hmmm olabilir kaptanım tamam yarın bulgur yokDiyetisyenin Antepli olma ihtimali çok fazla...ne bulgurcu çikti böyle.Bulguru fazla yaptığın zaman buzluğa atıp sonra ayran çorbası yapabilirsin tatlım...nane ile süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?