Ezeli rakibim @pastelfit @SebastianCheesecake ve diğer arkadaşlar sağ olsun gerçekten takdire değer mücadeleler verdiler. Kulüp masterfitsiz çok tatsız olurdu. Uzun ayrılıklar olmasın inşallah. Uzak da olsan kalbinde olduğumuzu biliyordum
Aynı kilolarda buluştuk 6 larda da beraber olacağız inşallah
Hazır yufkadan, Hindistan cevizliAy hangisi osenin yaptığın neliydi
Çok kavramımız biraz farklıneyse önemli olan dengelemek
Ayy bu su işi çok iyi oldu habire içiyorumMesajımı gören şu içsin
Hep siz mi içireceksiniz
Yeni içmiştim ama bunu görünce de içtim hadi bakalımMesajımı gören şu içsin
Hep siz mi içireceksiniz
Bir haftada icmedigim suyu bir günde içiyorum tenkyuAyy bu su işi çok iyi oldu habire içiyorum
Bende içiyordum bahane olduYeni içmiştim ama bunu görünce de içtim hadi bakalım
Özledik tabiiBeni özlediniz mi?
Bu yarışmaya çok aktif dahil olamadım gibi hissediyorum. Yarın daha iyi olacak inşallah
Sizlerin nasıl gidiyor?
Bugün yalandan evle ilgilendim bir sürü çamaşır yıkadım dahada yikiyorum
Ben bana kalsam döktürürüm de ben bende değilim. Dagildim. Birazdan büyüğü kurstan alicam. Ev gelicem. Bebeleri de uyutursam benden iyisi yokÖzledik tabiipazar günleri burası sakin olur yarın bol bol görüşürüz inşallah.
Allah kolaylık versin canım benimBen bana kalsam döktürürüm de ben bende değilim. Dagildim. Birazdan büyüğü kurstan alicam. Ev gelicem. Bebeleri de uyutursam benden iyisi yok
Pazar günü daha sakiniz canım ya dışarı çıkılıyor ya misafir geliyor ya temizlik vsBen bana kalsam döktürürüm de ben bende değilim. Dagildim. Birazdan büyüğü kurstan alicam. Ev gelicem. Bebeleri de uyutursam benden iyisi yok
Ya bu su hatırlatan mesajlar ne iyi olduMesajımı gören şu içsin
Hep siz mi içireceksiniz
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?