Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canımYarın işbaşı yapiyorum şans dileyin bana
Bugün 5 Aralık -21 gün şekersiz beslenmeye niyet ediyorum Allah'ım yuzume gülsün boğazımı tutmama yardım etsin.Yeni kıyafetler aldım uzerkme istediğim gibi durmadı. En az 15 kg fazlam var
Hayırlı bereketli olsun. Her anlamda mutluluk getirsin.Yarın işbaşı yapiyorum şans dileyin bana
Bugün 5 Aralık -21 gün şekersiz beslenmeye niyet ediyorum Allah'ım yuzume gülsün boğazımı tutmama yardım etsin.Yeni kıyafetler aldım uzerkme istediğim gibi durmadı. En az 15 kg fazlam var
Selamlar
3 Aralık menüsü
Sabah kahvaltim resimde
12.30 kaşarlı tost -ayran
16.00 yarım dlm İslâk kek -kahve
Akşam- 1 kepçe yoğurtlu çorba, 1 tabak sulu köfte
Adımlarım eksik oldu. Nolur mazur görün temizlik yaptığım için yetişemedimakşamda misafirliğe gittim, hiç bir şey yemedim çay içip döndüm Elhan
pastelfit Hedef60kgolmak
Zipzip-
4 Aralık menüsü
Sabah 11.00
Az patatesli yumurta, peynir,zeytin, kaşar, yarım dilim ekmek, 1 çk bal
16.00 tost ayran
18.45 1 tabak sulu köfte -salata -1 dlm ekmek
Aralarda türk kahvesi ve çayElhan pastelfit Zipzip- Hedef60kgolmak
Canım menulerimi paylaştım ben adimlarida bir dün ekleyemedim sanırım ekliyorum simdi
KIRMIZI 2 aralık menü 3 aralık menü/adım 4 aralık menü/adım pastelfit / / @Cordelia / / @Mehfam / / @erenmothers / / @Kmsl Hnd / / @60kiloyum / / @Kinoalihatun / / @Beth18 / / MAVİ Elhan / / fesang / / Hedef60kgolmak / / @Nau Nau / / @Willemijn- / / Mthn83 / / @DombiliKus / / Amine Busra / /
Kıymalı acılı yesin bol bol ...kıyma bize şu üç günü de atlatalim kuzum...Tamam yaa kıyamam sana sadece menemen yaparım, fesang yer, ben bakarım
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canımiyi şanslar
Teşekkür ederimHayırlı bereketli olsun. Her anlamda mutluluk getirsin.
Geçmiş olsun canımcımMenü ve adım tamamdır hala baş ağrısı ve bulantı var iyi geceler sizlere
Geçmiş olsunMenü ve adım tamamdır hala baş ağrısı ve bulantı var iyi geceler sizlere
Kıymalı menemen ne yahu hiç görmediğim şeyKıymalı acılı yesin bol bol ...kıyma bize şu üç günü de atlatalim kuzum...
YokNeeeeeeeeeeeeeeyyyy menemeni sevmiyor musun
Takımlara girdiğin için mutsuz musun canımMenü ve adım tamamdır hala baş ağrısı ve bulantı var iyi geceler sizlere
Amin Allah gönlüne göre versinYarın işbaşı yapiyorum şans dileyin bana
Tokluk süresini artırıyor. Ben çok yaparım. DenemelisinKıymalı menemen ne yahu hiç görmediğim şey
Koyma da yemiyorum, fesang isterse yaparımTokluk süresini artırıyor. Ben çok yaparım. Denemelisin
Pişmiş soğan sevmiyor musun? E yemekleri soğansız mı yapıyorsun?Yok
Pişmiş domates yemiyorum
Pişmiş soğan sevmiyorum
Yumurta da kaynamış ve sadece sarısını yiyorum
Ne kaldı yenecek
Muhteşem menü abla. İzinden gelicem bende kaçamak yok artık5 Aralık
10.00 Yağ yakıcı kahve
11.00 Bir buçuk yumurta, marul , domates, salatalık, bir dilim ekmek , ceviz , peynir
12.00 Kahve
14.00 Bir elma
16.30 Bol yeşillikli , nohutlu, tavuklu salata
Bir kaşık pilav, bir kaşık bezelye
18.00 Bir elma
Üç litre su
Adım
Eki Görüntüle 3172199
pastelfit Hedef60kgolmak Zipzip-
Yooo kaptanım yooo seni çok severim ama kafamda bağdaştıramadımTokluk süresini artırıyor. Ben çok yaparım. Denemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?