Ben de torunu anca uyuttum, sıra bendeHala uyuyamadım
Gün aymadı ki canım, normal kendine gelememenGünaydın
Çıtırlığa gidilen yolda çekilen eziyetler kutsaldır.Midem kızlara ninni söylüyo şu an ablacımama olsundu açıktıkça yağlarımız eriyo
Günaydın canım. Üzerinizdeki kara bulutlar dağılsın sağlıklı güzel bir gün kucaklasın sizi inşallah.Günaydın kızlar, gerçi gün aydı diyorum ama vaziyet şu,
Eki Görüntüle 3173651
Yazıktır ya, vızır vızır servisler gidiyor. Çocuklar bu karanlıkta okul yolunda…
Çocuğum hasta oldu. Çok masum ilerliyordu ama dün akşam şikayetlerimiz arttı. Dün gece öksürmekten, kusmaktan uyuyamadık. O panik ve üzüntüyle mide bulantısı için ilacım olduğu bile 3. Seferde geldi aklımaBilgisayar başına geçince eksiklerimi yazarım, haber vermek istedim.
E bu kahve uyku kaçırır
Nöbetinde kolaylıklar dilerim canımİçim uyuyor hala
Allah kolaylık versin canım.Yorucu geçiyor bayağı bütün gün ayakta olmak çarptı biraz. Yolunda beklediğimden uzun çıktı
Fasulye soğuk sevmem yabakalım napacagim el mahkum.
Ya bana baştan saat 10 ve 13.30 iki vardiya dediler. Sonradan 11.30 da çıktı. Hiç sevmedim bu 11.30 u... Akşam yemegini erkenden yemiş oldum. Açım yaaaa
Yarın 13.30 iş alcam. Gitmeden öğle yemeğini yerim adam akıllı. Akşam da ne yicem evden mi götürürüm bilemiyorum
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, gerçi gün aydı diyorum ama vaziyet şu,
Eki Görüntüle 3173651
Yazıktır ya, vızır vızır servisler gidiyor. Çocuklar bu karanlıkta okul yolunda…
Çocuğum hasta oldu. Çok masum ilerliyordu ama dün akşam şikayetlerimiz arttı. Dün gece öksürmekten, kusmaktan uyuyamadık. O panik ve üzüntüyle mide bulantısı için ilacım olduğu bile 3. Seferde geldi aklımaBilgisayar başına geçince eksiklerimi yazarım, haber vermek istedim.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, gerçi gün aydı diyorum ama vaziyet şu,
Eki Görüntüle 3173651
Günaydın cicikuşum çok çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, gerçi gün aydı diyorum ama vaziyet şu,
Eki Görüntüle 3173651
Bilemedim kaptanım bilemedimE bu kahve uyku kaçırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?