- 22 Ocak 2013
- 41.701
- 210.619
- 798
Telefon yoğunluğu var.Gördüm ama izlemedim
Halen dizi izlemeyi basaramadim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefon yoğunluğu var.Gördüm ama izlemedim
Halen dizi izlemeyi basaramadim![]()
Numara yapma, sen beni az seviyorsun ki,tanimadin daha
Len enerji denen bişeyNumara yapma, sen beni az seviyorsun ki,tanimadin daha![]()
Evet telefon yogunlugu yaşıyorumTelefon yoğunluğu var.![]()
Şaka mı bu? Sen evli misinEşimle bir yere geldik mexican tavuk yedim yarim porsiyon haşlanmış sebze az patates kızartmasi 1 ayran![]()
yok kuzum akrabayla ne konuşcak dedik ya mesela ne yediğini soruyormuşEşimle bir yere geldik mexican tavuk yedim yarim porsiyon haşlanmış sebze az patates kızartmasi 1 ayran![]()
Tamam gel burayaLen enerji denen bişey![]()
Göz yaşım pıtTamam gel buraya![]()
İstesem de ayrılamıyorumEltindrn ayrılma sen![]()
Heeeeyok kuzum akrabayla ne konuşcak dedik ya mesela ne yediğini soruyormuş
afiyet olsun canım benim yansın yağlar bol acılıdır o
ben de seni kuzum
aynen mümkün olabildiğince...Ablacım kızarmış yağ, rafine şeker , beyaz un, nişasta , tatlandırıcı gibi
Bal pekmez yerine meyve tercih etmek
Fırında, az yağda sote ya da haşlama tercih etmek
Hayvansal yağı azaltıp sağlıklı bitkisel yağları arttırmak
Karbonhidratı azaltmak gibi gibi maddeler aslında bütün
Yapabildiğimizin en iyisini yapıcaz![]()
![]()
onlar ithal ürün canım. çok pahalı. size süt çeşitlerinin tarifini verebilirim. evde yaparsınız.Laktoz dokunuyor diye süt çeşitlerine baktım geçen apro 1lt süt 65 TL.. ekonomi şaha kalkmış tutana aşk olsun
Onu alacağına 1 konserve hindistancevizi sütü mü alsan canım yoğun oluyor krema gibi
Artanı buzluğa koymuştum buz kalıplarına doldurup, onu atıyorum kahveye bazen
tadı güzeldir mutlaka ama hindistancevizi sütü sıvıdır. bunları krema gibi koyulaştırmak için içine kıvam arttırıcı E li maddeler koyuyorlar.Canım ben bu markayı seviyorum
Eki Görüntüle 3175134
9 yıllık neden bekar sandın beni?Şaka mı bu? Sen evli misin
senin bulunduğu bölge kasaba mı canım?Akşam 6 ya kadar açık olsa ne mutlu, şehir merkezinde 1 alman dükkanı var, 9 / 11 arası 2 saat açık, eski evden arabayla koştur koştur giderdim, park yeri sorun olurdu. Şimdiki evim çok yakın, 2 sefer ihtiyaç duyup gittim, açık olması gereken saatte kapalıydı.
1 tane de türk marketi açık, bir kuyruk oluyor, yarım saat kasada sıra bekliyoruz.
Onlardan hariç kendini paralasan da yok.
Dinlenme ve ibadet günleriymiş
Evde yulaf sütü yapmıştım ama beğenmedim benaynen mümkün olabildiğince...
onlar ithal ürün canım. çok pahalı. size süt çeşitlerinin tarifini verebilirim. evde yaparsınız.
tadı güzeldir mutlaka ama hindistancevizi sütü sıvıdır. bunları krema gibi koyulaştırmak için içine kıvam arttırıcı E li maddeler koyuyorlar.
işte daha ekonomik oluyor canım kendimiz kıvamını açınca, hazırlardaki hindistancevizi yüzdesi de çok az.Badem vs için de öyle.aynen mümkün olabildiğince...
onlar ithal ürün canım. çok pahalı. size süt çeşitlerinin tarifini verebilirim. evde yaparsınız.
tadı güzeldir mutlaka ama hindistancevizi sütü sıvıdır. bunları krema gibi koyulaştırmak için içine kıvam arttırıcı E li maddeler koyuyorlar.