Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ablacım kızarmış yağ, rafine şeker , beyaz un, nişasta , tatlandırıcı gibi
Bal pekmez yerine meyve tercih etmek
Fırında, az yağda sote ya da haşlama tercih etmek
Hayvansal yağı azaltıp sağlıklı bitkisel yağları arttırmak
Karbonhidratı azaltmak gibi gibi maddeler aslında bütün 😍
Yapabildiğimizin en iyisini yapıcaz 💪 😎
aynen mümkün olabildiğince...
Laktoz dokunuyor diye süt çeşitlerine baktım geçen apro 1lt süt 65 TL.. ekonomi şaha kalkmış tutana aşk olsun
onlar ithal ürün canım. çok pahalı. size süt çeşitlerinin tarifini verebilirim. evde yaparsınız.
Onu alacağına 1 konserve hindistancevizi sütü mü alsan canım yoğun oluyor krema gibi
Artanı buzluğa koymuştum buz kalıplarına doldurup, onu atıyorum kahveye bazen
tadı güzeldir mutlaka ama hindistancevizi sütü sıvıdır. bunları krema gibi koyulaştırmak için içine kıvam arttırıcı E li maddeler koyuyorlar.

Akşam 6 ya kadar açık olsa ne mutlu, şehir merkezinde 1 alman dükkanı var, 9 / 11 arası 2 saat açık, eski evden arabayla koştur koştur giderdim, park yeri sorun olurdu. Şimdiki evim çok yakın, 2 sefer ihtiyaç duyup gittim, açık olması gereken saatte kapalıydı😔.
1 tane de türk marketi açık, bir kuyruk oluyor, yarım saat kasada sıra bekliyoruz.
Onlardan hariç kendini paralasan da yok.
Dinlenme ve ibadet günleriymiş
senin bulunduğu bölge kasaba mı canım?

onlar ithal ürün canım. çok pahalı. size süt çeşitlerinin tarifini verebilirim. evde yaparsınız.

tadı güzeldir mutlaka ama hindistancevizi sütü sıvıdır. bunları krema gibi koyulaştırmak için içine kıvam arttırıcı E li maddeler koyuyorlar.
Evde yulaf sütü yapmıştım ama beğenmedim ben
Gerçi Kahveye atmak için lazım bana

işte daha ekonomik oluyor canım kendimiz kıvamını açınca, hazırlardaki hindistancevizi yüzdesi de çok az.Badem vs için de öyle.
bir kez ceviz sütü yapmıştım 🤭

Back
X