- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Günaydın canim❤güüüüüüüüüünnnnnnnnnaaaaaaaaayyyyyyyyydddddddddddııııııııııınnnnnnnnnn
Adres yolla bebeğimmmm bak bu cömertliğim leydiliğimden geliyorbana kahve fincan takımı hediye etmek isteyen varmı
boşverin şimdi çatlamayı kıskanmayı patlamayı
Çok istiyorum bütün gece uyumadim düşünmekten.bana kahve fincan takımı hediye etmek isteyen varmı
Aaaa ciddi olamazsinZipzip- birilerine, ukala hadsiz diyen bir üyemiz vardı .. bil bakalım nick değiştirip hangi sayfaya gitmiş bir muhabbet muhabbet
bana kahve fincan takımı hediye etmek isteyen varmı
o kim yaaaaaaaaaaZipzip- birilerine, ukala hadsiz diyen bir üyemiz vardı .. bil bakalım nick değiştirip hangi sayfaya gitmiş bir muhabbet muhabbet
leydi doğulur die boşamı dedinAdres yolla bebeğimmmm bak bu cömertliğim leydiliğimden geliyor
annem ne yaparsa oBugün menüde ne var güzeller
Diyet olmak zorunda değil
Hani evdekilere ne pişireceksiniz
benimiÇok istiyorum bütün gece uyumadim düşünmekten.
canmsın️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️içinde kahvesiyle birlikte 12 kişilik takım
Güle güle kullan canım
Zipzip- birilerine, ukala hadsiz diyen bir üyemiz vardı .. bil bakalım nick değiştirip hangi sayfaya gitmiş bir muhabbet muhabbet
Günaydın hoşgeldinGünaydınlar fit hatunlar
Çok ciddiyim hatta kendine hakaret eden kişiyle kanka olmuşlar. Allah muhabbetlerini artırsın.Aaaa ciddi olamazsin
Ben de bi halt anlamadım, sonradan öğrenirmiyim kio kim yaaaaaaaaaa
yeminle bu sayfadan istifa edecem
gidecem kendime hiç bi halttan anlamayanlar sonradan öğneneler sayfası kurcam
leydi doğulur die boşamı dedin
annem ne yaparsa o
benimi
Amin canim.ne diyeyim degisik insanlar var gercektenÇok ciddiyim hatta kendine hakaret eden kişiyle kanka olmuşlar. Allah muhabbetlerini artırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?