Hasta canımNeden kuzum hastamı
Kahvaltı
1 dilim helva
2 pankek
2 tatlı kaşığı çikolata
2 yumurtalı sucuklu omlet
Yarım simit
Ara
1 gazoz
1 cezerye
Akşam
Salata
3 tavuk kanat
3 küçük parça et
Spor olarak 100 kere zıpladım
Toplam 1600 kal filan yaptı bu şekilde veremiyorum yârın gerçekten diyet menü yapmam lazım
Ellssa Boncuk2307
Kahvaltı 11.30 : 2 yumurta 2 dilim ekmek 2 dili. Peynir 1 fincan çay 1 kaşık tahin pekmez
Ara 15.30: 1 fincan Türk kahvesi
Ara 17.30: 1 sade maden suyu
Akşam 18.30 : 1 çay bardağı kefir 2 minik kuru kayısı
22.30: 5 yemek kaşığı tuzlu sirkeli su (turşu kurdum tatlarına bakmak zorunda kaldım bu tuzu nasıl arındıracağım vücudumdan
Spor: 30 dk vakuaktif koşu bandıJou Ellssa Boncuk2307
Geçmiş olsun canımKizlar kizlar selamlar herkese nasilsiniz? sabah 6da esimin aritmi sikayetiyle uyandik.Hemen ilaclarini aldi cok sukur yarim saat icinde kalp ritmi normale dondu.Ama ben yine kendimi kotuye hazirlamistim.Hastaneye gideriz, birkac gun belki kalmamiz gerekir vs diye.Biraz kalp carpintili bir sabah oldu ama cok sukur suan cayimizi yudumluyoruz..
Gecmisin hepsini okuyamakla beraber dunden bugune kadar olan konusmalari okuyabildim cok sukur..
FitFiliz canim yine ayni takimda olamamisiz ya Kavusmak hayal oldu sarkisini bize armagan ediyorum
Geçmiş olsun canım son yaşadığınızın üstüne korkutucu olmuştur. Çok mu stresli iş konusunda? İş hayatı gerçekten etkileyebiliyor. Benim eşim evden çalışıyor artık, o stresli oldugu zaman ailecek yasiyoruz o gerginliği malesef.Kizlar kizlar selamlar herkese nasilsiniz? sabah 6da esimin aritmi sikayetiyle uyandik.Hemen ilaclarini aldi cok sukur yarim saat icinde kalp ritmi normale dondu.Ama ben yine kendimi kotuye hazirlamistim.Hastaneye gideriz, birkac gun belki kalmamiz gerekir vs diye.Biraz kalp carpintili bir sabah oldu ama cok sukur suan cayimizi yudumluyoruz..
Gecmisin hepsini okuyamakla beraber dunden bugune kadar olan konusmalari okuyabildim cok sukur..
FitFiliz canim yine ayni takimda olamamisiz ya Kavusmak hayal oldu sarkisini bize armagan ediyorum
Çok geçmiş olsun. Ek gıda döneminde di mi? Denedin mi canım patates- pirinç lapası filan, umarım çabucak geçerHasta canımishal oldu
Ay ne güzel sabahtan halletmişsin purple'cim..bana bugün kolumu kaldırmak zor geliyor. O derece yorgunum.Günaydınn iyi pazarlar kızlarkaptisim sabah sporumu yaptım guzel bir kahvaltı da yaptım bugün rahatım 94bassuk
Boyoz muu?Günaydın
Dünkü menüm
Kahvaltı 12 1 arası
1tane boyoz
1kkpeynir
Domates
1yk patates kızartması
1tane tahinli kurabiye
Aralar 15 ve 17 arası
Koruk şerbeti
Sade kahve soda
Akşam 20.00
3tane köfte
Biraz salata
2dlm ekmek arasına koydum
Suyu ölçemedim hep dışarıdaydık
Spor adımlarımı cumayla birlikte ekliyorum
Cuma 1mil leslide yaptım
94bassuk kaptanım biraz saçma bir menü oldu misafirler olunca cumaya dengeleri inşallah
Boncuk2307 Ellssa
Anında ödemKahvaltı 11.30 : 2 yumurta 2 dilim ekmek 2 dili. Peynir 1 fincan çay 1 kaşık tahin pekmez
Ara 15.30: 1 fincan Türk kahvesi
Ara 17.30: 1 sade maden suyu
Akşam 18.30 : 1 çay bardağı kefir 2 minik kuru kayısı
22.30: 5 yemek kaşığı tuzlu sirkeli su (turşu kurdum tatlarına bakmak zorunda kaldım bu tuzu nasıl arındıracağım vücudumdan
Spor: 30 dk vakuaktif koşu bandıJou Ellssa Boncuk2307
Ay sabah yapmayı çok seviyorum ama fırsat olmuyor bugün hemen bi fırsat bulunca yapim dedim yemekleri de hallettim ama sabah sabah çok yoruldum . Bazen benim de hiç isteğim halim olmuyor canım ya dinlen sende bugünAy ne güzel sabahtan halletmişsin purple'cim..bana bugün kolumu kaldırmak zor geliyor. O derece yorgunum.
Bana kalsa daha sade şeyler yerim kahvaltida ama eşim hapır hupur karşımdaHerkese iyi pazarlar. Spor aletimin bakımı yapılmadığı için spor da yapamıyorum.boşa gidiyor günlerim. Bu hafta yaptırsam iyi olur
Bu arada pazar kahvaltılarını frenleyin kızlar. Ben zor oldu ama frenledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?