Ameliyat oldum takimla iglilenemedim bir sure ama kizlar sagolsunlar yine aktif tuttular sayfayi
aaa Elifim bilmiyordumAmeliyat oldum takimla iglilenemedim bir sure ama kizlar sagolsunlar yine aktif tuttular sayfayi
hakikaten nerde benim sultancağzım fitim pastelim
O nerden çıktı ayolherşeyi duydumda elin asfalta yapışması nedir Alla sen ya
habere bak
çok çaba sarfettimi bunun için acaba
off eyt benide vursun emekli olmak istiyorum yaş 33
Uf oldu hastaaaa Elifim bilmiyordum
geçmiş olsun cnmm
daha iyimisin
hakikaten nerde benim sultancağzım fitim pastelim
pastelfit hu hu
Sen bu sayfanın neşesi, rengarenk, taptaze bir çicegisinBen de bu sayfayı çok seviyorum
Çok mutluyum ve huzurluyum
Kaptanlarimiz hem iyi yürekli hem yardımsever
Çekirdek kadromuz öyle muhabbetimiz yerinde
Seviyesizlik yok kalitesizlik yok
Teşekkür ederim canim daha iyiyim boynumda bir sislik vardi sag tiriodim alindiaaa Elifim bilmiyordum
geçmiş olsun cnmm
daha iyimisin
Evet biricikim bu sayfada en sevdiğim şeylerden biri samimiyetin yanında aynı zamanda üslup bilen üyelerSen bu sayfanın neşesi, rengarenk, taptaze bir çicegisin
Ne güzel cümleler yazmışsın öyle
Seviye önemli bak hem de çok önemli kuzucum. Baş dille tartılır. Kullandığımız sözcükler, uslubumuz nasıl bir insan olduğumuzu ortaya serer. Sayfamızdaki diyet arkadaşlarimizin Türkçeyi özenle kullanmaları çok dikkatimi çekiyor. Sen seviye deyince aklıma bu geldi
haberlerde öyle demiş amcalarO nerden çıktı ayol
enee öpem geçsinUf oldu hasta
nie fesoş iyi yazmışta ben yazmamışmıyımSen bu sayfanın neşesi, rengarenk, taptaze bir çicegisin
Ne güzel cümleler yazmışsın öyle
Seviye önemli bak hem de çok önemli kuzucum. Baş dille tartılır. Kullandığımız sözcükler, uslubumuz nasıl bir insan olduğumuzu ortaya serer. Sayfamızdaki diyet arkadaşlarimizin Türkçeyi özenle kullanmaları çok dikkatimi çekiyor. Sen seviye deyince aklıma bu geldi
geçmiş olsun tekrardan cnmTeşekkür ederim canim daha iyiyim boynumda bir sislik vardi sag tiriodim alindi
Bitanemmm bu hafta
elhanımmmmm cnm ablamBitanemmm bu haftaerenmothers la gerçekten kraliçe olduk
Sevdiğim, özlediğim, hep böyle neşeli olmasını umut ettiğim baloncukum olmuşsun.çok şükür, bin şükür
Afiyet olsun canim iyilesince daha iyi menüler cikartirsinYok ya öylesine diyorum :)
Sag ol canim benim
Sağ ol, sabit uykusuzluk çok zorluyor. Yapacak bir sey yok. Amingecmesini istemem tabi 30 lu yaşların.
Eline saglik
Cok sersem gibiydim. Sag ol. Markette dalginliktan ictigim kefirin yarisini evde icerim diye, cantama koymusum. Kasadan gecirmemisim. Kameradan görmüsler. Sormacantama da baktilar. Kendimi.cok kotu hissettim.
Sağ ol dostum
Menüm.hiç iyi olmadi, dünalalacele elimin altinda diye pogaca, kurabiye yedim o hengamede yemek kolay geldi. Gecen hafta da karbonhidrat yedigim icin adaptasyon sorunu yasiyorum . Bu haftam çöp oldu..+200 pazartesi kilosu.
Akşam karnabahar yemeği+ 4 dilim çavdar ekmeği+yoğurt
Batirdim maalesef bu sefer
Adım (cocuklarla disarda bebek arabasiyla yurudum Allahtan)
ADIM 12.438
Zipzip-
@Cordelia
Hedef60kgolmak
Dolapta bakicinin kurabiyesinin olmasi (bitmek uzere)
Karsi komsunun da ilk kez pogaca getirmesiben normalde nerede yapip yicem. İstesem.de yiyemem.
Üzgünüm kizlar, takimda böyle bi menuyle geldigim icin
Eki Görüntüle 3176081
Doğru söylüyorsun tatlımhaberlerde öyle demiş amcalar
enee öpem geçsinpastelfit cancağzım
nie fesoş iyi yazmışta ben yazmamışmıyım
fesoş yokken ben vardım
geçmiş olsun tekrardan cnm
Günaydın canim gecmis olsun regl ağrısı zorGünaydın canlarım , güzel güneşli sağlıklı günlerimiz çok olsun:) sizleri çok seviyoree . Regl ağrısı tüm gece uyutmadi puff kadın olmak ne kadan zor
Boza cnmwilliyi aijo sandım he
Canım fezoşumSusun gayrı yatamıyom sizin yüzünüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?