Google da bana calisiyorTelefon detayı senin içindi kaptanım
Takmayınca her şey daha kolay hallediliyorya bişey diecem acaba takmayınca dahamı hızlı kilo veriliyor
kilo vermeye çalışunca cokmu takıoruz
psikolojikmi
herkes bana zayıflamışsın diyor
Kesinlikle kaptanım haftaya düelloda aynı düzene devam pazartesi avantajı kaparsınGoogle da bana calisiyor
Dun yürüyüşte 7000 adim attim telefonlada konusuyordum iyi kalori harcamışım
Evet evet bu taktikle devam edeceğimKesinlikle kaptanım haftaya düelloda aynı düzene devam pazartesi avantajı kaparsın
Günaydınlar yol arkadaşımGünaydın canım ekürim
Rica ederim kuzum ne demek,inşalalh canım benim sağolTeşekkür ablacim inşallah seninde sonuclarin iyi çıkmıştır❤❤❤
Her zaman buradayız zaten,her ne olursa olsun destek vermeye devam ederiz,hepimiz için geçerli zatenSizi özel saycam da ondan
fesang Zipzip- HanimKelesimiGetir ablam @Cordelia sizler de beni hep motive ediyor hiç yük görmeden her soruma cevap veriyorsunuz.
Ayrıca sana @SebastianCheesecake teşekkür ederim. Samimiyetin, bana yardımcı olmaktaki gayretin için
Çene kaslarımız iyi çalışıyorda ondan .
Senin diyet nasıl gidiyor fark ettimi biraz.Takmayınca her şey daha kolay hallediliyor
Ben de bu sayfayı çok seviyorum
İnceliyorum tartı da kendince takılıyor:))Senin diyet nasıl gidiyor fark ettimi biraz.
Huzur olsun yeter,sağlıklı paylaşımlar olsun ki destek olabilelim hepimize.Ben de bu sayfayı çok seviyorum
Çok mutluyum ve huzurluyum
Kaptanlarimiz hem iyi yürekli hem yardımsever
Çekirdek kadromuz öyle muhabbetimiz yerinde
Seviyesizlik yok kalitesizlik yok
Güzel ve iyi kalpli insanlar kalbinin ekmeğini yiyor. Her şey senle alakalı tatlım. Allah kötü niyetli insanları bizden uzak etsin.
Hoşgeldin canım kaptanım32 sayfagece ne dedim ben size az konuşun demedim mi
Amin biricikimGüzel ve iyi kalpli insanlar kalbinin ekmeğini yiyor. Her şey senle alakalı tatlım. Allah kötü niyetli insanları bizden uzak etsin.
Süper işte ne güzel,verdiği diyet işe yaramış herhalde.İnceliyorum tartı da kendince takılıyor:))
Firinda tavuk ve patatesBugün menüde ne var güzeller
Diyet olmak zorunda değil
Hani evdekilere ne pişireceksiniz
Evet ablacım şu anlık iyi gidiyorSüper işte ne güzel,verdiği diyet işe yaramış herhalde.
Kolay gelsin ablacimMarkete gidip gelecem hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?