- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Tamamdır teşekkür ederimNikinik i bekliyoruz
Mavi Kaptan Willemijn olacak
Bırakmamış mıydın senEltimi kandırmaya çalıştım magnolia için ama beylerimiz şiddetle karşı çıktı
KaptanımYıldızım
Ben bu hafta yiyebilirimEltimi kandırmaya çalıştım magnolia için ama beylerimiz şiddetle karşı çıktı
Canım bana da sadece golden rose un lipglossu iyi geliyor diğerlerinin nemi hemen geçiyorAfiyet olsun
Bende dudağım çatladi soğuktan
Acayip sert soğuklar var
Cildimi ve dudağımı etkiliyor krem sürüyorum fayda da etmiyor
dudak koruyucusunun markası blisterelin için neutrogenin koyu mavi yoğun nemlendirici el kremini tavsiye ederim. dudak için de eczaneler, watsons ve gratiste falan satılan koyu mavi renkli olan dudak korucusunu tavsiye ederim. bu iki ürün de çok iyi.
Tamamdır
Haftaya o zaman beraber 36 saatRica ederim canım, yarı yolda bırakmak ne demek, iyi olsan tamamlayacağına inanıyorum
yalı çapkınını mı izliyorsun?Biraz dizi izleyeceğim gelirim
Canım bu hafta mavi kaptan yok geçen haftanın kırmızı kaptanı ile bu haftanın kırmızı kaptanı kapışacak ya evet hangniz kırmızı istiyor.Mavi Kaptan belli mi takımlar seçmeler ne zaman
Kura olur canimCanım bu hafta mavi kaptan yok geçen haftanın kırmızı kaptanı ile bu haftanın kırmızı kaptanı kapışacak ya evet hangibiz kırmızı istiyorNikinik @Willemijn- kura mi çekelim ona da?
İki konuda kura çekeceğiz burada hasta yeğenim parayı havaya atacak. Renk içinKura olur canim
Netflix ten Wednesday izliyorumyalı çapkınını mı izliyorsun?
Tamam kaptanim kura cekelim
Geldimİki konuda kura çekeceğiz burada hasta yeğenim parayı havaya atacak. Renk içinNikinik yazı mi tura mı söyleyecek ? İlk seçim hakkı için @Willemijn-
Zipzip- oyun buldum gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?