Hosgeldin canimMerhaba kızlar artık buradayım bugün tartılmadım çünkü sabah erkenden hastaneye gittik anestezi muayenesi için sorun yokmuş salı günü endoskopi çekilecek inşallah
Diyete başlıyorum yarın itibarıyla ancak bu hafta adım sayamıyorum çünkü yeni akıllı bilekliğim henüz gelmedi haftaya gelir diye düşünüyorum ama sporumu ve yürüyüşlerine yapacam ne kadar yürüdüm onu söylerim olurmu yasa bu hafta yeşil takımda olayım kaptanları ne dersiniz
Zipzip- Cordelia
Kaptanın bilgisi olmadan olmaz. Kimse şüphe duymasin. M.piyango böyle adil çekilmiyorVideolari izledim
Teşekkür ederim kaptanım çok sağolHosgeldin canim
Gecmis olsun tekrardan kolaylikla atlatirsin inşallah
Yesile ekleyelim
Kırmızı
Bitanem
Evet cocuklari uyutunca gelebilirGece gelicem demişti sanki
Canım sen videodan sonucu biliyorsun zaten ben burada olmazsam açıklarsın ilk kimi seçeceğini.Evet cocuklari uyutunca gelebilir
Ne videosu kaptanım ben gelmeyeli bayağı değişiklik olmuş sankiCanım sen videodan sonucu biliyorsun zaten ben burada olmazsam açıklarsın ilk kimi seçeceğini.
HoşgeldinMerhaba kızlar artık buradayım bugün tartılmadım çünkü sabah erkenden hastaneye gittik anestezi muayenesi için sorun yokmuş salı günü endoskopi çekilecek inşallah
Diyete başlıyorum yarın itibarıyla ancak bu hafta adım sayamıyorum çünkü yeni akıllı bilekliğim henüz gelmedi haftaya gelir diye düşünüyorum ama sporumu ve yürüyüşlerine yapacam ne kadar yürüdüm onu söylerim olurmu yasa bu hafta yeşil takımda olayım kaptanları ne dersiniz
Zipzip- Cordelia
Canım elif'le bu hafta özel bir hafta yaptık kaptanlığı biz aldık. aslındaNe videosu kaptanım ben gelmeyeli bayağı değişiklik olmuş sanki
Tamam KaptanimCanım sen videodan sonucu biliyorsun zaten ben burada olmazsam açıklarsın ilk kimi seçeceğini.
Afiyet olsun pastelfitim22 Aralık Perşembe
Cordelia Zipzip-
Kahvaltı 09.15
1 h yumurta 7 zeytin
1 d peynir 1 tk tahinpekmez
1 d ekmek
Öğle 13,00
Peynirli yulaf lapası
Akşam 19.00
4 zeytinyağlı sarma
2 kaşık yoğurtlu közpatlıcan
4 kaşık meksikafasülyesi salatası
3 çiçek zeytinyağlı brokoli
1 d ıspanaklı börek
Yarım d cheseecake
Su 3 lt
Spor
50 dk fitnes ağırlık
Adım 8.038
Biricikim onun üstüne 4 dilim daha yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?