- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Bağımlılık canımKatlanamıyorum mantar görmeye
Yok 2 çocuk evKız insan sıkılmaktan sıkılır mı
Yarın ise gitmesem de evde sıkılsam keşke
Ya kıyamam tamam artık laf etmicem içim acıdı kız birdenBağımlılık canım
Allah yardımcın olsun canım yaYok 2 çocuk ev
Ne iş yapabiliyorum ne aş
Yapışık yaşıyoruz.
Bak 2 laf konuşayım dedim. Biri halim yok dedi sanırım ateşi çıkacak diğeri uyumam diye diretti
Bu saat oldu.
Yok canım o ailemize okuyor biz ayrı niyetlenelimAnnenin tefriciyeyi devam edebiliriz, sana mı niyetlenmişti
Ben de kağıttan okuyacağım canımokuyalım ama ben ezbere bilmiyorum.
Sağlıklı kilomuza vücudumuza kolayca ulaşmak için canımNeye dua ediyoruz ayol? Varım
Şimdi beslenme hazırlayacağım poğaçalar pankekler krepler sonra oturup ben ne yiyeceğim diye dusun durAllah yardımcın olsun canım ya
Insallah canimİnşallah yeniden dönersin o günlere
Gecmis olsun sen dikkat et zorlama kendiniEvet yaa, nazara mı geliyoruz, ben de ne yürürdüm, ayak, diz, parmak derken yürümekte zorlanıyorum
Ben poğaça pankek hazırlayamıyorum yaaa benim veledimin de annesi olur musunŞimdi beslenme hazırlayacağım poğaçalar pankekler krepler sonra oturup ben ne yiyeceğim diye dusun dur
Bende Çarşamba gunu yatarak geçirdim sonra kendime geldim bol bol dinlenAkşama doğru daha iyiydim ama yataktan çok çıkmadım şükür çok şükür
Olur, başlangıcını sen yap, isim isim say, niyet al, biz de okuyalımYok canım o ailemize okuyor biz ayrı niyetlenelim
Ben de kağıttan okuyacağım canım
Sağlıklı kilomuza vücudumuza kolayca ulaşmak için canım
Öyle yaptım kuşum haftasonu kendimle baş başa bol bol yatarak geçtiBende Çarşamba gunu yatarak geçirdim sonra kendime geldim bol bol dinlen
tamam ablacım duyuru yapayım yarın. Toplam 4.444 olur herkes okuyabildiği kadarOlur, başlangıcını sen yap, isim isim say, niyet al, biz de okuyalım
Ay neyseki yokmuş.Nutellayla muhteşem oluyor
Eskiden çok yerdim poldelya şimdi yemiyorum, zaten ekmeği bugün buzluktan çıkardım ve evde nutella yok
Gerçek tombiğe bak. 63 kiloAşkitom gizli bölmemde haberleri bile yok
Gerçek tombikler her zaman yedekte Nutella bulundurur
65 oldu tombik.Ay neyseki yokmuş.Uno nun tam tahıllı ekmeği vardı, ona benziyor. Bayılırım :))
Gerçek tombiğe bak. 63 kilo
benim hedefim 6565 oldu tombik.
Uffff ruhum tombik benim ya valla moralim bozuk
Boyun kaç?benim hedefim 65
Kız 65 diye hedef olur mu yabenim hedefim 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?