• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

gercekten mi canim kiz benim zaten kalp sorunum var kalp kapaklarim sorunlu kullanmayim o zaman ben bunu endise ettim bende simdi
Canım bu magnezyum sülfatun diğer bir adı epsom tuzu. Kimlerin dikkatli kullanması gerektiğini iyice araştır. Ben hiç araştırmadım araştırsam da anlamazdım kalp sorunum yoktu. Tek şansim eşim derse gitmeden içmiş olmam. Yaşayacak ömrüm varmış gerçi. Hastanede bir sürü azar işittigimle kaldım. Hangi doktor baktiysa kızdı durdu. Çok dikkatli ol.

Canım bu magnezyum sülfatun diğer bir adı epsom tuzu. Kimlerin dikkatli kullanması gerektiğini iyice araştır. Ben hiç araştırmadım araştırsam da anlamazdım kalp sorunum yoktu. Tek şansim eşim derse gitmeden içmiş olmam. Yaşayacak ömrüm varmış gerçi. Hastanede bir sürü azar işittigimle kaldım. Hangi doktor baktiysa kızdı durdu. Çok dikkatli ol.
Yaa Allahim korumus ne kadar ölcek icmistin sen canim ben bi tatli kasigi ictim pazar aksami tekrar icmem gerek sinameki mi alsam ki bundan korktum oda oluyor kizar ya drlar anlatmaktan usandim drlara da valla

Kargoyu beklerim tatlım. :rapci:sag salim gelsinler. Güle güle kullan. :KK60:
Sağ ol canim benim♥️♥️
Öyle kuzu herkesin ayrı bir sevgisi var. :KK68:
Evet:sus:
Allah korumus 🤲
Kim kimi seviyor, en çok mu seviyor, bir tek mi? Bal0ncuk Bal0ncuk Elhan Elhan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 🥺
Beni en cok seven garanti. Devamina karismam😂
oyle mi diyosun canim pazar gunu ictim bisey olmadi ama bi arkadasta kalbim duracak gibi hissettim hastanede gosumubactim dedi kalp problemimde var biraz daha arastirayim bakalim
Kalp problemim var diyorsun, cok tehlikeliymis baksana.

26 aralik

07.00
Sütlü fit granola

12.30
Kış corbasi
Yarım tabak kuru fasulye
Yarım tabak pilav
Salata

18.30
5 adet Firinda kabak mucver
1 kase yoğurt

Adim 6579

27 aralik

07.00
Yoğurtlu kuru meyveli yulaf

12.30
Tarhana çorbası
Firinda kofte patates
3 Kaşık bulgur pilavı

18.30
Yoğurtlu kereviz

Adım 10133
Spor 25dk hiit workout

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kaptanim❤
Kaptanım aklının Bi kenarında dursun Bi daha beni kaptan yapmayın 🙈 gelemiyorum geçmişi okuyamiyorum tek motive yöntemim pazartesi kilo verip gelmis olmak 🤣
Tamam kaptanim bu son kaptanligin olsun 🙈🙈
Günaydın hanımlar🥰
Günaydın pastelfitim ❤

27 Aralık Salı
@Willemijn- Zipzip- Zipzip-

Kahvaltı 09.15
Tambuğdaylı meyveli pankek
İçinde yumurta yoğurt var.
Yanında bir kaşık labne.

Öğle 14.30
1 porsiyon sade döner
Salata
Küçük ayran

Akşam 18.00
4 fırın kanat
1 servis kaşığı basmati pilavı
Salata

Su 3 lt

Spor
50 dk fitnes ağırlık antremanları
Adım 8.197
Afiyet olsun pastelfitim ❤
Sabah 9
3 d ekmek + menemen

Ara. Hindistan cevizi yağlı kahve

Akşam 16-17.00
8- 10 kaşık Pırasa
Gözleme ( 3 d ekmek muadili hamur + 1 d kaşar )
Çekirdek dakota 😁

Adım sayısı 6000
Afiyet olsun canim ❤
Hayırlı sabahlar 🌸
Hayirli sabahlar canim❤

Back
X