Yeni yıla güzel başlayalım güzel geçsinkeşke bugün tartılsaydım ya... bir takıma girerdim
reglim bitiyor bugün
pazartesi diyete başlıacam yeni umutlarla
Nereye gidiyorsun cicikuş?Kilo bildirimi;
Eki Görüntüle 3184461
Geçen hafta 85,1
Bu hafta 83,8
Fark 1,3
Yüzde 1,52Zipzip- @Willemijn-
Hiç hesapta yokken bir tatil durumu çıktı kızlar. Bu hafta Masterfit te olamayacağım
olsun canım. önemli olan başlaman.Kızlar günaydın bugün aşırı üzgünüm tartı resmi atamayacağım çok da merak ediyordum tartımı bu hafta iyi spor yaptım yediklerime dikkat ettim diye.
Sabah servise geç kalıyordum koşarak çıktım evden :) akşam tartılsam yüksek çıkar. Yarın sabah tartılıcam artık. ilk haftamdan üzücü oldu
Zipzip-
maşallah canım çok güzel
Günaydınlarrrr TrabzonsporGünaydın
çok güzel canım tebrikler
olsun canım. haftaya daha iyi olur inşallahGeçen hafta 63 75
Nu hafta 64.50
Artı 750
Günaydın kaptanımGünaydın
Böyle direnç kiloları oluyor canım. neden olduğunu tespit edip ona göre tedbir alabilirsin. Mesela diyet yordu ve eskisi gibi beslenme düzenini tutturamadığını düşünüyorsan biraz korumaya geçebilirsin. Ama eskisi gibi dikkat ettiğin halde veremiyorsan o zaman direnç kırmak için yöntemler var. Onlara başvurabilirsin. direnç kiloları gerçekten moral bozucu olabiliyor.70 e kadar düştüm hatta 69.9 u gördüm geri alıyom 70.9 falan niye yani niye
Canım sıkma canını ve sakın burdan uzaklaşma. uzaklaşmak iyi gelmiyor. Daha önce de yapan sendin, yine yapacaksın inşallah. yeni yılda yeni başlangıçlara diyelimGeçen cuma 74.4
Bu cuma 75.0
Fark +600 gr %0.8
@Nikinik kaptancım kendime gelemedim bu hafta,pazartesi çıksam mı diye düşündüm ama daha fazla yerdimsana denk geldi bu ruh halim, hakkını helal et canım
Zipzip-
Eki Görüntüle 3184437
Çok güzel canım. tebrik ederimKilo bildirimi;
Eki Görüntüle 3184461
Geçen hafta 85,1
Bu hafta 83,8
Fark 1,3
Yüzde 1,52Zipzip- @Willemijn-
Hiç hesapta yokken bir tatil durumu çıktı kızlar. Bu hafta Masterfit te olamayacağım
Nerdesin ayolkeşke bugün tartılsaydım ya... bir takıma girerdim
reglim bitiyor bugün
pazartesi diyete başlıacam yeni umutlarla
tebrik ederim canım, güzel eksi
Teşekkür ederim kuzu ❤tebrik ederim canım, güzel eksi
Biz de annemlerde olacağızBu yılın son cumasından yeni yıla güzel girmeniz dileği ile
Bu yıl ki planım
Yılbaşında terliklerimi giyeceğim pjimayı çekeceğim
Allah kahretsin çekirdekte çıtlayamıyoruz gastiritten sebep
Güzel bir film ayarlayacağım belki yüzüklerin efendisi tekrar
Ben yılbaşında evdeyim
Hiç bir yerde gözümüz yok bu sene kızlar fukarayık
Yılbaşında ortadünya, en sevdiğimBu yılın son cumasından yeni yıla güzel girmeniz dileği ile
Bu yıl ki planım
Ben yılbaşında evdeyim
Ne kadar şanslısınBiz de annemlerde olacağız
Canım ben annemi yalnız bırakmayalım yazık üzülmesin diye özellikle yengemi falan ayarlayıp plan yaptımNe kadar şanslısın
Annemde annem annesine gezmeye gitti biliyormusun
Ne işin var tombişim otursana evinde bizde sana gelelim
AyyyCanım sıkma canını ve sakın burdan uzaklaşma. uzaklaşmak iyi gelmiyor. Daha önce de yapan sendin, yine yapacaksın inşallah. yeni yılda yeni başlangıçlara diyelim
Ben de öyle olsun isterdim, malesef misafirim gelecek, can baş üstüne, misafiri çok severim, yılbaşında yalnız olmayı isterdim, sağolsun kızım koymuyorBu yılın son cumasından yeni yıla güzel girmeniz dileği ile
Bu yıl ki planım
Ben yılbaşında evdeyim
Hepinize acil şifalar dilerim canımNazara mı geldik,farketmeden ah mı aldık ne annemler ne biz bir duzelemedik.oglum hasta ablamı hastaneye yatırdık.yine karışık bir hafta.umarim artık 2023 bize iyi gelsin.
Feso gııBen de öyle olsun isterdim, malesef misafirim gelecek, can baş üstüne, misafiri çok severim, yılbaşında yalnız olmayı isterdim, sağolsun kızım koymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?