Ben börek yapıyorum anneme götürücem orda neler var bilmiyorumKızlar napıosunuz bakiiimmmm bol kalorili yağlı ballı cısssslar mı hazırlıyorsunuz yoksaaman aman ne güzel cısssslar yaparlarmışşşş hiç sesi çıkmazmış kimsenin de
Davetliyim . Menüde he var bilmiyorum.akşama ne mamalar yaptınız söyleyin bakalım
Hem de antep fıstıklı2022 de verdiğimiz tüm kilolar şerefine topiğimiz adına size pasta yaptımHedef60kgolmak pastam hazır şekerim Eki Görüntüle 3184955
Secmeleri yapmadik canim bu hafta nasil ilerleyecegiz netlestirmedikEline sağlık kaptanım ben mavi takımdamıyım yoksa kırmızı takımdamı
Yaa evet ne olmus cok renksiz geldiSitenin renklerine yine bir haller olmuş galiba
Mutlu yillar canimHerkese mutlu yıllar şimdiden kızlarcım
Ellerine saglik canim cok güzel olmuş2022 de verdiğimiz tüm kilolar şerefine topiğimiz adına size pasta yaptımHedef60kgolmak pastam hazır şekerim Eki Görüntüle 3184955
Yarin ikili eslestirme yapacağız sanırımBugün seçim yok mu kimse beni secmedi mi
Ooo ellerine sağlık.2022 de verdiğimiz tüm kilolar şerefine topiğimiz adına size pasta yaptımHedef60kgolmak pastam hazır şekerim Eki Görüntüle 3184955
Pastaakşama ne mamalar yaptınız söyleyin bakalım
Ohhhhh afiyet olsun kuzumaBen börek yapıyorum anneme götürücem orda neler var bilmiyorum
Ne güzel kesin harika şeyler vardırDavetliyim . Menüde he var bilmiyorum.
Bizim gibi fıstıkHem de antep fıstıklı
Sağol bebeğimEllerine saglik canim cok güzel olmuş
Bı an ben olayım diyecek oldum sonra sen kendine sahip olamıyorsun takıma nasıl olacaksın dedimYarin ikili eslestirme yapacağız sanırım
Bu hafta kaptan bulamadik
Sağol tatlımOoo ellerine sağlık.
Ben iki çocuğumla evde oturucam. Etkinlik yok. Bebelerimle ne yaparsak etkinlik o olacak.
1 haftadır her yerden pasta börek yağdı resmen bugün hiç birşey yok
Yılbaşı nedeniyle herkeste genel bir yogunluk varBı an ben olayım diyecek oldum sonra sen kendine sahip olamıyorsun takıma nasıl olacaksın dedim
Bu ara sayfaları okuyamıyorum.
Elle tutulmayan bir yogunlugum var. Küçükle yapışık bir hayat yaşıyorum
Çen misafir çok mu seviyosunSağol tatlımBende evdeyim al çocukları çık gel bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?