- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.033
- 468
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan@Elhan vegezegenfeza sizler merak etmistiniz, kargo gelince foto aticam dedim..Bunlara ek beyaz tabagin kocamani var
Bugun son hasirlar da kargodan geldi.
Hadi inşallah güzel haberler alırsınRöntgen çekildi cuma sabahıda heyet görecekmiş,el cerrahisi görecek dedi bakalım artık ne olacak.
İnşallah canım çok sağol.Hadi inşallah güzel haberler alırsın
Cuma günü yerizİyi akşamlar masterfit hatunlar.
Diyete biraz ara verin de çikolatalı portakallı kek yiyelim.
Açlık hissetmiyorum enteresandır.Yok canım, baş dönmesi ben hiç yaşamadım, sen uzatma istersen
İyi akşamlar canim diyete yeni başladım ara verememİyi akşamlar masterfit hatunlar.
Diyete biraz ara verin de çikolatalı portakallı kek yiyelim.
İyi akşamlar ablacimBana müsade çok kaldım gene görüşürüz iyi akşamlar hepinize
Bende istiyorum çaydann demli olsun lütfen
N evar ne yok
Kaçlık oldun?Benimde 1000 adımım vardi yürüyüşe gittim
Sağ ol canim zipzipimAfiyet olsun canim
Sağ olasinYarasın
DüzeltmissinUyarmasan hiç farketmemiştim
Thank youOh oh, çok güzeller, güle güle kullan canım
Sağ ol. Bazilarini hediye vermeyi dusunuyorum. Kendime bir kac cesit ayiririm. Takim olarak kullanmicam zatenÇok güzeller iyi günlerinde kullan hepsini
Sağ olHayırlı olsun. Güzel günlerde kullan
Good aksamlarBana müsade çok kaldım gene görüşürüz iyi akşamlar hepinize
İste bu be zipzipim..Sen de bendensin .İyi akşamlar canim diyete yeni başladım ara veremem
Geçicidir herhalde aclik hissetmemekAçlık hissetmiyorum enteresandır.
Hele ki geceyi tatlı yiyerek kapatınca çılgına dönmüş gibi olurum diyordum. Ani hareketlerden kaçınıp sıvıyı artirsam düzelir bence. Çünkü sadece 1 sade soda 500 ml su 2 bardak çay içtim. Normalde çay kahve bardak bardak olurdu. onu bile alamadım.
13.000 olduKaçlık oldun?
Aralıklı oruç canım da Aralık yokGeçicidir herhalde aclik hissetmemekbi sey mi oldu ki, gecmisi bilmiyorum da
Bende üşüyorum spor olsun isinirim dedim ama nerdeee13.000 oldu
İnşallah sadece sıvı az olduğundandırAçlık hissetmiyorum enteresandır.
Hele ki geceyi tatlı yiyerek kapatınca çılgına dönmüş gibi olurum diyordum. Ani hareketlerden kaçınıp sıvıyı artirsam düzelir bence. Çünkü sadece 1 sade soda 500 ml su 2 bardak çay içtim. Normalde çay kahve bardak bardak olurdu. onu bile alamadım.
Bende cocuk yok bana gönderBende üşüyorum spor olsun isinirim dedim ama nerdeee
Bebenin biri yakamı biri pacami
Ben arada çiğniyorum, ağız kokusu olmasın diye,olmasa daha iyiAralıklı oruç canım da Aralık yok
Sabah kahvaltı dediler ama şuan iyiyim. Sakız çiğnemek serbest olsa diyorum ama o da aciktirir.
Çiğneme ihtiyacı var sadece
Açlıktan üşüyorsunBende üşüyorum spor olsun isinirim dedim ama nerdeee
Bebenin biri yakamı biri pacami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?