Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: saç kavurma ayran 2 dlm tam buğday ekmeği
Ara: 1 elma 2 çiğ badem
Akşam: 1 kase ekşili köfte, 1 kasetle yoğurt 2 dlm beyaz ekmek 2 yudum kola
Ara: kestane 3-5 tane yerim en fazla
Spor: 6240 adım şuan
Su: 2 buçuk litre şuan ama 3 olur yatana kadar

Afiyet olsun canim

Süper 20.000 yap, yapmisken
Aralıklı oruç canım da Aralık yok
Sabah kahvaltı dediler ama şuan iyiyim. Sakız çiğnemek serbest olsa diyorum ama o da aciktirir.
Çiğneme ihtiyacı var sadece
İyi geldigine sevindim. Ben de araliksiz aralikli yapmistim
Güle güle kullan canım çok güzeller
Oo sağ ol. Yakin olsak sana da verirdim, hatta hepinize birer tane vermek istedim ama uzagiz motive olurdu.
Afiyet olsun. Sac kavurmayi cok cok seviyorum. Tenceredekiyle alakasi yok.

Teşekkürler valla ismi saç kavurma idi ama saç tamı yapıldı bilmiyorum hastanede öğle yemeğinde vardı o yüzden yedim bu hafta evden hazırlıl yapıp götürmeye üşendim yoksa kahvaltı tarzı götürüyorsun öğlen orda yiyordum bu hafta iş yerinde yiyorum haftaya da cumaya kadar evdeyım inşallah

İnsaallah. Hastanede ne is yapiyorsun?

Bende cocuk yok bana gönder
Çocuk kalsın benim için spor yap
Ah ah bazen oyun ablası istiyorum. Söyle enerjisi yüksek biri. Tek işi oyun oynamak
Ben arada çiğniyorum, ağız kokusu olmasın diye,olmasa daha iyi
Cignersem arkası gelir gibi
Apayrı yaşam sistemi için yeni kayıtlar başlamış, kayıt yapabilirsem grupla yapmak istiyorum
Ben ilkinde yapamadım. Çok katı kuralları var. Ben esnek seviyorum. Aralıklı oruç bu yönden güzel. Mesela o anlattığında 24 saat açlık çok uzak geliyordu. Ama sen dene bı dedin. Daha ılımlı oldu.
An itibariyle 24 saat doldu

gerçekten aralıklı oruç çok iyi oluyor. diğer türlü sürekli ne yiyeceğim diye düşünüyorsun. hem 16 saat açlık olunca vücut yağ yakıyor. en rahat ettiğim ve bana en uygun olan beslenme şekli bu. ama işte hipoglisemi ve insülin direncinden dolayı biraz sekteye uğramıştı ama sanırım onu da artık yola koyacağım.

Mthn83 yanlislikla izleye bastim, geri aldim
Dur kiz, dakika bir, gol.1 bence 1 hafta dene, bozma hemen.
Bu benim ilk deneyimim
Dur düşündüm ilk degil daha önce 3 gün yaptım. Pandemide evdeydim. Eşim il dışındaydı. Sonra aşırı halsiz hissettim. Bir iki hafif baş dönmesi yaşadım korktum. Çevremde kimse yapmamıştı. Danisacagim destek alacağım kimse yoktu. İnsanlar bı rutin halinde sürekli yiyor.
Bugün için bulanıyor yemeyecegim dedim. Açıklama yapmak istemedim. Sürekli diyet yapan ama aynı görünen biriyim. Diyet demek istemiyorum bu beni rahatsız ediyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…