- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Güle güle kullan canım çok güzeller@Elhan vegezegenfeza sizler merak etmistiniz, kargo gelince foto aticam dedim..Bunlara ek beyaz tabagin kocamani var
Bugun son hasirlar da kargodan geldi.
Afiyet olsun canimSabah: yok
Ara: yok
Öğle: saç kavurma ayran 2 dlm tam buğday ekmeği
Ara: 1 elma 2 çiğ badem
Akşam: 1 kase ekşili köfte, 1 kasetle yoğurt 2 dlm beyaz ekmek 2 yudum kola
Ara: kestane 3-5 tane yerim en fazla
Spor: 6240 adım şuan
Su: 2 buçuk litre şuan ama 3 olur yatana kadar
Süper13.000 oldu
İyi geldigine sevindim. Ben de araliksiz aralikli yapmistimAralıklı oruç canım da Aralık yok
Sabah kahvaltı dediler ama şuan iyiyim. Sakız çiğnemek serbest olsa diyorum ama o da aciktirir.
Çiğneme ihtiyacı var sadece
Oo sağ ol. Yakin olsak sana da verirdim, hatta hepinize birer tane vermek istedim ama uzagizGüle güle kullan canım çok güzeller
Afiyet olsun. Sac kavurmayi cok cok seviyorum. Tenceredekiyle alakasi yok.Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: saç kavurma ayran 2 dlm tam buğday ekmeği
Ara: 1 elma 2 çiğ badem
Akşam: 1 kase ekşili köfte, 1 kasetle yoğurt 2 dlm beyaz ekmek 2 yudum kola
Ara: kestane 3-5 tane yerim en fazla
Spor: 6240 adım şuan
Su: 2 buçuk litre şuan ama 3 olur yatana kadar
Teşekkürler valla ismi saç kavurma idi ama saç tamı yapıldı bilmiyorumSüper20.000 yap, yapmisken
İyi geldigine sevindim. Ben de araliksiz aralikli yapmistim
Oo sağ ol. Yakin olsak sana da verirdim, hatta hepinize birer tane vermek istedim ama uzagizmotive olurdu.
Afiyet olsun. Sac kavurmayi cok cok seviyorum. Tenceredekiyle alakasi yok.
Ogluma yemek yediriyorim bi yandan. Aksam yemegi yicem bi ara
Çikolatami da tepsiye koydum.
İnsaallah. Hastanede ne is yapiyorsun?Teşekkürler valla ismi saç kavurma idi ama saç tamı yapıldı bilmiyorumhastanede öğle yemeğinde vardı o yüzden yedim bu hafta evden hazırlıl yapıp götürmeye üşendim yoksa kahvaltı tarzı götürüyorsun öğlen orda yiyordum bu hafta iş yerinde yiyorum haftaya da cumaya kadar evdeyım inşallah
Röntgen teknisyeniyimİnsaallah. Hastanede ne is yapiyorsun?
Çocuk kalsın benim için spor yapBende cocuk yok bana gönder
Cignersem arkası gelir gibiBen arada çiğniyorum, ağız kokusu olmasın diye,olmasa daha iyi
Ben ilkinde yapamadım. Çok katı kuralları var. Ben esnek seviyorum. Aralıklı oruç bu yönden güzel. Mesela o anlattığında 24 saat açlık çok uzak geliyordu. Ama sen dene bı dedin. Daha ılımlı oldu.Apayrı yaşam sistemi için yeni kayıtlar başlamış, kayıt yapabilirsem grupla yapmak istiyorum
Aa hatirladim. Kendini tanitma mesajina yazmistin.Röntgen teknisyeniyim
Dur kiz, dakika bir, gol.1Yarın öğleden yemeginde yemekle bozsam sıkıntı yasarmiydim acaba
Mercimek çorbası kavurma ayran varmış
gerçekten aralıklı oruç çok iyi oluyor. diğer türlü sürekli ne yiyeceğim diye düşünüyorsun. hem 16 saat açlık olunca vücut yağ yakıyor. en rahat ettiğim ve bana en uygun olan beslenme şekli bu. ama işte hipoglisemi ve insülin direncinden dolayı biraz sekteye uğramıştı ama sanırım onu da artık yola koyacağım.Ben de aralıklı oruçla çok rahat ettim. Bir süredir ipin ucu kaçmıştı şimdi tekrar devam ediyorum. Çok iyi geliyor bana. Diyetisyene de ölçüm için gidiyorum. Gerçi sağ olsun o da aralıklı oruç şeklinde liste yaptı ama pek uyamıyorum.
Bu benim ilk deneyimimDur kiz, dakika bir, gol.1bence 1 hafta dene, bozma hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?