- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Hızlandırıp izle ahahaHahahaha ben sanki geç kalmışım gibi
Bölümler o kadar uzun ki nasıl toparlıcam
Öyle keyif alabilemem cicimmHızlandırıp izle ahaha
Kaydoldum inşallahSüper menüleri paylaşalım canım
Çünkü 24 saat sonra az bişey yedimBir sessizlik var sanki sayfada..
Geçmiş olsun canımNasılsınız hanımlar
Ben Yine Hastayım 3 gündür . 3 tane serum takıldı havalardan galiba bir türlü atlatamadım
yarın artık inşallah tartılcam diyete devam
Menum
Sabah yarim avuç kadar tb ekmeğin içine 3 çatal yumurta koydum yedim
2 zeytin
1 çatal peynir
Az öncede 2 kücük lahmacun ve bol salata yedim
Ben bozdum yaa26. Saatteyimgenel olarak iyiyim biraz acıktım. Tüm gün yemek düşünmemek için kendimi kısmetse olura verdim
Yitik şifa ile apayrı yaşam aynıysa 1. Seviyede meyva yasak5 Ocak menü
Sabah
Yok
Öğle
Yok
Ara 1 muz 1 avuç fındık
Akşam
1 porsiyon nohut 8 kaşık, avuç içi kadar etli
1 porsiyon bulgur pilavı 6 kaşık
Zipzip- gezegenfeza uygun mu yitik şifaya. Karışık bir gündü. Yarın daha dengeli olacağım.
Sağol canımyitik şifalar başlanmış hayırlı olsun kızlar
Torunlar bendeydi ya
Teşekkürler canım. Bakalım 2. Gün ne yapacağım. İlk günün kusutu olmaz. Karışık bir gündü.Yitik şifa ile apayrı yaşam aynıysa 1. Seviyede meyva yasak
Akşam gayet uygun, yanına salatayla doyana kadar yiyebilirsin.
En önemli kural yemekten yarım saat önce su içmeyi bitirip en erken yemekten 1 saat sonra tekrar su içmeye başlayabilirsin.
Yemekle birlikte çorba harici sıvı yasak
Sinan???3. Bölümdeyimbi müge bi o kafam kazan gibi oldu
Canım sarı takım sadece spor yapanlar diyet yapmıyor onlar. Sarı takımda olmak isteyenleri yine kırmızı takım ve mavi takımdaki kaptanlar kendi takımına seçiyor. Kısacası sarı takımdayım demek spor yapacağım demek hangi takım adına yarışacağına karar vermiyor. Takımlara devam ettikçe bunlar kolay gelecek alışırsınBi arkadaş sarı istiyorum yazmıştıdabende istediğimiz rengi seçiyoruz sandım
Canım ben yazdım ama esas olarak mavi ve kırmızı oluyor biz adım desteği için katılıyoruzBi arkadaş sarı istiyorum yazmıştıdabende istediğimiz rengi seçiyoruz sandım
daha bozmadım. Olsun geçen sefer de ben bozmuştum. Bi daha ki sefere tamamlarsınBen bozdum yaa
Şimdi çok pişman oldum
Neyseki az yedim
Müge anlı daki manyakSinan???
Oh misTorunlar bendeydi ya
Onlarla oyun filan oynadık geç saate kadar, onlar gitti, ben daha kendimi toparlayamadım, çok çabuk yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?