- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Demek ki bizim kaderimiz hep açlıkyemeler haram bize
Oldu olduTartı paylaşımı sonrası aldığım 38 beden jeanlar geldi kargoylainşallah olurlar bu bir işaret sanırım
Cok kilo almamissin canim dikkat edince verirsin
Güle güle giy canimOldu oldu
Sporunu yapıp akşamına dikkat etsen korursun aslında. Gündüz rahat yiyorum ben. Akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorumMotivasyon eksikliği yaşayan şişkomother oldumSarı takıma mı girsem yarışlara mı karar veremedim hala sarı olursam adım atıyorum ama dikkat edemiyorum yemede sürekli yiyorum sonra da şişiyorum ben koruma vs yapamıyorum ya mavi kırmızı olursam çok ciddi olarak dikkat ediyorum herşeye ve kilo vereceğime inanıyorum bu nasıl gel git yaaa renklerin psikolojimdeki etkileri adlı çalışma
Ameliyat dedi kordişim başka tanıdık doktor var onada gideceğiz.Güzel haberler olur inşallah
İnşallah gerek olmaz kuzumGünaydınlar hanımlar dr ameliyat dedi bağlarda yırtık varsa sıkıntıymış bakalım artık ne olacak,başka doktoroda gideceğiz tanıdık var.
Ben Eva yapacağım 45 dk- 15.000 adım yarışı var bugün yarın başka yarış düşünürüzBuradayım canım.spor programı nasıl olacak
Tamamdır kaptanım
Günaydın canim
Masterfite ekleyelim mi
Takimlara katilmalisin o zaman
Nereye kadar devam edecem ki bu seferde bir anda giren o kramplar filanİnşallah gerek olmaz kuzumgünaydın
Günaydın ablacim diger doktorada göster duruma göre ameliyat olursun gecmis olsunGünaydınlar hanımlar dr ameliyat dedi bağlarda yırtık varsa sıkıntıymış bakalım artık ne olacak,başka doktoroda gideceğiz tanıdık var.
Ekliyorum KaptanimGeçen cuma 83.25 kg bu cuma 83.25 Masterfitte varım diyorum
Ekledim canimEkle canım
Saol bebeğimCok kilo almamissin canim dikkat edince verirsin
Güle güle giy canim
Ben oruç tuttum canım bu hafta o yüzden iftardan sonra çayın yanına cozuttummm biraz sonuç bu olduSporunu yapıp akşamına dikkat etsen korursun aslında. Gündüz rahat yiyorum ben. Akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum
Günaydın canım geçmiş olsun rabbim şifa versinGünaydınlar hanımlar dr ameliyat dedi bağlarda yırtık varsa sıkıntıymış bakalım artık ne olacak,başka doktoroda gideceğiz tanıdık var.
Günaydın kuzum sağol,onun fikri önemli zaten tamam derse olurumGünaydın ablacim diger doktorada göster duruma göre ameliyat olursun gecmis olsun
Ekliyorum Kaptanim
Ekledim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?