- 14 Şubat 2021
- 2.377
- 14.088
- 158
❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
@Elhan
@pastelfit
@SebastianCheesecake
@fesang
@minerva1988
@erenmothers
@Mehfam
Amine Busra
@Kinoalihatun
@Nikinik
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
D u t
Mthn83
gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
@sara_28[
[/QUOTE]
Makesef durum bu 75in altına düşüp haftaya bir takıma gireyim en iyisi
+1.6 maalesef
Geçen hafta cuma 75.2
% + 2.13
Günaydınlar hanımlar dr ameliyat dedi bağlarda yırtık varsa sıkıntıymış bakalım artık ne olacak,başka doktoroda gideceğiz tanıdık var.
Doktor görüşüne göre ihtiyaç durumunda operasyona girersin. Çabucak iyileşir eski sağlığına kavuşursun inşallahNereye kadar devam edecem ki bu seferde bir anda giren o kramplar filan
Allah kabul etsinSaol bebeğim
Ben oruç tuttum canım bu hafta o yüzden iftardan sonra çayın yanına cozuttummm biraz sonuç bu olduakşam yüklendim saçma sapan neyime benim tatlı bilmem ne işte
Günaydın canım geçmiş olsun rabbim şifa versin
Yaş kaç bilmiyorum ama çok geç kalma. Çok geçmiş olsunNereye kadar devam edecem ki bu seferde bir anda giren o kramplar filan
Sen neler basarmadin bununda üstesinden gelirsinGünaydın. Aldığım kgya bakın
6 Ocak baslangic 83.5 kg
Olsun, bende unuttum dün ekmek yedim.Teşekkürler canım. Bakalım 2. Gün ne yapacağım. İlk günün kusutu olmaz. Karışık bir gündü.
Adamı bizlere vermeleri lazımSinan???
Senin adına çok sevindim41. Saate girdim kıyamıyorum yemek yemeye
Açlığa başlandığı akşam boşaltım için magnezyumsülfat yada sinameki içmek tavsiye ediliyor, bağırsaklar boş olduğu zaman açlık hissi azalıyormuş, tabi bahsettiğin kişi elma filan yemiş, ne alaka anlamadımInstagram da ozzy diye birini takip ediyorum. Öyle çok kilosu yok ama 2 günde 2.7 kg vermiş. Arada elma filanda yemiş. Çok şaşırdım. Sonra inceledim metabolizma artırıcı takviyeler almış bağırsak çalıştırıcı filan.
Takviye almak istemiyorum aslında
Bugün yeşil çay içeyim
Biri gerek yok diyor biride olsun diyor,şu an bile pc tablet telefon kullanmamam lazım da olmuor yani.Doktor görüşüne göre ihtiyaç durumunda operasyona girersin. Çabucak iyileşir eski sağlığına kavuşursun inşallah
Allah kabul etsin
Yaş 58 bende,başka doktor tavsiyeside alalımda ona göre karar vereceğiz artık.Yaş kaç bilmiyorum ama çok geç kalma. Çok geçmiş olsun
Sen neler basarmadin bununda üstesinden gelirsin
Gaza geldim, tek öğün mü yapsam acabaİnsan kiyamiyor demi yemeye. Ama bozunca cozutmaya meyilli oluyorsun dikkat et
Bende bugün yine sıvı yapıp yarın güzel bir aile sofrası planlıyorum inşallah
Olma canım haftaya beraber deneriz yine .1 saat önce 1 kivi yiyerek bozdum☺Senin adına çok sevindim, bak birdaha pişman oldum şimdi
Sende nasıl kilo durumlsrı gezegencimGaza geldim, tek öğün mü yapsam acaba
Bunun içinmiydi o kadar sızlanma
Len olem 41 saat bişi yemednmi41. Saate girdim kıyamıyorum yemek yemeye
Ooo, bakalım o ne diyecek, geçmiş olsunAmeliyat dedi kordişim başka tanıdık doktor var onada gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?