Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dami var mı yok mu bakmam ben :confused:
Yiyip de kilo almayanlardansa :sopa::sopa:
Hee yiyip yiyip nispet yapsın diye çağırdım 🤣🤣
Elhan Elhan ım rezene cayıda mideye iyi geliyor aklında olsun canım mide ve bağırsak gazlarını alıp rahatlama sağlıyor biliyorsun gastritte midede gaz fazla oluyor :KK39:
Elhan Elhan
Sizi bilmem ama annemin kendi üzerinde keşfi badem. Mide rahatsızlığına iyi geliyor. İmkanınız varsa deneyin. Annem hiç ilaç kullanmaz. Çantasında sürekli bulunur. Her ihtiyacı olduğunda yemek için.

Aynen abla ben oturayım diyene kadar onlar yiyip kalkıyor 😅😅
Hepbirlikte olunca ben de öyle yapıyorum çoğu zaman, 30 senedir alıştım, eksikleri tamamlayıp oturana kadar çayları bitiyor, tazele, tam oturacak tekrar bişey çıkıyor.
En son oturup 2 lokma alıyorum, bir yandan toplanmaya başlıyor 😂😂😂.
15 sene sonra dile geldim, anne ben daha yeni başlıyorum diye 😂😂

Dün menü yazmayı unutmuşum

Saat 10.00

2 dilim çavdar ekmeği
Peynirli yumurta
Aci yesil biber
2 hindi füme

Saat 16.00

Bir muz
Birkaç çilek

Saat 19.30

Bir tabak bezelye pilav
Birkaç acı biber turşusu
İki çatal tahin helvası

Zipzip- Zipzip- @minerva1988
Tatlım çok güzel menü 😍

Saracim haftada bir iki beni de yokluyor canım. Yediklerimle mi alakalı yoksa o gün stres mi yaptim diye düşünüyorum. Sırtım da ağrıyor eşime söyledim bunu gece yatarken üzerini açiyorsun ondan olabilir dedi. Midemden olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Mide koruyucularimi ihmal ediyorum. İlaçlarla hiç aram iyi olmadı zaten....Tatlım geçmiş olsun inşallah düzeliriz hadi ben neyse yılların midesini kullanıyorum eskidi biraz. Ama senin sağlığın inşallah düzelir kuzum. :dua::KK200:
İlaçlarını ihmal etme ablacım yara görünmüş lütfen :(

Hee yiyip yiyip nispet yapsın diye çağırdım 🤣🤣

Elhan Elhan
Sizi bilmem ama annemin kendi üzerinde keşfi badem. Mide rahatsızlığına iyi geliyor. İmkanınız varsa deneyin. Annem hiç ilaç kullanmaz. Çantasında sürekli bulunur. Her ihtiyacı olduğunda yemek için.
Gözüm kayıp dünyanın üzerinde olacak :confused:
Annene de geçmiş olsun bademin etkisini bilmiyordum kahvaltıda yiyordum daha bilinçli yaklasirim artık. :super:

45 dk- spor yaptim akşam tekrar yapabilir miyim göreceğiz.

Eklentiler

• Screenshot_20230108-161301_Samsung Health.webp
    Screenshot_20230108-161301_Samsung Health.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 30
Back
X