- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Hamilelik öncesi kaçtı eğer hamilelik nedeni ike olduysa kolay verirsin.Kilom 77![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik öncesi kaçtı eğer hamilelik nedeni ike olduysa kolay verirsin.Kilom 77![]()
Saracim haftada bir iki beni de yokluyor canım. Yediklerimle mi alakalı yoksa o gün stres mi yaptim diye düşünüyorum. Sırtım da ağrıyor eşime söyledim bunu gece yatarken üzerini açiyorsun ondan olabilir dedi. Midemden olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Mide koruyucularimi ihmal ediyorum. İlaçlarla hiç aram iyi olmadı zaten....Tatlım geçmiş olsun inşallah düzeliriz hadi ben neyse yılların midesini kullanıyorum eskidi biraz. Ama senin sağlığın inşallah düzelir kuzum.Elhanım nasılsın miden nasıl benim ara ara çok batıyor ve sırtıma vuruyor ağrısı mide koruyucu içince rahatlıyorum
Kız çocuğu annesi olmak bence ayrıcalık onun gülüşüyle dünyan daha da güzelleşiyordur.Canımm ablammmm
Iyiyimm prensesin yemeklere yetişmeye çalışıyorumm ek gıdaya başladukk oyyy
SEn nasılsın![]()
Yazdım da çıkmadı o yüzden yanlış mı oldu diyeminerva1988 kaptanım
Sağol canımAfiyet olsun canım.![]()
Canım çok mutluydum gerçektenharika olmuş canım çok sevindim. insan mutlu oluyor demi
Çok geçmiş olsun canımfesang benim oğlum rahatsızlandı acile gidip geldik misafirim de kalkmak zorında kaldı kötü bi akşamdı bugün menü yazamayacağım inşallah yarım yazarım haber vermek için girdim
Unutmadan ziyade adını yazınca çıkmadı otomatik çıkıyoryaMthn83 beni unutmak mümkün mü:)
Benim torun da orta kulak iltihabı olmuş, gece onlarda hastaneye gitmişler, Allah şifa versin yavrulara canımKulak ağrısı saatlerce ağladı yavrum![]()
Grup aktif sıcak kanlı yabancı hissettirmiyorlar sağolsunlar
Amin canım geçmiş olsun.Benim torun da orta kulak iltihabı olmuş, gece onlarda hastaneye gitmişler, Allah şifa versin yavrulara canım![]()
HoşgeldinGrup aktif sıcak kanlı yabancı hissettirmiyorlar sağolsunlar
Kızlar arkadaş getirdim
(Damsız almıyorlar)