Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü paylaşayım
gezegenfeza ablam bugün çok zor geçti. Sürekli çiğneme yeme duygusu var. Ama açlık yok.
Saat 16 ya kadar bitki çayı çay kahve
16 da 3 YK yoğurt
1 soda ve bitki çayı devam
Açlık mı yapıyorsun anlamadım.
Eğer açlıkla yoğurt olmaz, eğer değilse bişey yememişsin, hemen güzel bişeyler atıştır

Bugün nmenüde etiket yapmamışım, sonraki mesajımda dut kurusuna süt kurusu yazmışım kimse bu ney arkadaş demiyor şuraya bi tabak baklava yedim desem talan edersiniz beni demek kurulu murulu bişey diye sizde önemsemediniz

Mesaji cok acele yazdigini düşündüm çayı may diye yazmışsın

merhabalar, hoş geldin aramıza

Hoş geldin canım
Teşekkür ederim
Yükte ağır olunca takımlar arası yer degistirmem bomba etkisi yarattı
Açlık mı yapıyorsun anlamadım.
Eğer açlıkla yoğurt olmaz, eğer değilse bişey yememişsin, hemen güzel bişeyler atıştır
Aslında yaptım abla 24 saat açlık yaptım. Yarın akşama kadar yapacaktım ama iştah çok olunca yoğurt yedim 3 kaşık. Oradan devam.
Hafta sonu salmamin sebebi hafta içi sıkı tutarım demiştim ama bugün çok zor geçti

Afiyet olsun canım çok güzel menü

tebrikler minerva1988

Zipzip- cim ben bugün tartılmadım. çünkü çok şiştim moralim bozulsun istemedim. cumaya tartılırım.

Selaaaam canlarım

Bal0ncuk D u t kelebek19 belmayne @Mthn83 Zipzip- @Willemijn- her şey yolundadır inşallah
Bende tam yazacaktm
Hastaym die gün bende erken bitior bu aralar.. Ama işe gidince insan yataktan cıkınca az biraz toparlanıo..

Sabah
1 kase çorba

Öğlen
1 kase çorba
1kivi

Akşam
Taem tabak Z. Yağlı tazefasülye (ezerek yutkundum)

1 sade kahve

Gün içinde yaklaşık 2 lt yakın limonlu ılık su içmişimdir

fesang
Cordelia
Zipzip-

Eklentiler

• IMG_20230109_211944.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
9 ocak menü
Sabah hcyli türk kahvesi 1 soda
Öğlen kahve 1 lokum
Arada yarım elma
17.00 1 kase yoğurt 1 kase çorba
19.30 1 servis kaşığı makarna bol yeşillik 1 bardak ayran
2 litre su
20 dk dans
7200 adım
fesang Zipzip- Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20230109-211334_Samsung Health.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 30
Afiyet olsun canım daha iyi misin

tebrikler minerva1988

Zipzip- cim ben bugün tartılmadım. çünkü çok şiştim moralim bozulsun istemedim. cumaya tartılırım.
Tamam canim
Selaaaam canlarım

Bal0ncuk D u t kelebek19 belmayne @Mthn83 Zipzip- @Willemijn- her şey yolundadır inşallah
15000 adim attim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…