Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltı: aç karnına 7 zeytin 1 incir
3 tane kabak mücver, patates az yağ ile pişmiş, domates salatalık, süzme peynir, 1 slm tam tahıllı kızarmış ekmek 1 çy kaşığı kuşburnu marmelatı 1 çay kaşığı bal
Ara: şekersiz türkkahvesi,1hurma , elma kurusu kabak tatlısı 2 tane, 1 kase yoğurt (kızımın yarım bıraktığı yoğurdu yedim)
Akşam: yarım poğaça, 1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt
Spor: 90 ip atlama
Su: 3 lt
fesang Cordelia Zipzip-
6 buçuk itibari ile yemek faslı bitti

Sabah 7 zeytin 1 inciri de deneyenler olmuş tok tutuyormuş insanı dinçleştiriyormuş diye deneyim dedim ama sabah akşam yazıyordu akşam yemedim bugün için aşırı bi tokluk hissi de vermedi bana

Menü yazayım ki başka bişey yemeyim
Öğlen 12.30 tavuk şiş salata
16.00 şeftali kurusu 3 yaprak 1.5 kivi 1yk irmik helvası
Akşam 19.30 fırın tavuk salata yoğurt
Birazdan gidaklayacagim.
Yemek öncesi 15 dk lesli Hoptek ve Mezdeke karışımı bişi yaptım. Eğlenceliydi
Su 2 bardak içtim. Benim 3 lt ye yakın su içmem gerek

Kabağın altındaki çizgi neyi anlatıyor

Sabah 7 zeytin 1 inciri de deneyenler olmuş tok tutuyormuş insanı dinçleştiriyormuş diye deneyim dedim ama sabah akşam yazıyordu akşam yemedim bugün için aşırı bi tokluk hissi de vermedi bana
Onu bı ara bende denedim. Instagram da ozzy diye bı bayan var. Baya kilo verenler oldu. Ben hariç
Hatta telegram grupları filan yaptılar.

bol tavuklu bi gün olmuş ben suyu 3 yazıyorum ama 3 ü geçiyor çoğu zaman menü yazdıktan sonrakileri saymıyorum

Onu bı ara bende denedim. Instagram da ozzy diye bı bayan var. Baya kilo verenler oldu. Ben hariç
Hatta telegram grupları filan yaptılar.
Belki kilo için değil ama sağlık için faydaları varmış Ausencia vardı bir zamanlar ben 7 . Takımdayken o daha sonraları bu incir zeytinle ilgili bi topik açmış ordan okudum hatta burdan 60kiloyum da yazmiş orda

Salı 77.8( azıcık kilom azaldı düne gore )

Sabah 9
Bir yumurta, 1dilim peynir, 1greyfurt
1 dilim ekmek, 1yemek kaşığı reçel
Zeytinyağlı sirkeli mor lahana

Ara : kahve

Öğlen 14 . Fava , 2 YK yoğurt , 2 dilim kıymalı pide. 5 kaşık kuru fasulye
1 dilim bisuvili pasta

Akşam istavrit kızartma 15-20 adet
Salata
6 zeytin , 2 d ekmek , 1 çay kaşığı bal
1 d bisuvili pasta

Adım : 6500 adim
Leslie 30 dk
Kitap : engin genctan - İnsan olmak

Zipzip- Cordelia

evet bir ara yapmıştım ama sürdürmedim. önceki hafta da birkaç gün yaptım bıraktım. 21 gün düzenli sabah akşam yemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…