Hey gidi hey eski röntgencilerden kim kaldı böyle başkaRöntgenci olduğun belli içimi okudun
Benim kemiklerim iri diyen kadının röntgenini çekmişler espiriside yapsanaHey gidi hey eski röntgencilerden kim kaldı böyle başka
Kabağın altındaki çizgi neyi anlatıyorKahvaltı: aç karnına 7 zeytin 1 incir
3 tane kabak mücver, patates az yağ ile pişmiş, domates salatalık, süzme peynir, 1 slm tam tahıllı kızarmış ekmek 1 çy kaşığı kuşburnu marmelatı 1 çay kaşığı bal
Ara: şekersiz türkkahvesi,1hurma , elma kurusu kabak tatlısı 2 tane, 1 kase yoğurt (kızımın yarım bıraktığı yoğurdu yedim)
Akşam: yarım poğaça, 1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt
Spor: 90 ip atlama
Su: 3 lt
fesang Cordelia Zipzip-
6 buçuk itibari ile yemek faslı bitti
Onu bı ara bende denedim. Instagram da ozzy diye bı bayan var. Baya kilo verenler oldu. Ben hariçSabah 7 zeytin 1 inciri de deneyenler olmuş tok tutuyormuş insanı dinçleştiriyormuş diye deneyim dedim ama sabah akşam yazıyordu akşam yemedim bugün için aşırı bi tokluk hissi de vermedi bana
Onu ben yapmadım ya tlfn dan otomatik olmuş ne anlattığını bende anlamadımKabağın altındaki çizgi neyi anlatıyor
Menü yazayım ki başka bişey yemeyim
Öğlen 12.30 tavuk şiş salata
16.00 şeftali kurusu 3 yaprak 1.5 kivi 1yk irmik helvası
Akşam 19.30 fırın tavuk salata yoğurt
Birazdan gidaklayacagim.
Yemek öncesi 15 dk lesli Hoptek ve Mezdeke karışımı bişi yaptım. Eğlenceliydi
Su 2 bardak içtim. Benim 3 lt ye yakın su içmem gerek
Belki kilo için değil ama sağlık için faydaları varmışOnu bı ara bende denedim. Instagram da ozzy diye bı bayan var. Baya kilo verenler oldu. Ben hariç
Hatta telegram grupları filan yaptılar.
Karbonhidrat hakkin bitmisHergün 500 kalori az alırsak haftalık yarım kilo verebilirmişiz bu uygulama öyle diyor
Eki Görüntüle 3189648
Zaten artık bişey yemeyeceğim inşallah sabaha kadarKarbonhidrat hakkin bitmisbenim bu aralar, masallah %35 i geçmiyor.
Bence güzel
evet bir ara yapmıştım ama sürdürmedim. önceki hafta da birkaç gün yaptım bıraktım. 21 gün düzenli sabah akşam yemek lazım.
nasıl yaaBen hiç uyumadım
Ayaklarımda his kaybı var
Üstüne basamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?