Afiyet olsun canimO zaman ben de ilk menümü paylayasayim :)
11.0 sütlü kahve
12.45
2 yumurta ile peynirli omlet, fırında kabak ve biber,2 YK yoğurt
19.00 5 köfte,salata,yoğurt, 1 kuru incir
Selam kaptanimHellöööğğğğ
Oo merhaba canım nasılsınAaaa arkadaslarim da gelmis hosgeldiniz kizlarUcanSupurge G Goklerce Ucmelekannesi @Jasminium84 Pinar ,Hatice var mi daha yazmadigim.Bence aradigimiz kan burda kizlar çok iradeli takim disiplinli tipki eskisi gibi hadi zayiflayalim beraber
Menune alinti yapamadım canim dolmayida yemissin bazen ac olmadigimiz halde yedigimiz oluyor bundan sonra daha cok dikkat edersin
Hosgeldin tekrardan canim insallah hedefine birlikte ulaşırızADINIZ: Leylak
YAŞINIZ:39.999 (40 olacam 1 hafta sonra)
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:78 -79 da gidip geliyorum
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Şu an ögrenciyim
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZisboğazlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Astim
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Çok mutsuzum
Zipzip-
Sen de hoş sefa gelmişsin LeylağımAaaa arkadaslarim da gelmis hosgeldiniz kizlarUcanSupurge G Goklerce Ucmelekannesi @Jasminium84 Pinar ,Hatice var mi daha yazmadigim.Bence aradigimiz kan burda kizlar çok iradeli takim disiplinli tipki eskisi gibi hadi zayiflayalim beraber
Çok teşekkür ederim inşallah bu sefer olur hep birlikte olurHosgeldin tekrardan canim insallah hedefine birlikte ulaşırız
OtofajiMerhaba şu orucu mu yapiyorsunuz
Züpürgem nasılsınSen de hoş sefa gelmişsin Leylağım
Elhamdulillah canım iyiyim minik hasta sınav haftası biraz zorlu geçiyor sen nasılsın iyi misin ?Züpürgem nasılsın
Geçmiş olsun canım . Çok şükür bende iyiyim ❤Elhamdulillah canım iyiyim minik hasta sınav haftası biraz zorlu geçiyor sen nasılsın iyi misin ?
Gecmis olsun canimElhamdulillah canım iyiyim minik hasta sınav haftası biraz zorlu geçiyor sen nasılsın iyi misin ?
Ben de çok fazla kabızlık sıkıntısı yaşıyorum, sabah aç karnına zeytinyağı ve limon üstüne bol su ya da aç karnına kivi çok iyi geliyor, hatta kivi kurusu da deneyebilirsinZeytinyağı içinde Cevizli incir kurusu aldım sırf bunun için, günlerdir yiyorum tık yok
HoşgeldinADINIZ: Leylak
YAŞINIZ:39.999 (40 olacam 1 hafta sonra)
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:78 -79 da gidip geliyorum
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Şu an ögrenciyim
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZisboğazlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Astim
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Çok mutsuzum
Zipzip-
Öfffff çatladın tamam yazcam tamamfesang menununuuu yazdın mı kaptann
Vücut için çok faydalı keşke ara ara yapabilsem bende. Yıllar önce 36 saat yapmıştım ama çok zorduOtofaji
Geçmiş olsun canımElhamdulillah canım iyiyim minik hasta sınav haftası biraz zorlu geçiyor sen nasılsın iyi misin ?
Hosgeldin tekrardan canimADINIZ: ( isteğe bağlı ) goklerce
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 69.6
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: hemşire
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum sonrası kilo almak vermek ve sonra tekrar almak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hipotiroidi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha mutlu ve dhaa saglikli olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?