Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

şimdi gördüm. Allah şifa versin.

Kizlar mavi kirmizi ve yesil olmak uzere 3 tskim mi var ?Biz hangi takimda olacaz ?Menu bildirimi yaparken kendi takimimizin kaptanini mi etiketleyecez ? Topic @zipin ismiyle acilmis o birinci kaptan mi herkes birbirine kaptsnim diyor gibi kafam karisti ? Babam bu kadar güzel pasta yapmayi nerden ögrendi

Menune alinti yapamadım canim dolmayida yemissin bazen ac olmadigimiz halde yedigimiz oluyor bundan sonra daha cok dikkat edersin
Cuma takimlara girince sorumlulukla birlikte yemezsin belki
Evet cuma günü beni ateşleyen inanıyorum
Teşekkür ederim evet yarın daha dikkatli olurum

Zıpzıp ve poldelya asıl kaptan

Ben ve Minerva bu haftalık kırmızı ve mavi takımın kaptanlarıyız, her hafta değişiyor

Hemen anlatiyorum ama cuma daha iyi gözlemlersiniz
6.takimda kaptandim takimlar kapatılınca burdan devam etmeye karar verdik yaklasik 1.5 yildir devam ediyoruz kaptan ordan kaldi birazcik
Cordelia spor kaptanımız bize bu konuda her zaman destek oluyor sağolsun

Diger iki kaptan sürekli değişiyor.Cuma günü en cok kilo veren Kırmızı kaptan oluyor ve karşısına mavi kaptani seciyor,sonrasında sırayla diger yarismacilari secerek Kırmızı ve mavi takımı olusturuyoruz.Kirmizi ve mavi takimda menu ve adim zorunlulugu var
Yeşil takim icin sadece menu zorunlulugu var spor yapamayanlari yesile ekliyoruz
Sarı takimda diyete ara verip adim atmak isteyenler onlarda kırmızi ve mavi takima ekliyoruz adim icin destek oluyor

Umarim anlatabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…